beno Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Ehhh ... jes pa komi vrjamem da bo sneg :wacko: Ce pa bo ... pa samo gas pa spidway vozt :naughty: :D Edin k mene base je to da me prehit u prste zacne zebst :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 (popravljeno) evi ti ga zlodja - skoz okn gledam koko padajo XXL snežinke :lol1: Popravljeno Oktober 23, 2003. Popravil BinLaden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Ehhh ... jes pa komi vrjamem da bo sneg ja ja jest tut komej verjamem :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Ehhh ... jes pa komi vrjamem da bo sneg ja ja jest tut komej verjamem :D :D :D :D :D :D :D :D Ja ... mal sm se uštev :huh: :unsure: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 evi ti ga zlodja - skoz okn gledam koko padajo XXL snežinke :lol1: Ma kašne snežinke...ke pa žviš oz. na kolk metrih da ti dele sneži?????????????????????? QUOTE (pogi @ 23 Oct 2003 @ 15:49) QUOTE Ehhh ... jes pa komi vrjamem da bo sneg ja ja jest tut komej verjamem Ja ... mal sm se uštev Pa kje d fak sneži...jst tko komi čakam da vism kšno snežinko vi se pa že sankate...no OK jst sm tud na 300 metrih :BUA: Uglavnm...mal snega zame pustit prov :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 (popravljeno) ja, mi smo na gorenjskem 500 m n.m.v in tukej trenutno sneži da je vse belo. res :unsure: ;) fak an, namorš verjet sneži kr ga gre pa že kkšn cm snega je. hudooo. Popravljeno Oktober 23, 2003. Popravil pogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 ja, mi smo na gorenjskem 500 m n.m.v in tukej trenutno sneži da je vse belo. res :unsure: ;) fak an, namorš verjet sneži kr ga gre pa že kkšn cm snega je. hudooo. No prov fejst belo se ni ... ampak padajo pa komadne snežinke, no pa strehe so kr fajn bele ze ... demn sneh :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 ja, mi smo na gorenjskem 500 m n.m.v in tukej trenutno sneži da je vse belo. res :unsure: ;) fak an, namorš verjet sneži kr ga gre pa že kkšn cm snega je. hudooo. Ja jst sm na 300metrih pa še zmeri nič!!! Bom pa stopu vn pogledat k mamo ene 8,9metrov visoko bajto pa je mogoče že kej belga na streh :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 u lj se ni nc snega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 heh, tut v celu ni nč snega, sam dežuje mal pa to. js upm d bo kmal sneg, pa da bo pol tuk prej skopneu d bom lohk spet mal skuta mučo po naših kot švicarski sir luknastih cestah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 (popravljeno) Ja se men sam zdi al je tale sneg v teli temi mčkn :topic: Sam useen pa sporočim veselo novico ko bo sneg začel nametavat tud v Ljubljanski kotlini! Popravljeno Oktober 23, 2003. Popravil <=YaMaHa=> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Ja se men sam zdi al je tale sneg v teli temi mčkn OK, zaradi snega se sploh med skuteristi zgodi veliko hudih prometnih nesreč. ka pa vi mislte :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scoot-fr3ak Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 ja, mi smo na gorenjskem 500 m n.m.v in tukej trenutno sneži da je vse belo. res :unsure: ;) fak an, namorš verjet sneži kr ga gre pa že kkšn cm snega je. hudooo. Ja jst sm na 300metrih pa še zmeri nič!!! Bom pa stopu vn pogledat k mamo ene 8,9metrov visoko bajto pa je mogoče že kej belga na streh :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :OK: hah jaz sn doma na kakih 260 nadmorske malo nad mb pa že kr fajn sneg naletava. :cry: malo prej sn se pelo domov pa me je fajn zazeblo. :xx: . samo ko je prometna cesta se sploh ni fajn furat po snegu. drsi se bolj šunjat se ne morš pa kaj mi je najhuje :xx: vizir se mi zarosi pol pa bol na pamet vozim kr nič ne vidim :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scoot-fr3ak Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 OK, zaradi snega se sploh med skuteristi zgodi veliko hudih prometnih nesreč. ka pa vi mislte :D :D :D :D :D :D :D to je pa tut res. drsenje, slaba vidljivost... tak da tisti ki se še mate zaj namen furat po snegu- previdno B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Trenutno stanje v Žirovnici, 500m n.m.v: sneg je nehal padati, napadal ga je okol 3-4cm, razmere na cesti so pa za tiste ki nimajo pravh gum na skuterjih nemogoče. so že kr precej zimske, če bi še ponoč padal bo treba plužt. :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Trenutno stanje v Žirovnici, 500m n.m.v: sneg je nehal padati, napadal ga je okol 3-4cm, razmere na cesti so pa za tiste ki nimajo pravh gum na skuterjih nemogoče. so že kr precej zimske, če bi še ponoč padal bo treba plužt. :cry: :cry: :cry: 530m bolj tocno! 30m je ze kr velik :D :D, lahko pa zej eno fotko nardim iz snežene gorenske pa dol postam? :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 dej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 evo fotka lihkr narjena :D 5min tocn nazaj :D tako je pred mojo hišo, snega je sigurno 5cm :cry: mora se stopit!! cimprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 :lol1: :lol1: :lol1: če dobr pogledate se nanasmum dvorišču vidjo stopinje od mojga fotra kje strašiu po dvorišču, pa z dreves sneg dol pucov, da slučajn ne bi kej polomil :D :yea2: :OK: mojmum fotru pa :notworthy: :notworthy: res se mu da! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 vremensko stanje v novem mestu na 200 m n.v.: dežuje, vidljivost slaba, pricakujemo sneg :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 vremenske razmere na gorenskem ura 20:03 še vedno rahlo sneži snežna odeja 10-15cm temperatura pod 0 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 U zej je spet orenk začel na gorenjskem padat sneg! jutr ga bo že ene 30 cm če nau nehov! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Jutr bo pa treba kidat, pa nč se mi ne da! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 (popravljeno) to je že mal off-topic ampak useen u ljunljani je deževno upam da bo že enkrat nehal :doze: Popravljeno Oktober 23, 2003. Popravil GP ditech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Popravek. Zdej sneži pa še mercator v črnučah neki gori. Piz.. je velik gasilcev. Sigurn niso pršl nakupovat :D . In to z modrimi lučmi pa sirenami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se