mjemec Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Sem upov dam mi nikol ne bo treba pista v to temo pa bom kar mogu! Dons grem lepo dol po enmu klancu tam ene 40 km/h nasprot enim frendom! Pol pa jst kao ful car grem na hitr bremzat pa preveč na taspredno zabremzam pol sm se pa sam na tleh znajdu! Plastike pr stran so dost sfukane (vsaj odspredi) zato k so dost globoke rajse gor! Pa špegu mam čist obutan pa še ene nalepke so se skor čist dol spraskale! :angry: :angry: :BUA: Pa glih dons sm razmišlu da mam že en let motor pa da še nism nč fuknu (se opravičujem izraza)!! Matr ej!! Pa še cela desna noga me boli k mi je skutr gor padu :( !! Najbolša stvar od tega je pa da mam ta tedn servis pa da mislm na njemu mau ukurcat serviserja k se mi tazadna guma kr sama mau odšraufa!! Kva bo pa zdej reku-ja to nismo mi nč krivi to si uniču k si padu... :fight2: Fak kok sm jezn nase k sm čist u brezveze motor poprasku! Sej mi je fotr tud reku da zmeri itak ne bo nov sam vsen sm hud nase! A ste mel vi tud kakšne podobne "nesreče"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Jas sn s prednjo na pesku pri ene 60km/h zabremzal, pa mi je skuter kar drsel naravnost, potem ko se je pa hoto prevrnit sem se pa z nogo odrino od tal, da sem ga dobo spet pokončno. Ja uspelo je, samo oni ko se je za mano pelo je skoro crkno od smeha :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Jaz tud na pesku, ko sem zavijal na avtobusno postajo, katera je bila polna peska pa nisem vido. Jaz se tak ne spomnim, naenkrat me je samo sfalilo :blink: _Roba_ je bil polek, pa sem se mu po hrbtu pripelal do skutera :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 (popravljeno) em ja... tole si poglejte > klik <_< aja pa še tole > klik Popravljeno April 26, 2004. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 :cry: :wacko: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 tale je pa res... em :blink: klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Sej mi je fotr tud reku da zmeri itak ne bo nov... ...fotr je car! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 uffff hude so ja... :wacko: :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 fak :cry: sam tist backflip je pa res grozn :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Zadnji video :o :o :blink: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 raj sploh ne gledam k me bo pomoje use minil .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 taprve dve nista tok grozne <_< tazadna pa je dokaj grozna, ampak kdo od nas pa skače s skuterji na 100 metrov visoko mrežo <_< pač kaskaderji so zato da s svojim nevarnim početjem mastno služijo, se pa zgodijo tut take reči :cry: :o :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Kak pa je oni na zadnjem moviu sploh mislil pristat??? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 hmmmm jaz se to tudi sprašujem :hmm: kaj je sploh mislo naredit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 po moje se je res hoto ubit..ker je ciljal oni križec... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 hotel se je prjet za mrezo, ki je bila razpeta pred njim. zgleda da mu ni zlaufalo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 ja nekateri so res optimisti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 Hoto je pač skočit na križec in se potem skupaj s motorjem lepo pelajt-drset dol po mreži Ampak ni vredu zračunal in ga je odbilo malo nazaj tako da je zgubo stik s mrežo in prosto padel, nato pa še sfalil na konec mreže, ker je bla preozka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 (popravljeno) takšne in drugačne :) no pa še slikce od mojga današnjega crasha! :( šla runnerca gobat, BUT I'LL BE BACK :devil: no ja blo je pa tko: do 20.43h je blo use super, pol mej pa en klinac z hondo civic izsilu. on je hotu tm pr osvaldu not jt, pa pru je se cakov, pa sm useen zbremzov,pol je pa se mal cakov, sm pa mislu evo vidu me je, jest sm pa pol po gasu nazaj, kurc mij pa samo pot zapru ksm ''mal bl hitr'' prpelu pa sva se pocla, pol mi pa prjav, da me ni vidu, da mej sele opazu, ksm se prbu u nega :) :) piu ni nc, sm pa dobu kuponck, pa poročilo o nesreči sva nardila :) dejstvo pa je da pou plastik fantastik manka :( ampak, bo zavarovalnca to use poslihtala :) pa se na tisto stran sm se, kje blo ze prej razbit :) men pa glavn da ni cist nc, tut celada je cist cela :OK: (LOVE TO AGV :wub: ), se tut tal z glavo nism prtaknu, vse celo, samo mal modric mam, toj pa tut use :) Imel si prevelike slike, zato sem ti jih zmanjšal in objavil naprej spodaj. Brrrm Popravljeno Maj 16, 2004. Popravil Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 hondo civic izsilu. tut celada je cist cela :OK: (LOVE TO AGV :wub: ) s civici mam js tak najslabse izkusnje... :) ...celado pa, ce si kamorkol butnu z njo, le menjaj!! ze ce ti pade iz sedeza na tla, bi jo po pravem mogu menjat, kaksna je notranja struktura, lahko ugotovijo le v tovarni, glavo imas pa le eno! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 :cry: :cry: dobr si ga zrihto ja :cry: :cry: pa sej majo zavarovalnce dnar heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 :huh: :o :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 boga runnerca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 Sam da je s tabo vse v redu :notworthy: za mutor bo pa ze zavarovalnica poskrbela ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se