Skoči na vsebino

Hude Nesreče

Sadida

Priporočene objave

jah js sm avtomatsko odreagiral kr se je konc avta mi priblizeval.. dejansko bi me stisnu ce ne bi odvil.. on je mislu da me je ceuga prehitu, z ritjo me pa se ni.. tko je pac blo..

kazn dvomm d bom js dubu, oz ne bi smel po nobeni logiki.. js sm vozu naravnost, on me je sel prehitevat, on me je napacno prehitu in posledica tega je da sm js refleksno odvil v desno.. in sm padu.

tko je to, jeba..

aja, je ustavu ja, tud polcaji so bli pa vse..

Koliko ccm pa ima tvoj motor, ali bi se sploh smel peljati več kot 50km/h?? Imaš pravilno registrirano vozilo, imaš pravilno vozniško dovoljenje??

To vse se ponavadi sprašuje zavarovalnica.

Kje se je pa to zgodilo??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja, vse stima glede papirjev. motor je skuter, 50ccm uradno.. veljavni tehnicni, homologacija za izpuh.. un je sicr neki trdil da je meu 80 na stevcu, kar bi pomenilo da sm js mel 90.. sm pa mel tam okol 55-60.. rekel bom da pac stevec laze, kar je res. bicikl stevc pri 60 kaze 50..

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

am sam neki.. kako je z zavarovanjem? morm motor peljat na pregled k zavarovalnici al kaj? kko gre to?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja se slikce.. je se stvari, stendr je zvilo, pa kurbl podrajsalo pa manjse praske se.. ni tok hudo, hvalabogu

post-1896-1121503556_thumb.jpg

post-1896-1121503599_thumb.jpg

post-1896-1121503647_thumb.jpg

post-1896-1121503677_thumb.jpg

post-1896-1121503727_thumb.jpg

post-1896-1121503761_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

U, dober je podrajsan. Upam da bo vse vredu :(

Glede zavarovanja, motor moraš peljat na cenitev, kdaj jo imate se pa pozanimaj na policijski postaji. Potem se pa ureja naprej na zavarovalnici.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem klical ke, tko da grem jutr na cenitev, ce bom sposobn vozt.. pol pa cakat sodnika..

js sam upam da ne bo un kurc zahteval pregled motorja, ce je predelan..

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Danes se je nažalost s5 zgodila nesreča :cry: V prometno nesrečo je bil udeležen član foruma norc4life z Gilero Runner. Nesreča se je zgodila na ulici Trg Revolucije, malo pred starim mostom v Mariboru. Slišal sem da so ga odpeljali v bolnico, upam da je odnesel s čim manj poškodb. Na sredini ceste je stal avto, po tem sklepam, da mu je ta avto odvzel prednost :angry: Čim hitrejše okrevanje norc4life.

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja res je... speet tipičen odvzem prednosti :fight2: ...

No bilo je nekako takole: jas sem se normalno peljaj v šolo pa glih pred starim mostom se mi en bedak vun zapelje... na daleč sem še ga vido kak se je vun zapeljal, nakar se je iz neznanega razloga ustavil sredi ceste in me gledal kako sem se direktno zabil v njega. :angry: ko sem se šele jas zavedal da se nemisli nikamore premaknit sem začel bremzat, ampak je blo že prepozno... Zaletel sem se direktno v njega nekje v položaju stranskega ogledala. Mene je zabrisalo na haubo in sem z glavo butnil gor (še dobro da mi ni čelada dol padla saj sem kasneje opazil da nisem mel zapete :unsure: ), nogo mi je stisnilo med avto in skuter. Skuter je potem samo odbilo na tla js pa sem tudi pocasi dol splazo. Ko sem malo prišel k sebi sem se začel dret na voznika in mu povedal svoje :angry: , ko sem se jas skašlal pa je samo pripomnil, da je mislil da se bom jas odmaknil (NA NASPROTNI VOZNI PAS, po njegovo, saj je avto stal na sredini ceste!) in bi normalno odpeljal naprej <_< . Ok vreji te sem js ležal tam na cesti in ne da bi se človek spomno pa poklical policije (bili so še 3 ostali v avtu in tudi za njih nevem kaj so študirali, 2 sta od tega neprestano sedela odzadaj medtem ko sta ostala 2 samo postopala odzunaj in se "čohala po glavah") nee on ni mogo, policijo sem jas poklical!!! <_< se mi zdi da je policija še kar hitro potem prišla, pa še rešilca so poklicali potem tk da so me odpelali v bolnico. Po kakšnih 45min so potem prišli zdravniki v službo in me pregledali, nato so sledila neka slikanja in nevem kaj še fse... pred tem pa mi še je oče povedal da je baje voznik napihal :) lol, ja pa še meni so dali za pihat... :blink: ok te pa že (valda tri 0 :)) ja no pol sem se malo bil v bolnici zlomleno ni blo nic pa nic.. sm so mi pa dali neko močno zdravilo proti bolečinam da se mi je skozi po tistem samo spalo.. utrujen sem bil tak da so mi oke samo skup lezle, močno sem se mogo potrudit da sem lahko mel oke odprte par sekund :) kr nekaj... ja pol sem pa samo zaradi tega ker mi je blo slabo pa slabo sem se še počutil sem ostal za eno noč v bolnici drugi dan pa domov. Še tisti večer potem v bolnici pa mi je zdravnica rekla (ko sem že nekak bil pri sebi pa malo ven iz tistega šoka) da sem baje mel majnši pretres možganov... tu me samo nekaj zanima če je že doživel ta pretres.. ker jas se nespomnim, da bi nevem kaj doživljal :blink: .

Skuter je pa v kr hudem stanju plastike niso kaj spolamane, edino kaj je najhujše je to da je belanca čisto zjebana, vidi se to nena nevem kaj na slikah samo drugače je pa fejst kriza, druga škoda še žmigavec zlaman pa neke plastike odspodaj, zvita bremza.. ni drugega nič kaj hujšega..

Z mano je zdaj vse vredu in se čist normalno počutim (hvala simon!), nekaj sem mogo zaj pretrpet da bom zdaj lahko malo oskubo onega :)

Par slik

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In tako se(z frendom) malo peleva z skuterjem. In hočeva zapelat levo, edn pred nama pa je zgledalo da bo šou naravnost in pol je šou levo. Žmigavc je dal zlo pozno. Posledice so ble neizbežne. Zabila sva se v un avto. Malo sva ga oplazla. Na skuterju ni nič hujšega (malo barve je gor), medtem ko je na avtu ena vlka praska (sloj barve, ni pleh). No uglavnem, kaj bi vi nardili v taki situaciji ? Potem smo čakali mojo mat da se zmenijo.... Jutr pele un v katerega sm se zabiu na servis avto (btw. avto je bol star ko ne). Sej bi mu dal kupon. če bi ga meu. Na koncu smo mu dali kupon (škode je blo za 80k na njegovem avtu) in on nam 10k :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol mu bo pa zavarovalnica poslala račun..... :naughty:

Tadej

:) eeetaq :)

em.. kaj še kdo ve mogoče kere nesreče pa ki so še ble.. povedli so mi da so v petek še ble 4 nesreče baje je blo po radijo pa vsi skuteristi... vek kdo kaj mogoče? :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In tako se(z frendom) malo peleva z skuterjem. In hočeva zapelat levo, edn pred nama pa je zgledalo da bo šou naravnost in pol je šou levo. Žmigavc je dal zlo pozno. Posledice so ble neizbežne. Zabila sva se v un avto. Malo sva ga oplazla. Na skuterju ni nič hujšega (malo barve je gor), medtem ko je na avtu ena vlka praska (sloj barve, ni pleh). No uglavnem, kaj bi vi nardili v taki situaciji ? Potem smo čakali mojo mat da se zmenijo.... Jutr pele un v katerega sm se zabiu na servis avto (btw. avto je bol star ko ne). Sej bi mu dal kupon. če bi ga meu. Na koncu smo mu dali kupon (škode je blo za 80k na njegovem avtu) in on nam 10k  :OK:

ni kaj, živiš pod srečno zvezdo, da si tak lepo rešo to... kakorkoli obrneš, njegove napake gor ali dol, ti si bil tisti, ki je vozil (preblizu) za njim in se zabil v njegovo rit... in potem ti da tip še 10 jurjev za nagrado, ker s ito naredo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 mesecev pozneje...

kot prvič bom potrkal na les

zdj pa mal razložim kk to pr men gre

1. s svojo šestko že pred kr enimi tremi leti k sm biu še vs veseu neki sm se furu kar ta šestka pač da od sebe pa sm se zvrnu tolkrt de neb mogu naštet usega v 20 postih... po makadamu, po travnku, na asfalt skoz ovink... tega je še pa še... čist norc

pol sm čez 1 let kupu atx-a , valda za apna se mij jebal zto sm ze zvračow kerkol možn (homemade muvis...) ampak z atxam pa ni blo nix kr en lep cajt. pol sm se 1. z nemu zložu enkt po pol leta vožnje k sm pršu v kr solidno za***** ovink, ene 40 km/h pa mij sam spredn konc uzel.. sm mel celo desno roko porajsano pa kolen kt je ta k***** tomos name f**** (na roki sem še dans pozna svetlejši flek - tomosu NIČ!!).. valda en cajt mir spet se nwadn wozm sam pol pride vmes pjača.. jes puvem motor pa drynka nea gre skupi.. no uglawnem sm se pelo pjn totalka po cest pa se mij vrtel k k**** in sploh nisn vedo kdj sm u robnik prleto, spomnm se sam k so me frendi vn ulekl iz enga kanala pol... pa če tkt neb čelade mu vrjetn bi šou u kliničn.. tk da zdj k se ga pije grem pešaka al pa via trezn frend s caram..

drgč pa sewede zmeri čelada, k brez nwm no se mi že kr mal gadn zdi k pomislem kk bi prleto že pri 50 kmh na asfaltu.

lp pa upejmo da brez nesreč

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

ka pa pijes ko vozis? Zdrava pamet ti pravi da ce se zi mors pelat te iji narem s peciklom! Sicer sem jaz to vcasih sam delo :P pa me hvalabogi ni nikol vrglo :naughty:

Sem pa enkrat cisto trezn pokno v enga predpotopnega audija ko je ene 100m spuro vleko pa je samo malo plastike slo pa barve audiju pa totalka spredi ker se je ded tak vstraso da se je v grabn preko znaka zapelo :slap:

se pa zamislis ko enkrat poknes :yes: :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glih zanč sm z kroso fuknu u gozu jebemmumater nobenga za poklicat (ni blo signala) pa se motor je biu na men :cry: . ma mal sm poležavu tam ene 15 minut pol sm pa reku da moram neki nardit in sem dvignil motor, kateri mi je padel na drugi strani :slap: . pol pa spet 15 minut zberu moci in hopa mi je uspelo :worship: . motorju itak 0, kaj pa mu bo, kurac, 3 plastike skupi dane :OK: . hehe upam na cim manj tega. (drugace sem pa probaval kako gre motor 70 na uro cez korenine :ninja: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glih zanč sm z kroso fuknu u gozu jebemmumater nobenga za poklicat (ni blo signala) pa se motor je biu na men :cry: . ma mal sm poležavu tam ene 15 minut pol sm pa reku da moram neki nardit in sem dvignil motor, kateri mi je padel na drugi strani :slap: . pol pa spet 15 minut zberu moci in hopa mi je uspelo :worship: . motorju itak 0, kaj pa mu bo, kurac, 3 plastike skupi dane :OK: . hehe upam na cim manj tega. (drugace sem pa probaval kako gre motor 70 na uro cez korenine :ninja: )

js sm mel podobno zgodbo čez korenine,sam js sm mel pa enih 100 not.pa zram jih je blo neki,kak so mi rekl,neki cajta sm se pelal po eni strani,pol me je pa obrnal na drugu,js sm nek ostal ,krosa je pa zabil v en drevo,dobr da sm mel čalado :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nevaren biznis je takole probavanje hitrosti čez korenine. S tomosom pa še toliko bolj :grim :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!