manjak Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 pomoje ja, ker si ti kriv, ce si prehitevu. a je bla po možnosti še polna črta? :unsure: Kriv sem jest, mogoče se bo dal kej zment sam brezveze. Na srečo vsaj polne ni bilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Jaz sem mel v soboto sreco da sem tal skozi leto ker ce ne bi tudi lahko bil pokojni Ja tut jest bi lahko zdele poleg mojega dedka sedel na vozičku. Eni pač mamo srečo, drugi pa na žalost ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 ja predvsem cim hitrejše okrevanje tebe in tvoje dnarnce da se bomo drug let skp fural an :) ja najebu ga pa bos res, k je skutr kao predelan pa prehtevane...jao jao boš mu problemov! :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 če boš mogu plačat škodo na avtu, vsaj nebo velik, če je bil en star ušiv yugo :lol1: če bi bil kšn bmw, bi bil hudič (zarad cene, pa trpežnosti - bi še bol se sesu. tko se je vsaj yugo ukrivil in oblažil udarec.) :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Manjak, šele zej sm prebral.... hitr okrevi pa da bo čim manj pizdarij na sodiših al pa kerkol drgje. PS: Ko najmanj pričakuješ, se ti vedno zgodi nekaj! Zato: Dejmo po pamet, da nau treba po pogrebih hodt. Jest sm jih dal v zadnjih 2h letih 4 - in vsi so bli motoristi :( Verjetno se ne sliši veliko, ampak zame jih je bilo vasaj 4 preveč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 jest vem ko sem imel se stari skutr (Piaggio ZIP - zračno hlajen) me je en tip takr izsilu z cisto novo Toyoto. jaz sem se u njega prbu, k mi ga ni uspel obvit pa sm mu razbu spredno luc, pa blatnik, ukrivu sm mu še un levi del od sprene luči do sprednih vrat :) pri moji skuti pa je samo malo plastika počla! (Res trpežen skutr) Nažalost sm biu takrt brez izpita in nism mogu tržt kupončka :) smo se pa zmenil da bo usak svojo škodo kriu! pr men je ubistvu skor nc ni blo :D :D Drugače pa sm z unim piaggotm preživu svega i svašta! voznja po kros progi po polju skakanje rallye pa pizdarije, voznja po dolžini koruze, ki je bila dolga priblizno 1km :doze: :doze: :doze: pa še pa še pa še pizdarji :D :D :OK: :OK: Skuter pa ko sem opral je biu kot nov :) Resnično trpežen skuter!!! :D :D :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Manjak, šele zej sm prebral.... hitr okrevi pa da bo čim manj pizdarij na sodiših al pa kerkol drgje. PS: Ko najmanj pričakuješ, se ti vedno zgodi nekaj! Zato: Dejmo po pamet, da nau treba po pogrebih hodt. Jest sm jih dal v zadnjih 2h letih 4 - in vsi so bli motoristi :( Verjetno se ne sliši veliko, ampak zame jih je bilo vasaj 4 preveč! jest sm v enem letu dozivu 2 pogreba (dedek pa babica) pa nwem kuko bos se kšn pogreb prezvu k enostavn nemorm gledat! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 to naj bo v poduk vsem, ki še zmeraj ne vejo, da smo motoristi najbolj ranljivi udeleženci v prometu in vozijo brez čelade, pa se obnašajo kot bi bla cesta vsa njihova. Noben od takih pa se ne zaveda, da ko se usede na motor da je to lahko njihova zadnja vožnja... :cry: fantje, pazte se. :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Kriv sem jest, mogoče se bo dal kej zment sam brezveze. Na srečo vsaj polne ni bilo. Ej manjak ti na sodišču za nobeno ceno ne priznaj da si kriv. Sklicuj se na to da bi lahka vse rešu če bi un model k si ga prehitevu zabremzu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 to naj bo v poduk vsem, ki še zmeraj ne vejo, da smo motoristi najbolj ranljivi udeleženci v prometu in vozijo brez čelade, pa se obnašajo kot bi bla cesta vsa njihova. Noben od takih pa se ne zaveda, da ko se usede na motor da je to lahko njihova zadnja vožnja... :cry: fantje, pazte se. :cry: :( Res je tut to, da vsaka sola neki stane in hvala-bogu, da ti nic ni blo Manijak. Sej skutr se zamenja. Pa se opremo dokupit (hlace + skornje)! Ce se da dokazat, da je avto ki je vozil proti tebi vozil prehitro (torej (pre)dolga zavorna pot), potem imata deljeno odgovornost! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 (popravljeno) :( :angry: kaj pa oni ko si ga prehitevo, je pospešo al je samo isto hitro pelo? kr vem da dostikrat zanalašč gas pohodijo, pa za tabo tud avto, pa se nimaš kam umaknit :angry: :xx: pa če tak razmišlaš maš srečo, kr ko padeš pa se skotaš si še vedno v globokem dreku, lahko še vedno nekdo čez tebe pele, pa si gotov 99% čim hitreje okrevaj, to pa so res slabe novice, ob takih stvareh ti kuj mine vse :cry: :cry: Popravljeno Oktober 9, 2003. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Ce se da dokazat, da je avto ki je vozil proti tebi vozil prehitro (torej (pre)dolga zavorna pot), potem imata deljeno odgovornost! Ja sej pravm: sam krivde ne priznt (vsaj ne takoj). Probi najprej vse možne izhode. kaj pa oni ko si ga prehitevo, je pospešo al je samo isto hitro pelo? kr vem da dostikrat zanalašč gas pohodijo, pa za tabo tud avto, pa se nimaš kam umaknit pa če tak razmišlaš maš srečo, kr ko padeš pa se skotaš si še vedno v globokem dreku, lahko še vedno nekdo čez tebe pele, pa si gotov 99% Če je res gas pohodu te je pa skor on zajebu. Če si si zapomnu registrsko pejt h nemu dam pa mu zdrob jajca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Še to. Sam ne lagat ker itak bodo zaslišal tud unga pa še kšno pričo. Lahka se pa branš z molkom. P.S. to vse men mt govori ker je pač na takmu področju v službi. Tko da če te še kej zanima mi pošl PM da ne bom jst tuki smetil foruma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 ajaj. v glavnem, vsi smo veseli za tebe, da ti ni hujsega, skutera pa bos ze drugega nekako dobil. saj bo. ker nisi hujse nastradal ti je resda zelo zal za skuterjem, ampak kaj bi pa blo ce bi ti pristal tako kot skuter, skuter pa tako kot ti? ... :? tako da boljse je tako kot je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Hitr okrevi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Se bos vido na sodisu se bo oni brano z vsemi stirimi....Sej pri meni se tudi branijo da smo mi krivi samo nimajo dokazov mi pa jih mamo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Če mene uprašaš je najbolj vse po pravici povedat, ker nikol nevš do ti bo dal kj v breme. U najslabšmo primeru boš mogu krit škodo, to pomeni da boš moral dat kuponček in to je vse. Kolk je bla pa umejitu ceste, kaj je pa z unmu k si ga prehtevu, a je počaku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Evo šeena skuteristična pizderija k se je zgodila 08.10.2003 pred Kolosejem! Link od novice iz Slo-techa! Upam da ni bil kdo iz našga foruma, upam! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 kaj je pa z unmu k si ga prehtevu, a je počaku? sej ta ravno lahko kaj za zašuštra.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 manjak upam d boš kmal zdrou ;) mene so pa pred enim mescem izsilil pa motorju skor nc, jst pa cist popraskan :angry: tku da bulš motor k pa ti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 sej ta ravno lahko kaj za zašuštra.... Ja oseba je pomoje klučna v procesu. Vidav bosta usak u svojo prid nabijala, un bo pa povedu tko kot je prov, al pa tko kot se nemu zdi prov! Tko da hitr do unga pa mu dat dva litra cvička pod roko in proces je zaklučen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 cvicek ti pa lahko jst zrihtam ;) mislm d boš tako res najhitrejš opravu s tem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 pol bo pa odvetnik tistega v yugotu kliknil na motosvet.com in prebral to temo... kaj pa pol...... :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 cim boljse okrevanje tebi manjak, skuterju cim cenejso popravilo in zmagat tozbo na sodišču Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 (popravljeno) :o ja maijak cimprejsne okrevanje ti zelim . vem kako se pocutes ob zbitem motorju. jst sem se zaletu v psa nemskega ovcarja k sem melv motor star 3 mesce pa razem polomlenga motorja pa odrgnim ter 14 dni bolniske nc hujsga. sam mi ni blo fajn gledat zbit motor pa so ble sam plastike poskodovane pa mi je blo hudo. pa so lih tko rekl jebes motor vazen da si ti cev. Popravljeno Oktober 9, 2003. Popravil romans1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se