Skoči na vsebino

Hude Nesreče

Sadida

Priporočene objave

M|T3k: uf, grda nesreča...tak sem jz enkrat pred približno dvema tednoma prletu;

smo bli v zidanici, pa je stara mat nekaj doma pozabila, pa sem bil z skuterju pa sem leto domov iskat...pa ko sem šeu nazaj je vmes ena taka pot..tak..daljši hribček, pa ovinkast ; ful dobr za vozt k so ovinki, pa še dost se dobi pr hitrosti...pa je bil en človek pred mano; katrca, pijan, z roko v gipsu, brez izpita; on na žlajf pa zavije v desno...un tip k je bil vmes (med mano pa med katrco) je lepo vstavu, jz sem pa tm ziher prletu ene 60 po števcu...pa nisem odviu, pa sem lepo sm na levo zavil kolkr sem mogu in potem....: odlomljen žmigavc, nosilec za žmigavc (super glue dela čudeže ;D ) pa plastiko sem posnel unemu avtu k je vmes bil dol, men barva niti ni šla, ampak sem vse dol spraskal, pa opazu da sem jo unemu avtu posnel ;)

sem pa baje dubu sodnika zarad tega, sm ni še zdej nč, je bil pa isti shit kot tvoj; prekratka varnostna razdalja :unsure:

_jezus_: uau..ti si pa kriminalc..kr v šolo greš z njim ;D...jz sem tut hodu v šolo z mojim avtomatikom, brez izpita...ah to so bli časi :D ....

ko sem privlekel ga domov, ker mi je vodo v filter povleklo ;D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Noste čelado ker res nikol ne boste in ne vete kdaj in kje jo boste rabil in vm bo,tako kot men že 3X,rešila življenje pa vm ne bo žou tud tolarja k ste ga dal zanjo!!!Enostavno zberite al dat 50.000SIT za eno dobro čelado al dt pa svoj življenje!

aha! :OK:

pi es: men je celada za 11 (!!!) jurjev resla celo glavo, ce je neb mel bi si tak pol face odbrusu! :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja to so resne stvari. Čelado treba nosit vedno, pa četudi ne padeš si sinuse prehladiš in si ves zabuhu.

ps: mislim da sem dons videl speedrunnerja v akciji. Če je seveda on bil. Peljal se je proti prešernovmu od zvezde ob ene osmih...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sej jst sm tud ze enkrat takoj k sm DTjko dubu(konc julija)mel tud mal manjšo nesrečico in sicer sm po enm neznanem travniku zvečer k je bla že noc letu do enih prjatlov pa sm valda biu ves vesel k sm čist nov motor dubu pa tko 1.do koca zvrtim pa drugo da je kopala pa ene 40 je šlo pol pa sam POKA pravokotno v jark šrok en metr pa globok pol metra in sm direkt v rob jarka odaru pol pa sam iz čelado v balanco pa po tleh...sam takrat sm še razmišlu a bi dal čelado gor al ne pa sm men se zdi že spelu s čelado na rok pol sm pa useen dau tastaro čelado k ni vredna počnga groša dau gor pa se furu in če takrt nebi nel čelade bi 100000%no zgubu vse zobe pa varetn d bi tud kšne operacije obraza pršle v poštev ker sm res prletu s tako silo v tisto balanco d sm mislu da sm use vilce pa cel motor na pol prelomu!!!No na konc sm naredu na motorju za 300SIT škode(nov levi špegu ki sm ga nekak razbil)jst sm bil pa sam tolllllllllllllkkkkkkkkkk šokeran da mi ni blo pu k**** jasn kva se mi je zdele zgodl!!!!!

Še mal pa ns bo še izučil!!! :OK: :OK: :OK:

P.S.:

Ja čelada za 11k me je rešila pa čeprov zdejle je stara pa men fulllll prevelka pa sm useen cel zarad te čelade!!!

Me pa sam zanima kako so naši očkati prežvel k so mel Jave pa te motorje napedenane pa so se non-stop zaletaval pa moj fotko ni čelade vidu do nevemkerga leta pa mu čist nč ni...razn počepnt ne more k so kolena v p**** pa kronično vnetje očesne veznice levega očesa ma pa leva rama ga jebe...sam furu se je pa tud pozima usak dan an šiht pa nazaj pa takrt je bla povprečna zimska temperatura še prekleto pod -0!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ps: mislim da sem dons videl speedrunnerja v akciji. Če je seveda on bil.

In komentar? :)

Jah, obstaja možnost da ni bil on, čeprav sem prec na njega pomislu. Brez čelade pa tko...

Je šel v škarje prehitevat (nasprot avtobus) pa se pol zrinu med avte pol je pa odhrumel dalje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me pa sam zanima kako so naši očkati prežvel k so mel Jave pa te motorje napedenane pa so se non-stop zaletaval

:D :D :D :D :D

ja sej to pa res!! :D :D

sej ko smo mi bli smrkuci smos e tud nonstop s picikli razmetaval... ...v nedeljo sn se naucu kok se z BMXom pele nazaj - sploh ni tezk, sam filinga se mors navadit, pa koncentracija, pa velek plac rabis (js sn se naucu na igriscu za mali nogomet), pa me ni niti 1x vsipal! :) z motorjem bi bil ze mrtu! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja a zdaj ste se pa kar naenkrat nehal zaletavat :hmm:

No sej kr tako naprej...naj ta tema ostane čim manj popisana...kar je bilo je bilo in kar se je zgodilo se je zgodilo in če je bilo kaj slabega naj se ne ponovi več.

Poznam pa tud motorista starega prb.35 ki že zeloooooo dolgo vozi motorje in že zeloooo dolgo vozi težke cestake.On me je tud enkat pelu in sm ga po končani furi k sm vidu kako lepo ampak useeno zanimivo in razburljivo zna model vozt prašov kdaj nazadne je pa on usu z motorjm in mi je pred dvemi leti reku da nazadne pred 15imi leti!!!To se prav res dobr voznik!Od lanskega leta naprej pa mu odmira leva ramenska mišica pa tud nekej operacij je mel pa tud na intenzivni ga poznajo od takat...nesreča nikoli ne počiva zapomnte si to pa čeprv niste padl že 100 let!sevda pa se ni vdal in je še naprej vesten voznik težkega motornega kolesa :notworthy: :OK: Upam pa tud da ni začel kej bl cvikat kar je pa težko ker ko enkrat izkusiš res težko nesrečo nevem če boš ravno tiščal do podna kot prej...varjetno boš bremzu par metrov prej!

Jst na seb vidm da odkar sm pred 3mi al 4imi leti prov hudo padu s kolesom ne morm oz. zelo težko vozm kolo brez rok...kr nekak mi ne gre pa je lahk čist novo kolo ki ima še popolnoma ravn geštel!Enostavni ne gre!Na mojm motorju se pa furam brez rok tud po travi če je treba...ni problema niker pa dokler se motor tolk ne ustav d ravnotežja ne morm več držat se lahko pelem brez rok vključno s kšnimi nepreostrimi ovinki!Na kolesu pa 10 metrov pol pa primm balanco al pa usujm ko hudič!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sej jst sm tud ze enkrat takoj k sm DTjko dubu(konc julija)mel tud mal manjšo nesrečico in sicer sm po enm neznanem travniku zvečer k je bla že noc letu do enih prjatlov pa sm valda biu ves vesel k sm čist nov motor dubu pa tko 1.do koca zvrtim pa drugo da je kopala pa ene 40 je šlo pol pa sam POKA pravokotno v jark šrok en metr pa globok pol metra in sm direkt v rob jarka odaru pol pa sam iz čelado v balanco pa po tleh...sam takrat sm še razmišlu a bi dal čelado gor al ne pa sm men se zdi že spelu s čelado na rok pol sm pa useen dau tastaro čelado k ni vredna počnga groša dau gor pa se furu in če takrt nebi nel čelade bi 100000%no zgubu vse zobe pa varetn d bi tud kšne operacije obraza pršle v poštev ker sm res prletu s tako silo v tisto balanco d sm mislu da sm use vilce pa cel motor na pol prelomu!!!No na konc sm naredu na motorju za 300SIT škode(nov levi špegu ki sm ga nekak razbil)jst sm bil pa sam tolllllllllllllkkkkkkkkkk šokeran da mi ni blo pu k**** jasn kva se mi je zdele zgodl!!!!!

Ja sej največ nesreč se zgodi takrt k dobiš motor. Poznam dva primera. Je kolega dubu TDR 125 pa se je drugi dan sesu v križišču. Drugi primer sm pa jest k mi je moj mito drugi dan padu iz roke.

Dons sm šu pa en krogec okol bajte pa lepo motor pošopam v prvim, prešaltam v drugo pa začnem spredno bremzo stiskat, pol na konc mi pa spredna guma zablokera :xx: Balanco mi je že pošrek obrnil sam je blo pa mal sreče v igri ker nism fuknu. Najbrž je blo to darilo za rojstn dan :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe, bog ti je darilo dal ja :lol1:

Sej sm ti že čestitu pa islim da enkrat zadošča :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sej največ nesreč se zgodi takrt k dobiš motor. Poznam dva primera. Je kolega dubu TDR 125 pa se je drugi dan sesu v križišču. Drugi primer sm pa jest k mi je moj mito drugi dan padu iz roke.

Dons sm šu pa en krogec okol bajte pa lepo motor pošopam v prvim, prešaltam v drugo pa začnem spredno bremzo stiskat, pol na konc mi pa spredna guma zablokera :xx: Balanco mi je že pošrek obrnil sam je blo pa mal sreče v igri ker nism fuknu. Najbrž je blo to darilo za rojstn dan :OK:

Ja čestitam za hepy brzdej!

Sam bi si pa jst tud kšno tako darilo ubodu za moj rojstn dan...kšn kupončk od boheca da kšn let nebi padu :D :D :D :notworthy: :OK: ...pa še vsak let novga pa smo zmagal :OK: :OK: :OK: O:-)

Ja sej je delno res kar se govori da če v prvi sezoni k dobiš oz.vozši motor ne padeš si dobr za naslednje sezone...sam mislm pa da dokler prvič ne padš s svojim motorjm sploh ne paziš...vsaj jst nism.

Tako k jst k sem dobu DTjko pa sm na začetku valda mislu d sm s temi pospeški boga za jajca prjeu(sej zdej je evforija že mimo:)in sm se po vseh travnkih izživlu pa vsi ovinki so bli z maksimalno hitrostjo spelani...pa predn sm ga dobu sm se zakleu da najmn 2 mesca ne bom gonu s tem motorjm O:-) ...ampak dokler nism un jarek nabasu sploh nism gasa spušču :devil: ...pol smo pa začel tud mal z glavo furat ne pa sam z adrenalinom O:-)

Sam k bo pa nasledn motor :OK: ...najvarjetneje nasledno jesen kšn športno potovaln 600ccm(trenutno v mislih ZZR600)...bom pa majkemi vozu na začetku res mal bol počas ker kar sm delu s tem motorjm tapru tedn k sm ga dubu sploh vrjet ne morš!

Sam da bi pa s kšnim takim padu me pa oči kot prvo zmele v prah pa po moje dokler nebi on mirno počival se jst nebi pod nikakršnim pogojm usedu na motor!!!!!

Res usem priporočam da si ga taprvo sezono bol na izi uzamete pa grete saj na eno ornk furo po parih mescih da tud mal na furah ko si po kšni uri lahko že zmatran pa da pol vidš kako se motor oz. ti obnašaš na njem!Jst sm to naredu po tednu mogoče dveh ko sm mel ta motor in res ko nardiš prb.70km po hudih ovinkih pri najvišji možni hitrosti se mal umirišker pri men ni zavetrja ampak si skos na direktnm sunku vetra tko da če se furaš čez ovinke 60-90 te in upor in zalaganje in vroč poletni sonce kr počas zdelujeta tko da ko sm po 100tih kilometrih pršu domov mi ni blo več do nevemkašnega divjanja...zvečer pa zaspal ko dojenček :OK: :D :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moja sesstra je tut mela nesrečo :cry: nekje maja letos. pa je mela skutera že 2 leti. pred tem pa je enkrat samo padla pa ga malo pošobala. mela pa je zipa, ZABLOKIRANEGA O:-) :hmm: , pa vedno je lepo vozla nikoli divjala O:-) - (kolko pač lahko s 50 na uro) pa se ji je enkrat zgodilo, da je nekomu vzela prednost :BUA: , evo pa je nesreča že tu. kr je pa mela čelado brez vizirja, pa je mela cel obraz potolčen :lol1: in na čelu še ma brazgotino, ki se na srečo ne pozna preveč. <_< tak da fantje in deleta PREVIDNO!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja res pa tud na motor še niste čist navajeni. Najprej pejte v izi da se navadte tega kako se obnaša pa kako bremze primejo itd.

P.S. Hvala vsem za čestitke za rojst dan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse to ni nič. En kolega je Runnerja zlomo na pol. Skratka, mašina je odpadla z zadnjim kolesom vred :D Aja, en stari mu je prednost vzel. Klasika.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aa, Tomozuki, a si mogoce ti poslal danes tisto polico mi?

Jutri bi mi prav prisla....

Aja, aerox je zdaj postiman... Ne melje vec na zacetku... takoj spelje :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, en stari mu je prednost vzel. Klasika.

To je meni zadnič eden. Na srečo sva se oba peljala 30km/h in sem se lepo vstavil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

amm ja sej zato se pa nardi najvec nesrec pri motoristih, sploh pa ns usi gledajo kot nesposobne "mopediste", ker jih je ene par takih ki mecejo slabo luc na nas...in potem smo vsi isti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sej to se je nasplošn tud men dogajal ko sm mel še APN6S pa sm čisto vsakič pri eni bajti tle bliz mene ko je un majstr ven zapelavu jst pa po glavni in me je čist zmeri izsilu...pa tud nism edini! In zmeri sm mogu res čist do konca žlajfat in sm reku da naslednič ko bo izsilu se mu bom sam prtisnu na avto pa takoj na tla vrgu pa pol takoj policijo klicu pa ga na use možne načine iztožu za vsako prasko na šestki!Sam pol se nism več tolk vozu tm mem pa nism tega človeka že nekej cajta vidu...sam naslednič ko bo pa izvaju bom pa 100%no mal butnu vanga!

Folk kr misl ah sej to je pa moped sej je počasn pa izslijo...pa sploh ne vidjo da greš 90 na uro!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men je enkrat v CE skocu na cinkarniski cesti vn, js zgal 160-170, un pa z enim starim BMWjem direkta :kva1: pred mene, nasprot pa tovornjak, da sm sam molu da bom vseku skoz - no, tovornjakar je vidu ka se dogaja, in se umaknu za kak meter bolj na njegovo stran, tak da sm letu skoz. :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men je enkrat v CE skocu na cinkarniski cesti vn, js zgal 160-170, un pa z enim starim BMWjem direkta :kva1: pred mene, nasprot pa tovornjak, da sm sam molu da bom vseku skoz - no, tovornjakar je vidu ka se dogaja, in se umaknu za kak meter bolj na njegovo stran, tak da sm letu skoz. :ph34r:

Će nimaš v glavi pa raje moli, da bp šlo vsakič skozi. Kolk si že ti star? Ravno iz vrtca? :BUA: :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!