SeLoTeJp Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 hm, to je mogoče samo tko da rukne v prvo brzino, gre na tazadnga, spusti sklopko, spusti balanco, vse ostalo pa naredi ravnotežje :) alpa kšna rahla modifikacija na gasu :naughty: :)
beno Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Zej sm pogruntov kaj je možno ---> gas ma narejen tako da se zatakne pol pa samo z tazadno bremzo k jo ma na nogi popravla :hmm: pomoje da je to to ... samo z skutrjm pa tega nemorem :(
d€nzi Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 hudo hudo ja. a se kdo zna pelat ritensko - z hrbtom naprj :>, alpa a ma kdo ksn filmck k se tko pele...
_Roba_ Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 a se kdo zna pelat ritensko - z hrbtom naprj :>, alpa a ma kdo ksn filmck k se tko pele... En se je na enem mitingu z apnko tak vozo vsaj zdi se mi :hmm: keri miting pa je bil pa nevem
Windsurf Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Kakorkoliže, najprej z biciklom natrenitar, tolko da dobite filing, pol pa dalje... Jaz sem s kolesom probal, pa je težje, kot sem si mislil. Dobra fora je tudi roke prekrižat pri vožnji naprej... posebej, če moraš še menjavat... LP (in lahko noč!!!) Windsurf
beno Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Men z kolesom kr rata ... samo ne upam na skutrju reskirat.
..::NRG::.. Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Men z kolesom kr rata ... samo ne upam na skutrju reskirat. Ja sj men tu z kolesom neki rata, sam na motorju mi je mal škoda plastike :devil: , bom kdaj probu k bom naked bike, ko bom plastiko dol pobrav :ph34r:
bOnZy Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 En se je na enem mitingu z apnko tak vozo vsaj zdi se mi :hmm: keri miting pa je bil pa nevem jap to so pa veščine našega predragega motosvetovca denji-a ;) :notworthy: :notworthy:
gas gas Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 jap to so pa veščine našega predragega motosvetovca denji-a ;) :notworthy: :notworthy: To kar denji zna znam js tud sam ne tko dobr! :P
bOnZy Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 To kar denji zna znam js tud sam ne tko dobr! :P ja no jest pa ne znam, bi pa blo lepo ceb znov:) sam kaj kurac ko nimam ne TOMOSA ne KOLESA k skutrja sem pa zdi preskoda :)
PSI_Hunter Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 To kar denji zna znam js tud sam ne tko dobr! :P jst tud, sam z odrgninami in razlomjenimi plastikami..... :doze:
beno Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 jst tud, sam z odrgninami in razlomjenimi plastikami..... :doze: Ne sej to on z apnm an ... ne z skutrjm. Ampak useen usa čast pa kuko se z tistmu apncm po tazadnmu peles denji :notworthy: :OK:
..::NRG::.. Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 jst tud, sam z odrgninami in razlomjenimi plastikami..... :doze: :cry: :cry: :cry: :cry: Sam znaš pa, to je vžn :P :P :P
d€nzi Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 :cry: :cry: :cry: :cry: Sam znaš pa, to je vžn :P :P :P hehe res je ja:>, drgac pa rabs mau korajze, mal reskiras, mal vads...in pol je to to :>
d€nzi Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 To kar denji zna znam js tud sam ne tko dobr! :P hehe, oba na enmu kolesu sva pa sploh hudca;>...jest na belanc ti pa na zdicu:>
Zok Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 kva po enmu, js se kr po obeh kolesih vozim!! :lol1: BTW, je ze probu kdo se vozit z motorjem pa met rolerje gor (MotoRola)?? full se da dobr po zadnem pa po prednem vozit - prakticno brez nevarnosti da se zvrnes!! B)
d€nzi Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 lool, dobra ideja...sicer sm se z rolerji vozu na kolesu pa na avtomatiku sam nism nc sprobavov po tazadnmu pa po taprumu
..::NRG::.. Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 lool, dobra ideja...sicer sm se z rolerji vozu na kolesu pa na avtomatiku sam nism nc sprobavov po tazadnmu pa po taprumu Ja jst sm že z rolerji vozu na frčotu, sam tm se nemoreš po spredenmu pelat, so predobre bremze, pakne :wacko: :wacko: :cry:
jrk0 Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 moj kolega si je nardil take zelezne podplate ki jih nataknes na suhe in zavezes ter je pol stal ob strani motora pa se zacel peljat in drsel pol obstrani z noami na asfaltu. ce ste gledali biker boyz boste vedli kako je misljeno :) ma pa rs 125 eno staro verzijo ki ni zablokirana tak fejst:)
x_darc Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 S katerim programom urejate filmčke? :huh:
pogi Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 Te filmčke se da montirat s programom Windows Moviemaker, k je mislm da že original gor na XP home. če pa hočte kej bl zahtevnga zmontirat je pa dobr program Vegas 4.0, sam za tega rabte kodo. ;)
denZ Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 ce ste gledali biker boyz biker boys..hm...a se da to kje downoloadat
_Roba_ Objavljeno November 30, 2003 Opozori Objavljeno November 30, 2003 biker boys..hm...a se da to kje downoloadat Kazza,iMesh,eMule,FTP kaki...
denZ Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 Kazza,iMesh,eMule,FTP kaki... eh...na netu predolg dol vlači, tko da sem si ga zrihtal na cd-ju...res super stvarca :doze:
..::NRG::.. Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 eh...na netu predolg dol vlači, tko da sem si ga zrihtal na cd-ju...res super stvarca :doze: Jah ni nujno, ADSL 2mega dela svoje :grim :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se