jrk0 Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 Upam da je prava tema? V glavnem, ne vem tocno komu naj na mail pisem, pa sem se odlocil sem podati to zadevo. Ze dolgo nazaj mi je bilo zaklenjeno uporabnisko ime - jrk0 - pojma nimam zakaj? Poslal sem tudi par e-mail-ov za pojasnilo te zadeve. Vedno sem bil dober clan foruma, tudi drugje, sem tudi moderator na nekaterih forumih (s-t naprimer) in pojma nimam zakaj ste zaklenli?? Se da nazaj odklenit? Preprican sem da je se vedno v bazi uporabnikov:)
Noise Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 V glavnem, ne vem tocno komu naj na mail pisem, pa sem se odlocil sem podati to zadevo. Je prav, da poveš... Ze dolgo nazaj mi je bilo zaklenjeno uporabnisko ime - jrk0 - pojma nimam zakaj? Uporabniško ime jrk0 še vedno obstaja in ni bilo ne izbrisano ne zaklenjeno ne nič drugega. Poslal sem tudi par e-mail-ov za pojasnilo te zadeve. Kam pa? Vedno sem bil dober clan foruma, tudi drugje, sem tudi moderator na nekaterih forumih (s-t naprimer) in pojma nimam zakaj ste zaklenli?? Saj nismo. Se da nazaj odklenit? Preprican sem da je se vedno v bazi uporabnikov:) Seveda je še vedno v bazi, nikoli ni bilo nič storjeno.
jrk0 Objavljeno Oktober 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 huh. zanimivo:) preprican pa sem, da je uporabnisko ime bilo zaklenjeno, mogoce samo temporary:) ker sem probal ze veckrat potem pa tudi parkrat vmes pa ni delalo! one small prosnja se: bi rekel da se da zdruziti dve uporabniski imeni, aneda?:) ce veste na kaj ciljam;) KKS + jrk0 = jrk0
Noise Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 bi rekel da se da zdruziti dve uporabniski imeni, aneda?:) ce veste na kaj ciljam;) KKS + jrk0 = jrk0 Tole bom pa jutri zjutraj uredil -- zadeva zahteva nekaj šarjenja po bazi, a bo šlo. Na PM mi sporoči kateri e-mail boš uporabljal (v tvojih dveh usernameih imaš namreč dva različna e-maila)...
Noise Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 Tole bom pa jutri zjutraj uredil -- zadeva zahteva nekaj šarjenja po bazi, a bo šlo. Na PM mi sporoči kateri e-mail boš uporabljal (v tvojih dveh usernameih imaš namreč dva različna e-maila)... Zrihtano. Sedaj uporabljaš samo še "starega dobrega" jrk0.
Priporočene objave