Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Upam da je prava tema?

V glavnem, ne vem tocno komu naj na mail pisem, pa sem se odlocil sem podati to zadevo.

Ze dolgo nazaj mi je bilo zaklenjeno uporabnisko ime - jrk0 - pojma nimam zakaj?

Poslal sem tudi par e-mail-ov za pojasnilo te zadeve. Vedno sem bil dober clan foruma, tudi drugje, sem tudi moderator na nekaterih forumih (s-t naprimer) in pojma nimam zakaj ste zaklenli??

Se da nazaj odklenit? Preprican sem da je se vedno v bazi uporabnikov:)

Objavljeno
V glavnem, ne vem tocno komu naj na mail pisem, pa sem se odlocil sem podati to zadevo.

Je prav, da poveš...

Ze dolgo nazaj mi je bilo zaklenjeno uporabnisko ime - jrk0 - pojma nimam zakaj?

Uporabniško ime jrk0 še vedno obstaja in ni bilo ne izbrisano ne zaklenjeno ne nič drugega.

Poslal sem tudi par e-mail-ov za pojasnilo te zadeve.

Kam pa?

Vedno sem bil dober clan foruma, tudi drugje, sem tudi moderator na nekaterih forumih (s-t naprimer) in pojma nimam zakaj ste zaklenli??

Saj nismo.

Se da nazaj odklenit? Preprican sem da je se vedno v bazi uporabnikov:)

Seveda je še vedno v bazi, nikoli ni bilo nič storjeno.

Objavljeno

huh. zanimivo:)

preprican pa sem, da je uporabnisko ime bilo zaklenjeno, mogoce samo temporary:)

ker sem probal ze veckrat potem pa tudi parkrat vmes pa ni delalo!

one small prosnja se:

bi rekel da se da zdruziti dve uporabniski imeni, aneda?:)

ce veste na kaj ciljam;)

KKS + jrk0 = jrk0

Objavljeno
bi rekel da se da zdruziti dve uporabniski imeni, aneda?:) ce veste na kaj ciljam;)

KKS + jrk0 = jrk0

Tole bom pa jutri zjutraj uredil -- zadeva zahteva nekaj šarjenja po bazi, a bo šlo. Na PM mi sporoči kateri e-mail boš uporabljal (v tvojih dveh usernameih imaš namreč dva različna e-maila)...

Objavljeno
Tole bom pa jutri zjutraj uredil -- zadeva zahteva nekaj šarjenja po bazi, a bo šlo. Na PM mi sporoči kateri e-mail boš uporabljal (v tvojih dveh usernameih imaš namreč dva različna e-maila)...

Zrihtano. Sedaj uporabljaš samo še "starega dobrega" jrk0.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!