Skoči na vsebino

Peticija proti lovcem

D.J.

Priporočene objave

a ste kj spisal ... penetricijo al kako že ....

nism pristaš ubijanja ... ampak .. če gre pa za preživetje, pa tut goutanc pregriznem, da pridem do bas .. štekate ...

sj motoviuc je tut živo bitje, ki še ni dokazano, da čuti in se preko jebivetra razmnožuje ...

čebula je tut živo bitje ... ko jo ješ, se člouk kr zjoka, ampak zravn kraće pać paše ...

kako je že un ... kraća mi paše :jezik: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam res, zakaj zajčkom in motoviucu ne damo puške, da bi se branili? Zakaj, o le zakaj? :(

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 29. 7. 2016 at 13:50, Zivnorc pravi:

...ej...

...a če dam medveda v salame...a je kej dost drugačna salama, kot če je not jelen?

Dej probi, pa da vidmo razliko :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tud jaz bi v primeru lakote šel v gozd iskat potrebno za preživetje. Všeč mi je mišljenje Aboriginov- zemlja ni naša last, mi smo njena.

Ubijana za zabavo ne podpiram, ker si ne znam predstavljat, da bi bil polh in me bi se me lovilo v pasti za zabavo, še manj pa da bi z zastreljeno nogo bežal pred lovskimi psi, ki komaj čakajo, da me raztrgajo, ali da mi lovec, da milostni strel-vse to brezpotrebe.

Veš I30, žaljenje, zmerjanje sogovornika, le pokaže da nisi zmožen konstruktivne normalne debate, in kdor ni v tvojem oblačku popolnosti, ga je treba pohodit. Mogoče pa zaradi takega "prijema" ves intelekt odhaja iz SLO, ali se noče izpostavljat v družbi, ker je težko enemu pametnemu nekaj dopovedat 10 prepričanim v svoj prav.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, VS800 pravi:

Ni lih medo, ampak žvaucam tut učas rata...:)

.... a si slišal, kako ji je mož reku, da mu neki škripa al cvili pod avtom, pa da naj gre pogledat...in pol čist slučajno tiger pride...   :eek:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, skalar36 pravi:

...

Veš I30, žaljenje, zmerjanje sogovornika, le pokaže da nisi zmožen konstruktivne normalne debate, in kdor ni v tvojem oblačku popolnosti, ga je treba pohodit. Mogoče pa zaradi takega "prijema" ves intelekt odhaja iz SLO, ali se noče izpostavljat v družbi, ker je težko enemu pametnemu nekaj dopovedat 10 prepričanim v svoj prav.

No, za izjemo še tole:
Opletanje z lažmi in potvorbami je večja žalitev kot če te pošljem na :l_01: s Stuhcem.
Laž in zavajanje zavito v celofan gospod spoštovani Skalar je še vedno laž in je v nasprotju z jebeno resnico!
Samo če omikani gospod Skalar tega noče razumeti in ostali pristaši polikanega besedičenja ne dojeti, bodo pa to razumeli samo gavnarji, stari hropci in jebeni mesođeri.
In ja zaradi enga vulgarnga I30 Intelekt uhaja iz Slo. :slap::slap: Pa izgleda da iz tvoje butare tud!:jezik::jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veš jaz bi rekel takole. Noben od naju ne laže-ti pač vzameš iz konteksta, kar ti paše, oziroma tisto kar lahko komentiraš. Kar imam prav gladko ignoriraš. In da oba imava prav, jaz pišem o stanju na terenu oziroma o praksi, ki se dela, kar vidim na lastne oči .Ti pa pišeš o pravilih in kodeksu, kako bi se moralo dalati! To sta 2 različni stvari kot dan in noč. "Vrana vrani ne izkljuje oči, jager jagru stolček gor drži" Ta zadnji stavek velja za Policiste, jagre , ribiče, politike...in ostale lažnivce :ras: , ki z prstom kažejo na druge, sebe ne vidijo.

Obrni se za 180 stopinj, da ne boš gledal v temo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skalar, če vidiš, da se kaj dela narobe, prijavi! Imej jajca še za to ne samo za tipke!
Ne pa da to potem zrcališ na vse ostale. 
Ker če meni rečeš da delam tisto kar počne nekdo drug narobe, te pač steram u gonade!

Šteki če češ, če ne pa tud če ne. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poslušaj, če zraven stoji lovski čuvaj, ko se dela sranje, komu naj prijavim? Veš sem enkrat prijavil enga kmeta, ki je veselo šprical polje čez dan (to se vsakodnevno dogaja na sorškem polju)...na koncu so mene jebal. Jokcajo čebelarji , vsi vedo kaj se dogaja, noben pa nič ne nardi... narava pa umira . :SS Veš, to je tko kot da bi zdej jz šel ustavljat pijane voznike. Nisem jaz za to pristojen.

Jaz tebe nisem osebno izpostavil-jagre kot take sem, jih mam v ožji žlahti 6.

Veš ist kot je z ribiči. Ti povem lep primer . Doma sem  Volče, mimo moje hiše teče potok Ločilnica. Moj star oče, in moj oče sta pravila,  da so včasih ribe lovili s košem. Daj jih je bilo ohoho. Še sam se spomnim, ko smo jih otroci lovili konec poletja, jih je bilo ogromno. Danes jih skoraj ne vidiš več. Prva stvar je en kmetavz postavil jez na črno višine 4 m, na vrhu postavil še deske, da lovi vodo za svojo elektrarno, katera občasno obratuje na črno, ker lastnik noče dajati el. elektru. Vsi pristojni vedo že več let-zgodi se 0. Druga stvar je da ribiči vsakoletno, gredo z elektriko in poberejo ribe, ki jih potem spustijo v Soro. V ta potok pa odlagajo mladice iz ribogojnice-če daš enega ljubljančana iz blokov v eno Idrijsko hribovje, tud ne bo preživel več kot pol leta. Če bom jaz ujel eno postrv, in me nekdo vidi...ulalala. 

Tako je to v naši preljubi SLO. (na vseh področjih)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prijavi ustreznim inšpekcijam. Večkrat, če je treba. Enkrat bo že zaleglo. Vpreži še frende v to. Več kot bo prijav od večih ljudi, prej se bodo pristojne službe zganile.

Ker tole pizdakanje na forumu definitivno NE BO pomagalo.

In če potem vse te pizdarije, ki jih počnejo drugi, prenašaš na l30,, ki ga niti ne poznaš v živo, je tudi malo neumno posploševanje.

Vsepovsod so kreteni. Tako med lovci, policaji, zdravniki, kmeti, odvetniki, sodniki, ....

Pizdakanje po raznih forumih jih ne bo odstranilo, temveč dosledno prijavljanje na ustrezne službe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, Alla pravi:

Prijavi ustreznim inšpekcijam. Večkrat, če je treba. Enkrat bo že zaleglo. Vpreži še frende v to. Več kot bo prijav od večih ljudi, prej se bodo pristojne službe zganile.

Ker tole pizdakanje na forumu definitivno NE BO pomagalo.

In če potem vse te pizdarije, ki jih počnejo drugi, prenašaš na l30,, ki ga niti ne poznaš v živo, je tudi malo neumno posploševanje.

Vsepovsod so kreteni. Tako med lovci, policaji, zdravniki, kmeti, odvetniki, sodniki, ....

Pizdakanje po raznih forumih jih ne bo odstranilo, temveč dosledno prijavljanje na ustrezne službe.

edin med baykerji ni kretenov ... štekaš :ras:

aja .. pa lajku bi te :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Alla pravi:

Med bajkerji jih je tudi precej :P
Lajkaj še to :P

naum :nono:

kr neki si si zmislila :mad:

sploh se ne znaš it :dry: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

18 minutes ago, Alla said:

Prijavi ustreznim inšpekcijam. Večkrat, če je treba. Enkrat bo že zaleglo.

Sem. Inšpektorja sem potem imel doma. Ne upam več, ker lahko ostanem brez dohodka. Me lahko inšpektor fejst "udari". 

Pizdakam se ne. Napišem pač svoje mnenje naglas. Ni se treba strinjat z njim, lahko me daste tudi na ignor listo. Vedno bom kazal s prstom na slabe stvari, oziroma :l_01: tiste za katere mislim, da si to zaslužuijo. Satira. 

I30. Njega nisem, še enkrat, nisem njega izpostavil. Izpostavil sem lov in lovce kot nepotrebene za obstoj narave. Ter napisal nekaj absurdov, ki so jih sprejeli lovci. Lahko, da je I30 prijeten človek- ne vem. Me ne upa poklicati, da bi v živo. Pač ne maram njegovega žaljenja, kar pa ne pomeni, da se ne strinjam z njim v stvareh katere ima prav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, skalar36 pravi:

Sem. Inšpektorja sem potem imel doma. Ne upam več, ker lahko ostanem brez dohodka. Me lahko inšpektor fejst "udari". 

Pizdakam se ne. Napišem pač svoje mnenje naglas. Ni se treba strinjat z njim, lahko me daste tudi na ignor listo. Vedno bom kazal s prstom na slabe stvari, oziroma :l_01: tiste za katere mislim, da si to zaslužuijo. Satira. 

I30. Njega nisem, še enkrat, nisem njega izpostavil. Izpostavil sem lov in lovce kot nepotrebene za obstoj narave. Ter napisal nekaj absurdov, ki so jih sprejeli lovci. Lahko, da je I30 prijeten človek- ne vem. Me ne upa poklicati, da bi v živo. Pač ne maram njegovega žaljenja, kar pa ne pomeni, da se ne strinjam z njim v stvareh katere ima prav.

I30 je inteligenten osebek  ki je že v teh letih ,da mu gre vse na qrac ;)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... jst vas mam tut poun Q.

Tko. Zdej grem pa eno košutko prpognt, da si ga spraznim...  :P

....emmm... :huh:  .... :blush: .... a ma kera cajt zdele....  :D

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 1. 8. 2016 at 12:44, I30 pravi:

Vsaj smer si zapomni preden klobasaš. Gre že iz oštarije proti domu, ima psa na rami in puško vleče na povodcu.
Peesda si šalabajzer, še vicev ne znaš plonkat.

Tole so mi povedali lovci....ki so občasno zbirajo v naši hiši...pri tastu..... tajniku lokalne LD. Gre pa za predsednike LD iz območja Bleda, Žirovnice in Bohinja.  

Svoje čase sta se na vratih prikazala tudi Tomaž Ertl pa Janez Korošec iz Gorjus. Slednji je bil siva eminenca bančne politike SRS sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja. In ko poslušaš take tiče...verjemi..da pametovanej nekega I30 nima nikakršne teže?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes povprečno star lovec je v lovsko družino vstopil nekje ob začetku tega tisočletja. Tistih nekaj s tradicijo v družini pa z 18 leti okoli leta 1980. A v povprečju se ljudje za to odločajo nekje po zagotovitvi osnovnega življenskega standarda, ergo cca 40 letniki.
Potem pa rabiš še nekaj časa za asimilacijo preden lahko začneš kaj vplivati na ostale.
Te generacije obtoževati za nekaj kar naj bi se dogajalo prej je neumnost. V kolikor se je sploh dogajalo! Poudariti je potrebno, da je bil kontumac z odstrelom mačk in psov legalna obveza lovcev v tistih časih, ko se še ni izvajalo cepljenja z letali. O samem cepljenju, ki so ga izvajali lovci je napisano dovolj v starejših postih te teme.
Z izjemo deviacij, ki se pojavljajo v vseh krogih, je lovska dejavnost vedno legalna, zakonsko definirana, predpisana in sankcionirana. Vsakdo ima možnost z demokratičnimi sredstvi vplivati na zakonodajna telesa, državo, da ta pravila spremeni.
Jaz bi bil pravzaprav prvi, ki bi glasoval za vsaj 5letno prepoved izvajanja kakršnega koli nasilja nad divjadjo, torej ne samo lova, temveč tudi morebitnih ukrepov države, ki bi skušala sankcionirati posledice neumne odločitve za ustavitev lova. Potem pa bi na odgovornost ali pohvalo poklical vse aktiviste, ki so to sprožili.
Pa saj te stvari so večini ljudi jasne. 
Edini moralno upravičeni nasprotniki lova so lahko nemesojedi, a le moralno, dejansko pa njihove zahteve ne vzdržijo presoje in zahtev, ki jih ima ostala družba s svojo industrijsko in urbano razvitostjo, predvsem pa kmetijstvom. Ker se s temi normami ne morejo spopasti, direktno napadajo izvajalce lova, nas lovce. Ok, to sprejemam.
Nikakor pa ne protilovskih sprejemam "argumentov", ki jih trosijo mesojedi in uporabniki modernih tehnologij, ki usodno vplivajo na populacije divjadi. Za povrhu ne enih ne drugih ne vidim poleg pri trudu za boljše pogoje prostoživečih živali. Ni jih poleg pri prizadevanjih za zelene mostove nad avtocestami, ni jih poleg pri prizadevanjih za zmanjšanje vpliva KGZ na plane odstrela divjadi, niti jih ni bilo poleg pri sprejemanjih za divjad škodljivih lovskih zakonov, kjer smo se upirali le lovci.
Se pa šlepajo ali skušajo šlepati zraven nekateri taki posamezniki pri projektih velikih zveri, ker se jim zdijo cartkane. A tudi te projekte peljejo v glavnem ljudje, ki so tudi lovci.

To kar pravi Skalar36, da lovci niso potrebni je nekaj kar zahteva argumente. Do sedaj pravih ni še nihče podal. Nasprotnih pa je dovolj, dovolj je o tem tudi strokovne literature. Pomehkužen pogled ljudi iz bloka ali na novo naseljenih podeželanov ne zdrži presoje. Je le nekaj modnega, prijetnega, tako lepo skladnega s krščanskim duhom usmiljenja. Pa vidimo kako je s tem krščanskim usmiljenjem. Traja do prvih znakov ogroženosti, potem se spremeni v krvoločnost. Le redek nasprotnik lova bo ob napadu divjega prašiča na njegove otroke na igrišču ostal tak. Pa se opravičujem za radikalen primer, a folku le to "pali" in tudi dejansko se to tudi že dogaja. Tudi opustošeno polje vegetarianca, ki se je zavzel za "naravno" življenje, sedaj pa nima kaj jesti, se kaj hitro spremeni. Ko ti prileti jelen skozi vetrobransko steklo bo tudi malokateri polomljen ali mrtev nasprotnik lova imel najprej v mislih žival.
Pa to so pogledi iz strani ljudi in njihovih koristi. Na divjad s strani koristi za njihove polulacije, za njihovo vitalnost, obstoj pa v glavnem gledajo le lovci in tisti biologi, ki se z njimi ukvarjajo.

Seveda pa obstaja še ena možnost, kjer bo dejansko narava sama uredila zadeve po najboljši možni poti.
Odstraniti človeka s planeta.
Tu pa seveda pričakujem pobudo in vzor s strani nasprotnikov lova v prvi vrsti. Da se v protest in za rešitev planeta prvi odpovejo življenju na njem. :cool:

Tako, mislim, da sem sedaj dovolj napisal in je kakšno naknadno tovorjenje brez veze. 
Tisti, ki vidite nepravilnosti, nezakonitosti, prekrške imate na voljo policijo in inšpekcijo. In ja seveda, za krivo prijavo se tudi "gor plača"!:jezik:

Popravljeno . Popravil I30
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj je bil odstrel štirih medvedov ..........:lol1:

13680056_1720524034873797_34302467260084

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, FLY pravi:

A zdaj smo bolj varni v gozdu ali na cesti ?

V vsakem primeru čimdlje od Norca :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, FLY pravi:

A zdaj smo bolj varni v gozdu ali na cesti ?

Nikjer kolega nikjer ....svuda vreba neprijatelj :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

Včeraj je bil odstrel štirih medvedov ..........:lol1:

Brez skrbi za te medvede.

Dokler bo "lovec" nastavil in skalibriral orožje, bodo vsem "medvedom" lasje zrasli.

Strojnik pač:ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!