Vale Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 http://www.globalrichlist.com Tole sem sicer našla na enem drugem Forumu ampak je zelo zanimivo ... samo vtipkajte svoj letni prihodev v $ ... mogoče vam bo polepšalo dan ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Se mi zdi, da je tale link ze Nearrain objavil v temi referendum. Drugace se mi pa zdijo taksne primerjave iztrgane iz konteksta, oz. izkrivljanje realnosti. Ker recimo v drzavi v tretjem svetu se prezivljajo s kmetijstvom, torej nimajo letnih plac ali pa so minimalne, pa vseeno prezivijo (ali pa celo zelo dobro zivijo). V recimo temu zahodni drzavi pa imas lahko placo (vec)tisockrat vecjo kot v tisti prejsnji drzavi, pa ljudje dozivljajo travme (so na robu prezivetja), ker nimajo denarja za placati poloznice za stanovanje, vodo, ogrevanje,... Vse je zelo relativno. :hmm: Se pa lahko potem tolazijo s takimi primerjavami, kako so 'bogati' :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 (popravljeno) ...waw... lej kolk si bogat če imaš 200$ na mesec dohodka najbolj da kar trajnik odpreš... ....zavajanje folka in žicanje denarja :doze: Popravljeno Oktober 3, 2003. Popravil -pero- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jlaznik Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 200 $ se mi zdi, da dobis na zavodu za zaposlovanje in spadas v 1 mld najbogatejsis ljudi. Ce to recem enemu nezaposlenemu, me bo vsak z veseljem prebutu. :fight2: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 :lol1: optimisti :lol1: sicer pa - kolk jih je še ZA mano... ... :OK: ...sem kar... :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Jaz sem bogat!! Zato ker si končno lahko privoščim moja dolgo željena hobyja. Motorizem in lovstvo. In predvsem zato, ker imam družino, ki jo imam rad, pa čeprav venomer nasedamo na neke zakonske čeri! Pa zato ker sem tu našel veliko dobrih prijateljev tudi! :D :D :D :D Denar je pa itak brez veze, je le sredstvo za doseganje ciljev, ki pa so lahko čisto zgrešeni in si pri gori denarja presneto reven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Horjo :notworthy: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Jaz sem bogat!! Zato ... Horjo ... bogat si, ker si tak, kakršen si ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Jaz sem bogat!! Zato ker si končno lahko privoščim moja dolgo željena hobyja. Motorizem in lovstvo. In predvsem zato, ker imam družino, ki jo imam rad ... Horjo, se absolutno strinjam & sva že 2 :D :D sam da mene lov ne zanima :unsure: ps na zakonske čeri pa nasedam sam na sodišču.. prot barabam ampek mam dobrga advokata pa jh premagava :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`Mavr0 Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 heh... Hvala bogu da me moji domači financirajo ... drugač bi tak bil v -0 !!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Bogataš s štipendijo :yea2: :yea2: LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 ma dej, s cojzovo sm med 22imi % najbogatejsih!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 pero je vse povedal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Če bi celotno svetovno populacijo zreducirali na vas s 100 prebivalci in obdržali realna razmerja, bi: - 6 oseb posedovalo približno 60 % celotnega bogastva - 80 oseb živelo v barakah - 70 oseb bilo nepismenih - 50 oseb bilo podhranjenih - 1 oseba imela računalnik - 1 oseba imela univerzitetno izobrazbo ...... ....... ........ :hmm: Zaključek? Am I one lucky bastard or what?! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Jah no.. Mal bl bogat bi pa že loh bil nebi mel nč proti! ah..al pa ne, poj bi pa spet hotu več in več! Sm raj tak kt sm!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 biti bogat ni več moderno....zdej je moderno biti čim bolj zapufan.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se