benny0104 Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Ne ne more zaribat kar tako...pokadilo se je zato ker se je motor nagnil in je v cilinder priteklo olje. Ko ga motor enkrat skuri je spet v redu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Hvala za odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Avgust 18, 2011 Deli Objavljeno Avgust 18, 2011 Da uporabim staro temo.... Imam tudi starejšega zipa. Ko sem prejšni teden prišel iz morja, moped več noče vžgati. Iskra je videt dobra, fergazer dobi bencin, ter tudi če mu mal bencina ruknem direkt v celinder, ne pokaže nobenega življenja. Dns bom sprobal še novo svečko, če bo kaj razlike. Mogoče kaka ideja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadej Objavljeno Maj 30, 2012 Deli Objavljeno Maj 30, 2012 Sem v fazi nakupa zipa letnik 2001, je že faceliftan. 2t mašina, zanima me kje so blokade, in kakšen tutorial kako se jih odstrani? Bi znal narediti to sam ali je boljše da kam zapeljem? Koliko to stane ? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno Junij 2, 2012 Deli Objavljeno Junij 2, 2012 vse je že bilo 18437x razloženo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadej Objavljeno Junij 3, 2012 Deli Objavljeno Junij 3, 2012 Vredu, bom poiskal pomoč drugje. srečno forum lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno September 23, 2012 Deli Objavljeno September 23, 2012 (popravljeno) serbus, da ne odpiram nove teme. Na zipu mi je crknila sprednja in zadnja luč hkrati. Smerokazi in štop luč dela. Ima kdo idejo kaj bi to lahko bilo? Jaz sumim stikalo za luč. Ideje kak preverit kje leži napaka? Popravljeno September 23, 2012. Popravil frischfleisch Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno September 23, 2012 Deli Objavljeno September 23, 2012 serbus, da ne odpiram nove teme. Na zipu mi je crknila sprednja in zadnja luč hkrati. Smerokazi in štop luč dela. Ima kdo idejo kaj bi to lahko bilo? Jaz sumim stikalo za luč. Ideje kak preverit kje leži napaka? Rešeno. Res je bilo stikalo, sem žice od luči in štroma direkt prevezal in dela. Torej ima kdo mogoče odvečno stikalo luči za zipa doma? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se