mihaa Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 Je kdo izmed vas ze videl v Sloveniji Gilero Runner VX 125 ali pa 200 VXR? To je 4T model (stiritaktni). + ce je kdo videl/vozil kaksno so njegove/od kolegov izkusnje, itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 Je kdo izmed vas ze videl v Sloveniji Gilero Runner VX 125 ali pa 200 VXR? To je 4T model (stiritaktni). + ce je kdo videl/vozil kaksno so njegove/od kolegov izkusnje, itd. 200VXR sem vido na hrvaskem.Se pa da dobit v Sloveniji pri Petovia Avto cena pa je se mi zdi okrog 800.000sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Oktober 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 Jaz sem jih videl tako na Hrvaskem kot v Italiji, medtem ko v Sloveniji se ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 ena se vozi po ljubljani mislm da je 200 sound ma hud saj men so 4t zvoki res vsec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Oktober 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 po kerem delu ljubljane pa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 ej ne vem sam baje tm stepansko pa tm k pero un iz rudnika je eno prodav uzanc k sm bil pr njemu mi je povedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master7 Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Te runnerce majo podoben zvok k Aprilie Leonardoti, 4T zvok ZAKON! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Oktober 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 pa bi lahko zvedel kaj vec ? se zanimam za nakup pa me zanimajo izkusnje lastnikov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master7 Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Kaj te pa kej konkretno zanima? Jst ti jih lahk dam sam za Aprilio. :OK: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Oktober 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 najraje bi govoril s ksnim lastnikom, da mi osebno pove.. tko da ksna telefonska bi bla idealka ce lahko od tistega perota dobis bi ti bil hvalezen. zanima me lega itd, ker baje je full boljse kt pri FX/FXR - narobe obrnjene vilce spredi, 2x amortizer zadaj itd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 Mali oglasi ne spadajo sem noter... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 http://www.pvg.si/index.php?page=scooterji...;c=13&id=73 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se