Noise Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Če pozna kdo kakšnega dobrega parketarja, ki s cenami ne pretirava, naredi pa zadevo tako kot se šika, me naj please kontaktira po zasebni pošti (PM), emailu (editor@motosvet.com) ali pokliče na 041 711 317. Thanx! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Tratnjak Damjan bi moral vedeti. Mislim, da je eden od guzzistov parketar (mogoče celo Mr.Tratnjak himself :hmm: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 No fajn, tudi jaz iščem mojstre... pozna kdo še kakšnega vodovodarja? (da ne bo pomote - ni se mi 'rušt' od motorja zlomil! ;) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 Parketarji, vodovodarji...... sam upam da se naujo začel tle gor še toplovodarji iskat hehehe :lol1: ( sej vemo keri toplovodarji....) Sam hecam se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 A ne bi bilo fajn, da bi tisti, ki iščete mojstre, povedali, kje približno mojstra rabite? Nekako ne verjamem, da bo mojster iz Murske Sobote šel brusit parket v Piran... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 ??? Saj piše v naslovu teme... (LJ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 Kr z Damjanom se zmen...obvlada parket... LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 No, zdaj pa tud jaz rabim parketarja, seveda iz LJ. Naj me prosim kontaktira na PM ali pokliče 041 754 167. P.S. Tratnjak Damjana mi iskalnik ne najde?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 P.S. Tratnjak Damjana mi iskalnik ne najde?! to pa zato, ker je Tratnik Damjan ... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 to pa zato, ker je Tratnik Damjan ... B) Tratnjak Damijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Za žaluzije in senčila se obrni na Pahorinija. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Tratnjak Damijan hočeš rečt, da sem slep ... zna bit ... :P :D :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bruno Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Jest znam parket palagat pa nože brust. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Rabim pomoč, in to v terminu od te sobote do najpozneje naslednjga četrtka! Torej - na vhodna vrata, ki že imajo nekaj lukenj od prejšnje zadeve, ej treba zmontirati en "trkalnik"... to je tista stvra, ki kao krasi vrata in omogoča trkanje nanje ... Verjetno bo to znal nekdo z ustreznim orodjem in nekaj znanja. Poleg tega je treba mrbit s kakšno maso (eni pravjo, da z razmočenim papirjem) zadelat tudi prejšnje luknje... No, ima kdo kaj časa, ka knasvet, napotek, na koga naj se obrnem? Aja, seveda nikakor ne pričakujem, da se to naredi zastonj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Če pozna kdo kakšnega dobrega parketarja,.........itd ← Nois Data že pred časom sm hotel vprašat na MS, zakaj nebi odprli neke nove teme, katere bi se nam "dovolila predstviti" kaj kdo počne še poleg svoje osnovne dejavnosti, ali pa mu je ta edina in je njegovo preživetje odvisno le od nje,... zavedam se da je reklamiranje tukaj pod velik ????, pa vseeno, glede na to da smo kot ena velika družina, zakaj si nebi dovolili tega da denar ostaja znotrej tega sveta. Glede na to, da sm lahko jutri "brez" službe, ali da je nekdo že brez, doma pa počne takšne in drugačne stvari, zakaj si nebi pomagali,....mi pa iščemo nekoga ki je lahko od "tebe" le par km stran in damo drugemu zaslužit..... :hmm: :hmm: nevem, naj še kdo drug kaj pove o tej stvari, sicer pa itak moderatorji tko bo kot boste rekli VI lp SHARKi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 nevem, naj še kdo drug kaj pove o tej stvari, sicer pa itak moderatorji tko bo kot boste rekli VI ← ...pardon... kot bodo rekli administratorji... ;) (moderatorjinimamopravicodločitvepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 ...pardon... kot bodo rekli administratorji... ;) (moderatorjinimamopravicodločitvepress) ← ja lapsus, se opravičujem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 (popravljeno) No mene pa zanima če kdo pozna kakšnega mizarja oz. je kakšen MS vešč podobnih zadev. (dobro je če je iz LJ) Namreč notranja vrata, v katerih je bilo prej steklo bi "zaprl" z stiroporjem in pokril z lesenimi ploščami in stisnil z letvicami. Sosede letajo v petkah zjutraj v službo in me zbudijo, tako, da je namen predvsem zvočna izolacija. Če ma kdo boljšo idejo je dobrodošlo. Popravljeno Junij 5, 2005. Popravil ar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 No mene pa zanima če kdo pozna kakšnega mizarja oz. je kakšen MS vešč podobnih zadev. (dobro je če je iz LJ) Namreč notranja vrata, v katerih je bilo prej steklo bi "zaprl" z stiroporjem in pokril z lesenimi ploščami in stisnil z letvicami. Sosede letajo v petkah zjutraj v službo in me zbudijo, tako, da je namen predvsem zvočna izolacija. Če ma kdo boljšo idejo je dobrodošlo. ← to ti naredi vsak mizarski fušar drugače pa sosede raje povabi k sebi pa nebo nič narobe če zgodaj vstajajo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 A si pomislil, da bi dal kako boljše steklo notri, predvsem bolje izolativno. Razen če količina svetlobe ni problem, potem pa stiroporja notri (koliko cm stiroporja bi pa zbasal notri-debelin avrat?). Je pa še velik vprašaj če je sploh steklo krivo za prehod zvoka. Če so to slučajno tista lahka panelna vrata (furnir+satovje), ti flikanje stekla ne bo nič pomagalo, ker bo itak okoli še notri prišel zvok, zato… Sicer pa poznam ljudi ki znajo to naredit, pa vem da nimajo časa in volje se hecat s tem-lahko pa prilepiš eno sliko vrat pa vprašam, seveda so fušarji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 pa kaj sami ne znate nič narest al kaj,kakšni dedci pa ste dijo bono,no parket položit že ne rečem ostalo pa,halo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 pa kaj sami ne znate nič narest al kaj,kakšni dedci pa ste dijo bono,no parket položit že ne rečem ostalo pa,halo ← Ah, niso vsi mojstri za vse. Tisti, ki to veliko delajo postanejo mojstri in znajo tut nardit tko kot se šika. Domači mojster variante se dostikrat izkažejo kot brca v temo. Če drugega ne, ne morš sledit vsem tehnološkim novostim, pa tut orodja si ne morš lih za vse nakupit. Dobro orodje pa je že pol opravljenega dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 (popravljeno) Dobro orodje pa je že pol opravljenega dela. ← Veš kaj Mačka, tisto polico pri tebi sem rezal s popolnoma zrjaveto žago, ki ji je manjkalo pol zob, meril sem z nekim zidarskim metrom (to je taki, ki mu odrežeš 20 cm, pa še vedno kaže 2 metra.... :lol1: ), vijake sem šraufal z izvijačem, ki sem ga našel v Merkurju za 99 SIT, pa mi še vedno, ko pridem k tebi, praviš, da je tista polica res neverjetna. Tak da ni samo orodje pomembno.... Kdor zna, pač zna... pa še enega :004 ne smem pozabiti Popravljeno Junij 6, 2005. Popravil poln presenečenj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Veš kaj Mačka, tisto polico pri tebi sem rezal s popolnoma zrjaveto žago, ki ji je manjkalo pol zob, meril sem z nekim zidarskim metrom (to je taki, ki mu odrežeš 20 cm, pa še vedno kaže 2 metra.... :lol1: ), vijake sem šraufal z izvijačem, ki sem ga našel v Merkurju za 99 SIT, pa mi še vedno, ko pridem k tebi, praviš, da je tista polica res neverjetna. Tak da ni samo orodje pomembno.... Kdor zna, pač zna... pa še enega :004 ne smem pozabiti ← Majhen popravek: ni polica ampak delovni pult :lol1: :nono: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Če kdo pozna kakega dobrega ''knaufarja'' :P mam za izdelat blizu 300 kvadratov stropov v mansardi iz knauf plošč vključno z izolacijo. Po možnosti uradno z računom, eventuelno tudi fušarji za primerno ceno. Predvsem je važno da so resni, ker danes vsi gradbinci, vodovodarji, električarji in podobni tiči zaradi obilice dela le odlagajo čas pričetka. Jasno za normalno ceno, zlatarjev ne rabimo :P Lokacija okolica Grosuplja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se