Port Folio Objavljeno Marec 30, 2016 Deli Objavljeno Marec 30, 2016 Živ nevem, če je to ok obuditi temo iz naftalina, a here goes nothing! Opremljam okna z zunanjimi senčili, ima kdo kaj izkušen z izborom, kateri je ponujen na trgu? Odločam, se med Akrol Medle in Dekor, ostali so mi pre dragi (Tehrol, Roltek,...). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 pred 12 urami, Port Folio pravi: Živ nevem, če je to ok obuditi temo iz naftalina, a here goes nothing! Opremljam okna z zunanjimi senčili, ima kdo kaj izkušen z izborom, kateri je ponujen na trgu? Odločam, se med Akrol Medle in Dekor, ostali so mi pre dragi (Tehrol, Roltek,...). Kakšna senčila pa imaš v mislih? rolete, krpanke, diplomatke .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 pred 12 urami, Port Folio pravi: Živ nevem, če je to ok obuditi temo iz naftalina, a here goes nothing! Opremljam okna z zunanjimi senčili, ima kdo kaj izkušen z izborom, kateri je ponujen na trgu? Odločam, se med Akrol Medle in Dekor, ostali so mi pre dragi (Tehrol, Roltek,...). kontaktiraj @rumenicestak Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 51 minutes ago, notranc said: Kakšna senčila pa imaš v mislih? rolete, krpanke, diplomatke .... ... no tako na kratko/hitro, po oknih bodo rolete (podmetne), med tem k bo na enem oknu (ker je panoramske oblike ali okno nepravilen lik oblike, no tu bi dal žaluzije s potopnimi vodili / eventuelno krpan ... 30 minutes ago, maus said: kontaktiraj @rumenicestak ...bom rumenkota "anrufnu" ...ej ti frajer, bi bil že cajt za pitSTOP Guliver koffee, vsaj takrat ko nisi na cest....v smer primorke? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 pred 12 minutami, Port Folio pravi: .....bom rumenkota "anrufnu" ...ej ti frajer, bi bil že cajt za pitSTOP Guliver koffee, vsaj takrat ko nisi na cest....v smer primorke? bi biu cajt ja se zmenva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 21 minutes ago, maus said: bi biu cajt ja se zmenva Deal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Jaz montiram rolete od Rolteka in s popustom se lahko približamo ceni cenejših proizvajalcev. Krpanke in ostala senčila pa mi dobavlja Dekor. Port Folio 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 pred 16 minutami, notranc pravi: Jaz montiram rolete od Rolteka in s popustom se lahko približamo ceni cenejših proizvajalcev. Krpanke in ostala senčila pa mi dobavlja Dekor. ... pa reci Janezu, da mene poznaš..... ...pa ne bo nč s popustom... Bmflar in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 12 hours ago, notranc said: Jaz montiram rolete od Rolteka in s popustom se lahko približamo ceni cenejših proizvajalcev. Krpanke in ostala senčila pa mi dobavlja Dekor. Ziv, dej poslji mi tvoj e-mail na ZS, da ti podam povprasevanje o tocnih izmerah. Da ne bova tu smetila, hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Marec 8, 2023 Deli Objavljeno Marec 8, 2023 Če kdo rabi mojstra za kamin Mavti, RobiRoberto in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Marec 9, 2023 Deli Objavljeno Marec 9, 2023 Samo na žalost je v resnici tako. Kolegica obnavlja stanovanje, pa sem ji pomagal "odstranit" omare in par drugih stvari, da lahko "majstori" delajo. Moj oče je zidar in posledično "obvladam par stvari" (ne na nivoju, da bi samostojno delal) . Samo za tiste "majstore" sem dr zidanja in gradbeništva. Eni ku...i "lopatkarji" ( "špohtel" in lim) , za apneno malto in "cegu" še slišali niso. Siporeks in lim, jim je višek dosega. In so me budalo "nafukali" , da sem odstranil podboje (v štartu sem kolegico opozoril, da je to (v stari hiši) tvegano početje) , ampak ker so vsi "ma ni problema bomo mi to nazaj popravili" in ker se je tega lotila sama in se dva dni "zajeb...la" z dvema podbojema, sem ji pomagal in "izpulil" podboje (vse te majstore, sem opozoril, da je narejeno na "paklce" (lesene "zagozde" ) 20x15x5cm in da bodo luknje ogromne, pa jim to ni predstavljalo problema) . Pri dvojih, iz novejšega dela, je šlo dokaj normalno, pri dveh iz starejšega dela, pa se je začelo. Pri prvem, je bil podboj spodaj gnil in stena za silo pozidana. Pri drugem, pa stena ni bila ravno na nivoju. Iz 90 cm odprtine se je "vsulo" na nekih 120 cm, preklad normalno ni, ker je hiša iz predvojnih časov, so šparali pri materialu (umazan pesek in premalo apna) , v glavnem, bi steno z rokami z lahkoto "razstavil" , poleg tega pa je nekdo očitno "obzidal" vrata in je bil podboj edino kar je to držalo skupaj. Tukaj sem zaključil. Odpeljal sem (del) smeti (osnovni razlog zakaj sem bil tam (to bi ji drugače zaračunali 2k€)) in ji "toplo" svetoval naj najde nekoga, ki ve kaj dela. (Ko sem jih gledal kako delajo, sem se moral "ugrizniti v jezik" , jasno mi je da ji drugih, na žalost, več ne morem priskrbeti, dokler je oče še delal in so bili "znanci" še živi in delavni, bi šlo to z lahkoto. ) Glup nasvet, dejansko v Ljubljani ni več nobenega zidarja (da še dela) . Dejansko so samo še razni "mazači" in samozvani "majstori" . Dejansko sem bil jezen sam nase, da sem se pustil prepričati (nasrati) in nisem razmišljal s svojo glavo, ampak verjel bedakom. lp C eagle, Kaldu in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se