kekec III Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 (popravljeno) H. Miller: Tropic of capricorn.. ".... Karkoli se zgodi in ima pomen, je protislovno. Dokler se ni pojavila tista, ki je bilo zanjo tole napisano, sem mislil, da lezi nekje zunaj, v življenju, kot pravijo, rešitev za vse stvari. Ko sem naletel nanjo, sem mislil, da sem zagrabil življenje samo, da sem prijel nekaj, v kar bi lahko ugriznil... Namesto tega sem do kraja izgubil življenje iz rok. Iztegnil sem roko, da bi se oprijel... Toda ko sem segel v prazno, ko sem se poskušal za karkoli zagrabiti, se ujeti, ves nebogljen in izgubljen, sem vendarle nasel nekaj, cesar nisem iskal ... - sebe..." Popravljeno Oktober 9, 2003. Popravil kekec III
Guest 1 Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 .. nasel nekaj, cesar nisem iskal ... - sebe..." ti tkole med nama: a velikrat najdeš sam sebe tm k najmn prčakujš :doze: hecpress :lol1:
Manu Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 Ne morem se dan za dnem iskati v znamenju kozoroga. Pogledam ven. Zunaj je dan. Okna. Ljubim okna. Svoboda na drugi strani in svoboda na tej, če bi jo hotela vdihniti. Tako pa samo gledam in hrepenim. Luže po dežju.
SiR Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 ti tkole med nama: a velikrat najdeš sam sebe tm k najmn prčakujš :doze: K če se res u kaki pizdariji najde, mora sam sebe pol za ušesa vlečt :D :OK:
the JACK Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 :hmm: Sem in nisem, bom in ne bom, hočem i nočem, imam in nimam, kdo sem in kako sem, ma grem na Laško !
miha Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 a ni rakov povratnik? devični :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se