Guzzila Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 Toplo priporočam sledečo tehniko vožnje v dvoje (lahko tudi solo). Prednosti: manjša obraba gum, amortizerjev, zavornih ploščic in diskov, sedeža, ročk, stopalk ipd,ipd. Ob taki tehniki vožnje bo vaš motor tudi po dolgih letih uporabe kot nov. stunt.1JPG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 Ideja ni slaba, treba probat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa bom sprobala - kar jutri...... :kva1: tenx :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 probat ni greh pravjo :naughty: greh je če ti ne uspe :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StormBringer Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 (popravljeno) Najprej bom probal na APN-u, ker so deli bolj poceni, potem na bratovem, na puncinem in šele, ko bom obvladal na svojem motorju. :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :lol: :lol: :lol: Popravljeno Oktober 10, 2003. Popravil StormBringer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 Najprej bom probal na APN-u, ker so deli bolj poceni, potem na bratovem, na puncinem in šele, ko bom obvladal na svojem motorju. :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :lol: :lol: :lol: Pa idi še na urgenco vprašat, kolk so deli... :) Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StormBringer Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 Ni problema sem kmečko zavarovan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa bom sprobala - kar jutri...... :kva1: tenx :notworthy: Upam, da se hecaš. Si pozabla, da se jutri pelješ z menoj. :kva1: No way! :angry: Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 Hm, zanimivo. Me zanima kako bi se v ovinkih obnesl :D p.s.: moja prva objava :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 (popravljeno) pa d se nebi kdo lotu tega po Brdih delat, k bom že jst to probu! Lih tolk d povem, tko d se ne bomo skup zaleteli :lol1: Popravljeno Oktober 10, 2003. Popravil žan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 jutri pelješ z menoj. ...bom sprobala, ko boš ti gledal vstran :P :lol1: :naughty: :P :lol: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Sm že enkat probal bremze šparat pa mi je clo enkat ratal! :OK: u drugo sm pa letu!! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Mislim da bi bila zguba še večja kajti čevli so verjetno dražji kot guma pa še hitreje se verjetno znucajo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 spet so mi sliko brez moje vednosti na internet prpokali.... :D a je kje junak ki gre stvar počet v japankah.... rejverji profitirajo s svojimi podplati....se ziher dlje vozijo kot ostali.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Na zboru gruppo X-friul v San Giorgio di Nogaro, pride ponavadi vsako leto mojster Rikki aus Deutchland, kateri omenjene tehnike obvlada v detajle in to celo v dveh osebah! :rolleyes: :yea2: letos sicer nisem bil, jih je bil pa prejšnja leta tolko bl užitek gledat, kako počneta vragolije :rolleyes: Street-fighter Show :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se