enduraš Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 tkole je.... Zjutri vstanem in ugotovim ,da je megla in mraz...brrrr. Grem na rač. pogledat mal na forume nakar pride en tip pogledat motor k ga prodajam že veččč tednov. Po pogajanjih ga je vzel za zeloo uredu ceno. JUHUUUuuuu Ves happy grem nazaj v stanovanje spet mal na rač. ...še ne sedim 15min pozvoni tel.. Pojma nism mel kdo bi lahko bil in ko je glas rekel: ''Dober dan, kličem iz policijske postaje šiška...'' sm že mislu ,da ma to zveze z mano in mojim motorjem (tisti k me poznajo vejo zakaj :D ), ampak sm se motil. Glas policista mi je povedal ,da so našli naš 7 mesecov pogrešan avto! Hmm... ok ane... sigurno ne bo vozen in razbite šipe itd. Pridemo do avta k so ga policisti zavarovali in ugotovimo ,da je čisto tak kot na dan ko so nam ga odpeljali (še čigumiji so bli na istem mestu) in tud ključi ostalih avtov so bili tam. JUHHHHHHHHHHHHHUuuuuuuuuuu Avto je zdej doma na dvorišu ,kjer se polni akumulator, ker je avto najbrž tam na parkingu stal kar lep čas. Zdele je prišla pica. JUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHuuuuuuu :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :cry: :kva1: :OK: :grim :lol: :P :D ...dneva še ni konec... (se spomiš D.J.? :lol1: ) Če je mal/ma/bo mel še kdo tak dan... evo tuki je tema :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 (popravljeno) ...frajer... :) men je pa cigan za kompaktne ploscke crknu. :) Popravljeno Oktober 11, 2003. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Upam da se ne boš zbudu... :P LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 nism se zbudu... kr traja in traja :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Matr. Svaka čast. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se