gas gas Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 Jst sem tudi za motor na drugi sliki :P Ja ja...sej vem, da anketa ni za ženske.... :unsure: Edina pametna ženska!!!! :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 uuuu, tale kavl je pa 250cc.... :D kaj, a babe so zravn napopal :? zakaj majo pa obleko gor, a jih zebe :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 (popravljeno) Kako bi lahko motor menjal za nekaj toplega, mehkega, nežnega........ :naughty:??????? Popravljeno Oktober 13, 2003. Popravil YZFgeorge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Motor?? :huh: Je na fotkah tudi kak motor??? :wacko: (kontrapunkt) :D Ma o kakšnih motorjih vi tukaj debatirate? :? :? :? Pravzaprav, če dobro premislim, bi se dalo tudi s temi mašinami prav lepo vozit. LP Bojč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Kako bi lahko motor menjal za nekaj toplega, mehkega, nežnega........ :naughty:??????? mokrega???? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 (popravljeno) Če v anketi ne bi blo napisano kaj si najprej zagledam motor al žensko, na prvi sliki ženske sploh ne bi opazu <_< Na drugi sem pa nekak istočsno opazu Popravljeno Oktober 13, 2003. Popravil Italjet Dragster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Kljub temu, da je na sliki No.1 MV v prvem planu (deklina stoji zadaj, tako da niti ne vem, če ma dobre noge al ne :? )...definitivno nisem videl nič drugega kot bejbo :yea2: :P ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Če je tema motor vs. ženske imam en dober citat iz filma "Born to Ride": "You know how it is: motorcycle is like your best friend. It takes you wherever you want to go, listens to all your problems, and most important: it doesn't talk back!" Če sem iskren, sem se zagledal v damo na drugi sliki... :unsure: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se