AREA Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Veselo na delo :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Prec zdele grem(spat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 ej cujta vidva.....za take vajine pogovore je chat! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 20, 2002 Dost pogovarjanja! Rajsi glejte sliko! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Ice se opravičujem, samo sredi debate nima smisla zaključit :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Sory tut od mene Ice. Sva se pereveč uživela. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2002 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Tota je pa huda :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Ni slaba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 :shock: no ja :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 :shock: no ja :lol: aha, se strinjam! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Ah ja, kak ste kritični :shock: Če bi prišla na zbor pa bi že stali v vrsti :roll: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Usak s svojo vrečko za na glavo :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Se bo drla aaaa, boš mislo da ji prihaja v resnici pa se ti bo zadušila :? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Sam pol garantiran ne boš oče nenga otroka :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Učinkovita kontacepcija :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Ah ja, kak ste kritični :shock: Če bi prišla na zbor pa bi že stali v vrsti :roll: :D ne sklepaj po sebi za druge. :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Ice kaj te muči, jaz sem tak priznal :D :P Zdaj si ti na vrsti :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 kaj naj priznam? ......da sem jaz prestar za njo? .....ali ona prestara zame? .......al da ni moj tip? ........al da je motor ....khem..... ni moj tip.... :twisted: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Ufff starost nikol ni pomembna, razn če je razlika v letih 30 al pa več :wink: Kar se pa tiče motorja...zarad mene lahko tud na tleh :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 UH :P :shock: :P ps: to je namenjeno oni sliki zgoraj ne sramežljivemi ICE-u in arei Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 Pervy - se spomneš k sm te enkrat prosu za kakšno pegasto bejbo a bo to kej kmal, sam more bit res dobra!!! (sej mislm da bi si jo lahko sam poiskal, ampak raj rečem to nekomu k se s tem "poklicno" ukvarja :P ) če pa slučajno nimaš časa pa ne bom hud 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 A se sam men zdi al že dolh ni blo nobene slike :? :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Verjetno bomo mogli kako motosvetovko pofotkat :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Verjetno bomo mogli kako motosvetovko pofotkat :twisted: :twisted: Seveda na skrivaj kot to delajo paparazzi s kakšnimi ultramegasuperaparatipress. :D :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se