Skoči na vsebino

Bajk bejba dneva

.T.

Priporočene objave

Pervy - se spomneš k sm te enkrat prosu za kakšno pegasto bejbo a bo to kej kmal, sam more bit res dobra!!!

(sej mislm da bi si jo lahko sam poiskal, ampak raj rečem to nekomu k se s tem "poklicno" ukvarja :P )  

če pa slučajno nimaš časa pa ne bom hud 8)

Eno mau pegasto sem glih kar v peskovnik nalepu če se kaksno najdem dam še sm!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest tud ne Lojzi :cry:

Peesda, še zdej ne vem, v čem je caka limanja teh slikic tle gor. No, vsaj link delije!

Pa ni res tudi tam se nič ne vidi! :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

heja

Mam neki grozen občutek ... mislim da se je galerija bike bejb začela ponavljati :(

Admini prosim za razlago z argumenti!!!!

lp Loyo

P.S. zadeva je resna!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jessica Biel: uredu telešček in izbira oblačil, škoda ker senca tako pada, da se obris češplje ne vidi bolj. Izraz na obrazu pa je na žalost preveč debilen. Nevem zakaj bejbe mislijo da so seksi, če se nekaj na silo matrajo srepo gledat. Kao: GRRR pazi praskam, divja sem!!! Or what?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če me spomin ne vara, je slika iz podelitve naziva Slovenka leta, ki jo prireja revija Jana. Je pa tudi meni padla takrat Benka u oči. Matr, taprava bejba, ni kej!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lojzi prav imaš glede izvora slike. Se mi pa zdi, da bi benki veliko bolj pasal en eleganten hlačni kostim, ne pa tale bohpomagi. Kot da bi ovita v kovter vstala iz postelje. :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor se spomnim je imela benka en fotosession za.... hm, ktero revijo že? Cosmopolitan? Mogoče pa bo tam not kaka lepa slikica.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!