maus Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 eh .. to so navadne pleh pičke, ki sedijo na motorju, ki je na stranskem stojalu ali na centralcu ... brezveze in niso motoristke. ne bi jim pustu, da se tako vlačjo po motorjih ... morau sem to napisat DAMI34, blondinka94, shark90 in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 eh .. to so navadne pleh pičke, ki sedijo na motorju, ki je na stranskem stojalu ali na centralcu ... brezveze in niso motoristke. ne bi jim pustu, da se tako vlačjo po motorjih ... morau sem to napisat Heehee mausi, starost ti leze v kosti.. nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 Heehee mausi, starost ti leze v kosti.. ni to .. ampak vlačenje po motorju teh "manekenk", ki so popolnoma brez občutka in se ji gladko fučka, ko s štikelcem po tanku ali sedežu potegne, mi je šlo vedno na jetra. Potem pa taka še gas obrača, pritiska sklopko in bremzo, kot da bi vedela za kaj se uporablja, zraven se pa prisiljeno smehlja ... ma sj je brezveze, ampak sem moral napisat (če se katera motoristka počuti užaljena, se ji globoko opravičujem, ker to ni letelo na MOTORISTKE in tudi ne na SOPOTNICE) DAMI34, iom, Agostini in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 Ena mal starejša ... bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 Luštna punca na luštnem motorju!!! iom, cikadina, thumper in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se