Nagaya Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 resne punce :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Zok Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 resne punce :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kak za koga. :)
nts Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Nekateri mislite, da moški ne spoštuje ženske, če si on želi analni sex. Vprašanje: A to pa je spoštovanje, ko gredo na zabavo in sexajo vse pouprek? In ko se zjutraj zbudi sploh ne ve niti kaj je delal/a??
Pravokotar Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 A to pa je spoštovanje, ko gredo na zabavo in sexajo vse pouprek? In ko se zjutraj zbudi sploh ne ve niti kaj je delal/a?? NE! Absolutno se mora spomnit! Če se ne sam, ga mora na vse te svinjarije primerno opomniti partner :fight2: :fight1:
master 007 Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 (popravljeno) pa še neki podobnga tistmu na začetku ... Dobra fora, dobra priponka!. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Oktober 16, 2003. Popravil master 007
lina Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Na zabave?? Moj ma električno ovratnico ,ki se aktivira 5m stran od hiše---tok, da mi lohk vsaj časopis prinese ( nabiralnik je oddaljen 4.9 m). :naughty: Glede na to,da sem sam jest pisala o spoštovanju mi se zdi,da je to letel name. NTS naj ti še enkrat povem---Nimam stališča glede analnega sexa sam naglas razmišljam in tehtam tako une ki so proti ( med njimi je tudi tisti,ki govori o spoštovanju) kot tiste,ki so za.
Thundercat Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Nimam stališča glede analnega sexa kako da nimaš stališča...enostavno povej a ti je bilo všeč al ne....
motomanijak Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Mater ste res celo debato naredil iz tega, sem že davno bral to na serbiancaffeju... smešno za popizdit :lol1: :lol1: Samo skrivnostni ste pa še vedno, tako fantje ko punce. Dejte kaj povedat. Jaz nimam nič za povedat :devil:
Ice Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 ti samo vprasaj kaj bi rad vedel ....a tisto o cebelici in rozici ze poznas? :naughty: :lol1:
Thundercat Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 ti samo vprasaj kaj bi rad vedel ....a tisto o cebelici in rozici ze poznas? :naughty: :lol1: če ti pošteno povem ...NE...ne poznam te zgodbe...a nam jo zaupaš.....a ima kaj zveze z analnim seksom.... :kva1: :kva1:
kura Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 v rt je brezveze higienaječisturitipress
nts Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Glede na to,da sem sam jest pisala o spoštovanju mi se zdi,da je to letel name. NTS naj ti še enkrat povem---Nimam stališča glede analnega sexa sam naglas razmišljam in tehtam tako une ki so proti ( med njimi je tudi tisti,ki govori o spoštovanju) kot tiste,ki so za. Nič ni letelo nate. In kar ti občutiš in misliš o analnem sexu je čisto tvoja stvar. Vprašanje pa je letelo na današnji način razmišljanja o sexu. Mene pač zelo motijo ''mulci'', ki jih ne briga za jutri in sexajo brez vednosti za kaj pravzaprav gre. Zame je še vedno sex nekaj posebnega kar deliš z nekom, ki si v zvezi, ki ga ljubiš in spoštuješ. Ne pa nekakšna moda in tekmovalnost - kdo jih bo več ''podrl''!
gregas Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Oralni spolni odnosi so zdravi Severna Karolina | 16.10.2003 | S.B Redni oralni spolni odnos enkrat ali dvakrat na teden pri ženskah zmanjša možnost raka dojke za štirideset odstotkov. Skupina znanstvenikov državne univerze v Severni Karolini je z večletno raziskavo potrdila mnenje mnogih strokovnjakov na tem področju. V raziskavi je sodelovalo 15.000 žensk starih med 25 in 45 let. Vse med njimi so imele oralne spolne odnose, vendar je od tistih, ki so to počele redno, za rakom na dojkah zbolela le 1,9 odstotka. Med 9728 ženskami, ki so prakticirale oralni seks je za rakom na dojki zbolelo 10,4 odstotka žensk. B.J. Sooner iz ugledne John Hopkins School of Medicine je nad rezultati raziskave navdušen z izidom raziskave, pri zdravici pa se mu je pridružil tudi član ameriškega združenja za boj proti raku Len Lictpeen. Doktor Inserta Shafteer, ki je vodila raziskavo, je opogumljena z rezultatom projekta, začela svojemu možu izvajati vadbo enkrat vsak drug večer. vir: vizita, 24ur lp :rolleyes:
-pero- Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 (popravljeno) ...B.J. Sooner iz ugledne John Hopkins School of Medicine... ...član ameriškega združenja za boj proti raku Len Lictpeen... ...Doktor Inserta Shafteer, ki je vodila raziskavo... ...to pa ni kar tako... :o Popravljeno Oktober 17, 2003. Popravil -pero-
Thundercat Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 zakaj kake take raziskave ne naredijo v sloveniji....matr bi se trlo prostovoljcev... :lol1:
SiR Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Mene pač zelo motijo ''mulci'', ki jih ne briga za jutri in sexajo brez vednosti za kaj pravzaprav gre. Zame je še vedno sex nekaj posebnega kar deliš z nekom, ki si v zvezi, ki ga ljubiš in spoštuješ. Ne pa nekakšna moda in tekmovalnost - kdo jih bo več ''podrl''! Lahko je tudi zanimiv šport in super rekreacija. ... Pa še imunski sistem krepi... Oh ja, the old In & Out routine :yea2: , z dodatkom Levo & Desno, migi-migi, hopa-cupa, bongo-bongo, ... flop-flop, twit-twat. ... :D :OK: PS: malokdo ima pri 15. letih v glavi sliko o emocionalnem, romantičnem spolnem odnosu ... Takrat se bolj sanja o tem, kako bi sploh prišel do kake fuflce...
Thundercat Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 PS: malokdo ima pri 15. letih v glavi sliko o emocionalnem, romantičnem spolnem odnosu ... Takrat se bolj sanja o tem, kako bi sploh prišel do kake fuflce... a zato ker v glavi nima poštimane zadeve pa lahko jaha okoli vse živo.....verjetno tudi nima poštimano v glavi kaj piše v 32. členu kazenskega zakonika pa zato ne krši zakona vsepoprek....problem je globji...resnejši.... :hmm:
-pero- Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 ...bi postal honorarni zdravilec proti raku :lol: :lol: :lol:
Thundercat Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 ...bi postal honorarni zdravilec proti raku :lol: :lol: :lol: se odpovedujem plačilu.....za dobrobit človeštvu naredim vse zastojn :lol1: :lol1: :lol1:
-pero- Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 ...kurc jest bi se pa šou komercijalo :rolleyes:
SiR Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 a zato ker v glavi nima poštimane zadeve pa lahko jaha okoli vse živo.....verjetno tudi nima poštimano v glavi kaj piše v 32. členu kazenskega zakonika pa zato ne krši zakona vsepoprek....problem je globji...resnejši.... :hmm: Ne, problema sploh ni... a zdaj boš še mulariji prvi seks prepovedal...
Brrrm Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 V raziskavi je sodelovalo 15.000 žensk starih med 25 in 45 let. Vse med njimi so imele oralne spolne odnose, vendar je od tistih, ki so to počele redno, za rakom na dojkah zbolela le 1,9 odstotka. Med 9728 ženskami, ki so prakticirale oralni seks je za rakom na dojki zbolelo 10,4 odstotka žensk. Tega ne razumem najbolje. 15000 žensk sodelovalo in vse so se šle oralnegas seksa, torej so ga prakticirale. Nekaj jih je to počelo redno in od teh jih je 1,9 % dobilo rakavo oblenje, to pomeni, da so imele oralne odnose, oziroma, da so ga prakticirale. Med 9728 ženskami, ki so prakticirale oralni seks, jih je 10,4 % dobilo rakavo obolenje. In kako porazni morajo biti šele rezultati pri ženskah, ki oralnega seksa ne izvajajo, oziroma prakticirajo. Ali je tisti doktor malo trčen, ali prevajalec ali pa jaz. No, zase vem, da na srečo sem. :P
Vale Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Tko pa še tuki ... s kom, kako, kje, kdaj kdo seksa je čist njegov problem ... tako kot na eni strani zagovarjajo nekateri večno ljubezen in "globoke" spolne odnose :P tako na drugi strani nekateri pač seksajo vseprek in nonstop, ko angora zajci ... SO WHAT ... sploh ne vem kje je problem ... mogoče v glavah, da nočejo razumet drugačnih od sebe ... seks je zdrav, je dober, paše in kako in s kom ga kdo izvaja je čist njegov problem ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se