Skoči na vsebino

Oralno, analno DA/NE?

Priporočene objave

Objavljeno
če naj me ne briga...vprašam pa lahko....in poveš tudi.....ne ne štekam....

Nič hudega ;)

Objavljeno
Nič hudega ;)

vprašanje je: a si ti sploh razumela kaj si napisala....

Objavljeno

ah kaj češ ... se zgodi :)

Objavljeno (popravljeno)

Jep, a ti še narišem :P

Še enkrat: Vprašaš lahko, briga te pa ne ...

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno
Verjetno na POP-u katera noče kateremu fa***t pa je tole objavil ... ne vem no ... naj še objavi, da imajo po raziskavah ženske, ki pri oralnem spolnem odnosu ne pojejo sperme ampak si jo razmažejo po obrazu lepšo kožo in manj gub ...  :lol1:

...dobro, ni glih POP, je pa RTV...bi blo zanimivo za mnenje glede gub/ krem povprašat tudi gospo Molk M. :yea2: :devil:

Objavljeno
...dobro, ni glih POP, je pa RTV...bi blo zanimivo za mnenje glede gub/ krem povprašat tudi gospo Molk M. :yea2: :devil:

g molk o tem ne govori :P

Objavljeno

No sam še to ...

Če se hočeš notranje osvoboditi,

se nikoli ne obnašaj tako,

kot to od tebe pričakujejo drugi,

ampak samo tako,

kot znotraj sebe ti to čutiš.

A zdej štekaš ...

Objavljeno

Kurac, pa kaj tolk oralizirate pardon moralizirate :P

Objavljeno
No ...

...kot znotraj sebe ti to čutiš.....

...da bo dež. :hmm:

Objavljeno
No ...

...kot znotraj sebe ti to čutiš.....

...da bo dež. :hmm:

A te lulat :P

Objavljeno

Aaaaaaahhhhhh...........................................................jaaaaaaaa.........

.............................

.

.

.

..............................

No ja, zdaj nič več.

Objavljeno
Aaaaaaahhhhhh...........................................................jaaaaaaaa.........

.............................

.

.

.

..............................

No ja, zdaj nič več.

:004

Objavljeno
Kurac, pa kaj tolk oralizirate pardon moralizirate :P

.......go out there and fuck somebody´s brains out.

Objavljeno
govorim o nedolžnem seksu ki se ponesreči.....

sej glede seksa se vsak strinja da je dobr/zdrav in oh in sploh.....tu ti ne ugovarjam....

Ej TC a ni zanimivo, ko se dete rodi, pa ugotavljaš kdo je foter ... :naughty:

Objavljeno
govorim o nedolžnem seksu ki se ponesreči.....

sej glede seksa se vsak strinja da je dobr/zdrav in oh in sploh.....tu ti ne ugovarjam....

Ej TC a ni zanimivo, ko se dete rodi, pa ugotavljaš kdo je foter ... :naughty:

Ja saj eni sinovi so ful fotrom podobni... Drugi pa poštarjem :D

Al pa sošolcem od mame v srednji šoli ... :P

Edin problem je, če so jih skozi usta nardili, kot je ugotovila že srbijanka, ki je začela celo to temo :D :D :D

Objavljeno
Vprašanje: A to pa je spoštovanje, ko gredo na zabavo in sexajo vse pouprek? In ko se zjutraj zbudi sploh ne ve niti kaj je delal/a??

ce mas partnerja, na zabavo pac ne bos sel (brez njega).

sploh pa se na skor vsaki zabavi najde nekaj primerkov, ki se ne spomni kaj se je dogajalo nekaj ur nazaj.

Objavljeno
Mene pač zelo motijo ''mulci'', ki jih ne briga za jutri in sexajo brez vednosti za kaj pravzaprav gre.

Zame je še vedno sex nekaj posebnega kar deliš z nekom, ki si v zvezi, ki ga ljubiš in spoštuješ. Ne pa nekakšna moda in tekmovalnost - kdo jih bo več ''podrl''!

isto je z alkoholnimi pijacami. eni pijejo zato da so pijani, eni pa v vinu vidijo vse kaj drugega kot alkohol (ob kakih svecanih priloznostih, recimo). prvi motijo tud mene.

Objavljeno
malokdo ima pri 15. letih v glavi sliko o emocionalnem, romantičnem spolnem odnosu ... Takrat se bolj sanja o tem, kako bi sploh prišel do kake fuflce...

se strinjam - predvsem fantje. dekleta pac prej dozorijo.

Objavljeno
Tko pa še tuki ... s kom, kako, kje, kdaj kdo seksa je čist njegov problem ... tako kot na eni strani zagovarjajo nekateri večno ljubezen in "globoke" spolne odnose :P tako na drugi strani nekateri pač seksajo vseprek in nonstop, ko angora zajci ... SO WHAT ... sploh ne vem kje je problem ... mogoče v glavah, da nočejo razumet drugačnih od sebe ... seks je zdrav, je dober, paše in kako in s kom ga kdo izvaja je čist njegov problem ...

problema sta dva: prvi so spolno prenosljive bolezni (velik je seksa brez kondomov), in pa to, da eni (95% od tega fantje) full znarajo vsem puncam okol, pecajo vse naokol, pa otezujejo zivljenje na Zemlji. kr dost je takih primerkov.

Objavljeno
Symru a tak pacek si?!

Men se tako ali tako zdi, da se tale svet prehitro vrti. Ljudje so nasičeni z vsem, vse se da dobit in ni več tistega hrepenenja oz. fantaziranja o nečem zato tudi zadovoljstvo ob dosegu nekega cilja hitro mine. Mladi se ne čudijo več ničemur starejši so prezaposleni, da bi opazili- barve sončnegazahoda so jim čisto razumljive, zvezdni utrinki so navadni delci,ki so zalutali v našo atmosfero... Ljudje so naveličani vsega in pol iščejo sami sebe v takih stvareh kot je npr. prebadanje najbolj nemogočih delov teles.... Prav tako se mi zdi, da se je isto zgodilo s sexom ni več intimna zadeva ampak zgolj neka potreba in išče se najbolj enostavna rešitev za zadovoljitev le te in ko to postane dolgočasno je treba najt drugo lukno--NTS tako se zdi meni---izkušenj nimam. OK sem za časom in sem nepoboljšliv romantik, rada se sprehajam z roko v roki, blazno mi prija toplota partnerjevega telesa in tudi dotik kože na kožo mi še vedno ,,postavi kocine pokonci,, sex brez ljubezni se mi zdi puhel, celo noč lahko bulim v zvezde in luno, pogled na zasnežene vrhove me spravi v dobro voljo...

tocno tak sm tud js. :wub: ...ceprav vcasih nisem bil... :P :lol1: :lol1:

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

vsaj js ne. :)

pi es: ne vem kake izkusnje mas ti... :D

Objavljeno

vsaj js ne. :)

pi es: ne vem kake izkusnje mas ti... :D

večinom se da tvojo teorijo spoštovat zok...v temu se strinjam....vendar jaz npr. študiram v ljubljani in sem od pon do petka gor punca je pa v Postojni....in tako se stvari zapletejo :hmm:

Objavljeno

aj jebiga, js sm od pon. do petka v MB, moja miska pa v cjelu... ...eni mi pravjo da sm svobodn, js pa mislim da sm osamljen. :cry:

Objavljeno

V oralnem seksu so najboljše koroške slovenke.....

.

.

.

.

.

.

....ker ti naredijo to stvar dvojezično.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!