Vale Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 No da ne bi zdej slučajno kdo dvomil o tem, da ne vem vsega :D
Thundercat Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 no vsak dan se človek kaj novega nauči....tudi danes ni izjema :hmm:
Ice Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 :P Ti bo Ice povedal, ko ga bo kmalu srečal ....se mi je zdelo, da te slisim pri marjotu.....
Vale Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Ice jaz sem že sedem let z Mariotom :D :yea2:
Furioso Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Ice jaz sem že sedem let z Mariotom :D :yea2: Hja, saj si tudi v temi zelo glasna. Le zakaj? :P :naughty:
YZFgeorge Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Ni čudno, da se pojavljajo taka vprašanja. Me zanima, kdaj bo tale deklica obupano pisala: Sem morda noseča? http://www.poljub.com/modules.php?op=modlo...der=asc&start=0
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 A kdo ve, kakega ima palček? 1) dolgega 2) debelega Bojda ima precej dolgega & debelega, kar mu povzroča preglavice. Kadar stoje dobi erekcijo, se namreč prekucne :naughty:
Thundercat Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 A kdo ve, kakega ima palček? 1) dolgega 2) debelega Bojda ima precej dolgega & debelega, kar mu povzroča preglavice. Kadar stoje dobi erekcijo, se namreč prekucne :naughty: a ti to iz prvoosebne izkušnje....
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Noup. Meni zmanjka krvi v možganih in se onesvestim.
Nata Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 samo to je safe sex vse ostalo je na nosečnost nevarno :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Vale Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Hja, saj si tudi v temi zelo glasna. Le zakaj? :P :naughty: Kera putka ti je pa spet to na uho šepnila :lol1:
Furioso Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Kera putka ti je pa spet to na uho šepnila :lol1: Tale: Kdo je objavljal v: Oralno DA/NE? Avtor Objav Vale 11 marem 4 Ice 4 PEPE 3 Nata 2 thundercat 2 Bojč 2 Furioso 2 lina 2 lojzi 1 YZFgeorge 1 bubamara 1 dave the wave 1 Metlca 1 XTX 1 SymRu 1 Torej? :devil: :naughty: :lol1:
Vale Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Ok sem te narobe razumela ... no zdej je že 12 :naughty: I LIKE IT :devil:
Furioso Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Ok sem te narobe razumela ... no zdej je že 12 :naughty: I LIKE IT :devil: Kaj že? Da si glasna v temi ali predmet teme? Dosti govoriš, pa bolj malo poveš. :P :lol1: :devil: :naughty:
Vale Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Lahko bi si človek mislil, da sem glasna v temi (beri ko je temno) ... in ja dosti govorim ... kolko pa povem je pa stvar debate :devil:
Furioso Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Lahko bi si človek mislil, da sem glasna v temi (beri ko je temno) ... in ja dosti govorim ... kolko pa povem je pa stvar debate :devil: Hmmm... Da povzamem; dosti govoriš, še posebej v temi. Torej kot izvajalka "oralnega" verjetno ne blestiš ravno, mogoče kot "sprejemalka". Popolnoma pa verjamem, da pri takšni debati, ko "sprejemaš", ne moreš kaj dosti konstruktivnega povedati. :devil: :naughty: :P
Vale Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 (popravljeno) Groza, razkrinkal si me ... :OK: :notworthy: ... bom probala bit tiho in se učit :xx: ampak dvomim, da mi bo ratalo ... P.S. Sem mislila, da je verbalno=oralno O:-) Popravljeno Oktober 14, 2003. Popravil Vale
lina Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Čemu je provzaprov namenjena tale tema? Samo komentiranje nevednosti neke srbske mladine al bo kdo kaj konkretnega povedal o falaciji?
lina Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 KRATKO IN JEDRNATO--ok To da še nisem slišala za moškega, ki mu ne bi pasal je pa tut res. A ma kdo kakšne posebne želje oz. metode?
Thundercat Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Hmmm... Da povzamem; dosti govoriš, še posebej v temi. Torej kot izvajalka "oralnega" verjetno ne blestiš ravno, mogoče kot "sprejemalka". Popolnoma pa verjamem, da pri takšni debati, ko "sprejemaš", ne moreš kaj dosti konstruktivnega povedati. :devil: :naughty: :P zakaj ji daješ pogoje da še več govori...če bi bil tiho bi bil mir...tako pa.... :P
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 :yea2: ....paaaaššššeeee, vedno in povsod, najbolj pa, če dobiš "felatio for wake up" :P ! Seveda sem do "flaferk" zelo prizanesljiv, zato uživam veliko ananasa in belega grozdja, fejst začinjene hrane pa tak al tak ne maram :naughty: !
SiR Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 KRATKO IN JEDRNATO--ok To da še nisem slišala za moškega, ki mu ne bi pasal je pa tut res. A ma kdo kakšne posebne želje oz. metode? Misliš, kaj takega, da ti ženska med tem, ko ti ga fafa, še zapoje Na planincah ali kaj podobnega?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se