Skoči na vsebino

Oralno, analno DA/NE?

Priporočene objave

Objavljeno

No da ne bi zdej slučajno kdo dvomil o tem, da ne vem vsega :D

Objavljeno

no vsak dan se človek kaj novega nauči....tudi danes ni izjema :hmm:

Objavljeno
:P Ti bo Ice povedal, ko ga bo kmalu srečal

....se mi je zdelo, da te slisim pri marjotu.....

Objavljeno

Ice jaz sem že sedem let z Mariotom :D :yea2:

Objavljeno
Ice jaz sem že sedem let z Mariotom :D :yea2:

Hja, saj si tudi v temi zelo glasna. Le zakaj? :P :naughty:

Objavljeno
A kdo ve, kakega ima palček?

1) dolgega

2) debelega

Bojda ima precej dolgega & debelega, kar mu povzroča preglavice. Kadar stoje dobi erekcijo, se namreč prekucne :naughty:

Objavljeno
A kdo ve, kakega ima palček?

1) dolgega

2) debelega

Bojda ima precej dolgega & debelega, kar mu povzroča preglavice. Kadar stoje dobi erekcijo, se namreč prekucne :naughty:

a ti to iz prvoosebne izkušnje....

Objavljeno

safeSex.gif

samo to je safe sex

vse ostalo je na nosečnost nevarno :lol1:

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Hja, saj si tudi v temi zelo glasna. Le zakaj? :P :naughty:

Kera putka ti je pa spet to na uho šepnila :lol1:

Objavljeno
Kera putka ti je pa spet to na uho šepnila :lol1:

Tale:

Kdo je objavljal v: Oralno DA/NE?

Avtor Objav

Vale 11

marem 4

Ice 4

PEPE 3

Nata 2

thundercat 2

Bojč 2

Furioso 2

lina 2

lojzi 1

YZFgeorge 1

bubamara 1

dave the wave 1

Metlca 1

XTX 1

SymRu 1

Torej? :devil: :naughty: :lol1:

Objavljeno

Ok sem te narobe razumela ... no zdej je že 12 :naughty: I LIKE IT :devil:

Objavljeno
Ok sem te narobe razumela ... no zdej je že 12 :naughty: I LIKE IT :devil:

Kaj že? Da si glasna v temi ali predmet teme? Dosti govoriš, pa bolj malo poveš. :P :lol1: :devil: :naughty:

Objavljeno

Lahko bi si človek mislil, da sem glasna v temi (beri ko je temno) ... in ja dosti govorim ... kolko pa povem je pa stvar debate :devil:

Objavljeno
Lahko bi si človek mislil, da sem glasna v temi (beri ko je temno) ... in ja dosti govorim ... kolko pa povem je pa stvar debate :devil:

Hmmm... Da povzamem; dosti govoriš, še posebej v temi. Torej kot izvajalka "oralnega" verjetno ne blestiš ravno, mogoče kot "sprejemalka". Popolnoma pa verjamem, da pri takšni debati, ko "sprejemaš", ne moreš kaj dosti konstruktivnega povedati. :devil: :naughty: :P

Objavljeno (popravljeno)

Groza, razkrinkal si me ... :OK: :notworthy: ... bom probala bit tiho in se učit :xx: ampak dvomim, da mi bo ratalo ...

P.S. Sem mislila, da je verbalno=oralno O:-)

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

Čemu je provzaprov namenjena tale tema? Samo komentiranje nevednosti neke srbske mladine al bo kdo kaj konkretnega povedal o falaciji?

Objavljeno

KRATKO IN JEDRNATO--ok

To da še nisem slišala za moškega, ki mu ne bi pasal je pa tut res. A ma kdo kakšne posebne želje oz. metode?

Objavljeno
Hmmm... Da povzamem; dosti govoriš, še posebej v temi. Torej kot izvajalka "oralnega" verjetno ne blestiš ravno, mogoče kot "sprejemalka". Popolnoma pa verjamem, da pri takšni debati, ko "sprejemaš", ne moreš kaj dosti konstruktivnega povedati. :devil: :naughty: :P

zakaj ji daješ pogoje da še več govori...če bi bil tiho bi bil mir...tako pa.... :P

Objavljeno

:yea2: ....paaaaššššeeee, vedno in povsod, najbolj pa, če dobiš "felatio for wake up" :P !

Seveda sem do "flaferk" zelo prizanesljiv, zato uživam veliko ananasa in belega grozdja, fejst začinjene hrane pa tak al tak ne maram :naughty: !

Objavljeno
KRATKO IN JEDRNATO--ok

To da še nisem slišala za moškega, ki mu ne bi pasal je pa tut res. A ma kdo kakšne posebne želje oz. metode?

Misliš, kaj takega, da ti ženska med tem, ko ti ga fafa, še zapoje Na planincah ali kaj podobnega?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!