Skoči na vsebino

Oralno, analno DA/NE?

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
:yea2: ....paaaaššššeeee, vedno in povsod, najbolj pa, če dobiš "felatio for wake up" :P !

Seveda sem do "flaferk" zelo prizanesljiv, zato uživam veliko ananasa in belega grozdja, fejst začinjene hrane pa tak al tak ne maram :naughty: !

Najboljš je melona :P ... ups ... sem že tiho :xx:

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

P.S. Sem mislila, da je verbalno=oralno O:-)

Ja saj nekako no ja že,......odvisno od mikrofona :naughty:

Objavljeno
Ja saj nekako no ja že,......odvisno od mikrofona :naughty:

Soundcheck soundcheck 1, 2, 3 ...

Objavljeno

Tih bodi, pa smetno delaj ... :P ... ups že spet ... :xx:

Objavljeno

Symči, pa ne mi rečt, da ti tud rad f***š? O:-) :xx: al kaj to zdaj preverjaš oz. na čem?... :naughty:

Objavljeno

Ne symru mislna se npr. Da ima na roki kakšen prstan tak s kamnom,ki se rad okoli zasuka, da maš pol tacga kot,da bi ga po makedamu vleku. :o

Ne enkrat sem brala neko indijsko nevem točno kaj ampak takrat me je razsvetlilo ,,fafanje je cela umetnost,, saj je bilo teksta za okoli 5 strani. Pa me kar tako zanima kaj moški pravite o temu, kot vem mate kar precej za povedat npr,, vlekla mi ga je kot štinglc glisto?,, al pa ,,ma dej ta pojma nima,,

Torej kako Vam paše?

Objavljeno

Hja, dost neprijetno je, če ima ženska ravno odprt herpes na ustnicah... Takrat velja osnovno pravilo - can't touch this... Sicer pa - sake 2me baby, aha, aha ... :D

Objavljeno
Ne symru mislna se npr. Da ima na roki kakšen prstan tak s kamnom,ki se rad okoli zasuka, da maš pol tacga kot,da bi ga po makedamu vleku. :o

:blink: .........adijo, kake krute pa ti maš!!!!

Objavljeno

Aloo to si nism jest zmislna...to sem slišala. Da o drugih svinjarijah,ki jih moški pod uplivom alkohola govorijo raj ne omenjam. Ženske so glede tega malo boljše --se v bifejih ne spuščajo v take podrobnosti. Da ne bo pomote, da skoz po kafičih visim...sem preko študenta med počitncami dost kelnarla.

Objavljeno
Aloo to si nism jest zmislna...to sem slišala. Da o drugih svinjarijah,ki jih moški pod uplivom alkohola govorijo raj ne omenjam. Ženske so glede tega malo boljše --se v bifejih ne spuščajo v take podrobnosti. Da ne bo pomote, da skoz po kafičih visim...sem preko študenta med počitncami dost kelnarla.

Temu se reče, da si študirala verbalno obnašanje Slovencev na temo spolnost pod vplivom alkohola. :D

Objavljeno
Temu se reče, da si študirala verbalno obnašanje Slovencev na temo spolnost pod vplivom alkohola. :D

Filigranske verbalizme :D

Objavljeno (popravljeno)
,,fafanje je cela umetnost,,

you got that right.... :OK: :kva1: :kva1:

Popravljeno . Popravil thundercat
Objavljeno

Včasih res ne morš verjet pijani ali trezni kaj vse znajo povedat---tko si ne bi mislna,da se tako globoko spuščajo v stvari.

Objavljeno
Včasih res ne morš verjet pijani ali trezni kaj vse znajo povedat---tko si ne bi mislna,da se tako globoko spuščajo v stvari.

Vse do grla, a? :P

l_02.gif

Objavljeno (popravljeno)
... Ženske so glede tega malo boljše --se v bifejih ne spuščajo v take podrobnosti. Da ne bo pomote, da skoz po kafičih visim...sem preko študenta med počitncami dost kelnarla.

...no, me je ta misel spodbudila k razmišljanju :lol1: .

A mi lahko kera razloži, zakaj se vam z večanjem zaužite količine alkohola

(seveda do neke mere :SS) veča tudi želja po "vlečenju" :P :D ?

(babapijanapi**aprodana press)

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
Objavljeno

A mi lahko kera razloži, zakaj se vam z večanjem zaužite količine alkohola (seveda do neke mere :SS) veča tudi želja po "vlečenju" :P :D ?

bom uporabu večkrat omenjeno vprašanje.... :D

a ti to iz lastnih izkušenj ali si to kje prebral.... :lol1:

ker če si kje prebral je lahko stvar resnična....če pa iz lastnih izk. si pa mogoče ime samo srečo/nesrečo... :yea2:

Objavljeno (popravljeno)

Dejstvo je da ob alkoholu padajo moralne ovire. OK so/smo svetle izjeme, ki se nekak v šetako pijanem stanju zavedajo/ mo, da pride jutro naslednjega dne.

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

A mi lahko kera razloži, zakaj se vam z večanjem zaužite količine alkohola

(seveda do neke mere :SS) veča tudi želja po "vlečenju" :P :D ?

(babapijanapi**aprodana press)

to boš moral pa vprašat uno, ki ti bo to počela v takem stanju ... :naughty:

oziroma....zakaj pa še nisi tega naredil?!... :hmm: O:-)

tukaj ti težko odgovorimo na to vprašanje, ker sodelujemo v debati le svetle izjeme ( tud blond, ja)...tako zgleda... :rolleyes:

Objavljeno
Dejstvo je da ob alkoholu padajo moralne ovire. OK so/smo svetle izjeme, ki se nekak v šetako pijanem stanju zavedajo/ mo, da pride jutro naslednjega dne.

hmm :hmm: mislim da še nisi bila zelo pijana, saj so stadiji ko se ne zavedaš naslednjih 5 min kamoli naslednjega jutra :ph34r: :lol1:

Objavljeno

E vidš najbolj preziram tak jalov izgovor ,,se ne spomnim sem bil tok pijan,, Ma dej govor to komu drugmu zakaj se men še to ni nikol zgodl---sej se ne spomniš takoj,ko se zbudiš ampak tokom dneva se počasi spomini vračajo sploh pa če ti nekdo pove se ti začne svitat.

Men še nikol ni uspel pizdarije narest po sistemu ,,u fak sem bla pijana pa nisem vedla kaj delam,, Res pa je, da ko mam zadost grem bruhat pol pa se zavlečem v kak kot kjer lohk počivam (beri spim) in mi počutje ne dopušča nobene zajebancije---SAM MIR MI DEJTE.

Objavljeno (popravljeno)
to boš moral pa vprašat uno, ki ti bo to počela v takem stanju ... :naughty:

oziroma....zakaj pa še nisi tega naredil?!... :hmm:  O:-)

tukaj ti težko odgovorimo na to vprašanje, ker sodelujemo v debati le svetle izjeme ( tud blond, ja)...tako zgleda... :rolleyes:

Pihljač je to že sigurno naredil, ampak mu ona ni odgovorila, ker je imela polna usta... :lol1:

Da pa se one alkoholno demoralizirane ne udelžujejo te debate, pa ni nič čudnega. Katera pa bi se hvalila s tem... :blink:

Popravljeno . Popravil dave the wave
Objavljeno
,,se ne spomnim sem bil tok pijan,,

vsaka budala se bi morala spomnit ko mu/ji tip zarije 23 cm dolgega korenjaka v usta in izlije svojo prihidnost nič hudega sluteči ženski...

p.s:v stilu rugla..... :lol1:

Objavljeno

DTW, Marem :OK: :yea2:

Objavljeno
Da pa se one alkoholno demoralizirane ne udelžujejo te debate, pa ni nič čudnega. Katera pa bi se hvalila s tem... :blink:

Čeprav, res ne vem, zakaj se ne bi hvalila... veš kolk odobravanja s strani moških bi požela?! :naughty:

Objavljeno
Čeprav, res ne vem, zakaj se ne bi hvalila... veš kolk odobravanja s strani moških bi požela?!  :naughty:

A misliš, da bi postala Miss Motosvet :hmm: .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!