SiR Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Nobeno forumsko ne bi bilo možno brez nje :D
Thundercat Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Nobeno forumsko ne bi bilo možno brez nje :D a zato vsi tako radi na forumska hitite.....pridem to sredo obvezno....!!! :o
lina Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Kje že kam že?? olp, indian caffe, tromostovje...???
Thundercat Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Kje že kam že?? olp, indian caffe, tromostovje...??? sej ne da bi imel kaj proti tvoji udeležbi....ampak česa se ti pravzaprav veseliš tukaj!!!! :lol1:
SiR Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Kje že kam že?? olp, indian caffe, tromostovje...??? Pri Daveu the Waveu doma :D
bubamara Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 yst tud zraven!!!!!!!!!!!!!!!! bi se naslajala nad moško neumnostjo.... :lol1: :lol1: :lol1:
Thundercat Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 bi se naslajala nad moško neumnostjo.... :lol1: :lol1: :lol1: ubistvu te moram razočarat...zadnjič sem nekaj sledil o tem da so na eni raziskavi ugotovili da moški dosegajo večje "intelektualne" rezultate kot pa nežnejši spol :D :D :o
dave the wave Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Kje že kam že?? olp, indian caffe, tromostovje...??? Pri Daveu the Waveu doma :D :blink: :blink: :blink: ...... sploh ni blblema, naredimo rock&roll do onemoglost :yea2: , popišemo rezultate :naughty: , pol pa se lahko izselim....... :(
lina Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Veselim??-- Mogoče se pa izogibam al si tok poln sam sebe,da se ti zdi to nemogoče? :naughty:
bubamara Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 bi se naslajala nad moško neumnostjo.... :lol1: :lol1: :lol1: ubistvu te moram razočarat...zadnjič sem nekaj sledil o tem da so na eni raziskavi ugotovili da moški dosegajo večje "intelektualne" rezultate kot pa nežnejši spol :D :D :o intelektualne?!?!!!! :lol1: :lol1: aja, s spodnjo glavo?! :kva1: drugače pa, če govorimo o navadni glavi: tole si pa zihr kakšno šovinistično stran oz. raziskavo našu....KER TO ENOSTAVNO NI RES!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fight2: :grrr :grrr :grrr
Vale Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Aha, zdej ste prišli že do intelektualnega oralnega seksa ... zanimivo ... bom še probala mal tiho bit :xx:
lina Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Intelektualni rezultati---zelooo širok pojem al so spet moški določili kaj se sem šteje? <_<
bubamara Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 ITAQ!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim :lol1:
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Mogoče sta mislile, da bodo z dvema glavama (glavico v ustih...ups :devil: ) ženske intelektualne sposobnosti za polovico večje:lol:, naša neumnost pa brez ene glave temu primerno večja :lol1: !
lina Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 (popravljeno) Za Vale sej to je tipično moško ,,svet se vrti okol kurbarije in denarja in vse poti vodijo v rim---pardon v kurbarijo. Popravljeno Oktober 14, 2003. Popravil lina
SiR Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Veselim??-- Mogoče se pa izogibam al si tok poln sam sebe,da se ti zdi to nemogoče? :naughty: Mrbit je poln tiste bele intelektualne tekočine :naughty:
Thundercat Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Veselim??-- Mogoče se pa izogibam al si tok poln sam sebe,da se ti zdi to nemogoče? :naughty: a obvladaš slovenski pravopis...a te niso naučili v osnovni šoli da če na koncu trditve uporabiš vprašaj(ali več) da izražaš skrb/vprašanje oziroma neposredno zanimanje v omenjeno trditev....jst tvojih misli ne morem brat po monitorju....zato je kdaj priporočljiva uporaba smeškov v informaciski izmenjavi podatkov ;)
Vale Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Za Vale sej to je tipično moško ,,svet se vrti okol kurbarije in denarja in vse poti vodijo v rim---pardon v kurbarijo. Shit, js sem moški ujet v ženskem telesu :devil:
lina Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 (popravljeno) Glede,da si intelektualno bolj sposoben bi loh moj ,,poiskus razmišljanja,, hitro razvozlal. Čeprav sploh ne vem kaj si mi hotu povedat---ženska pač, pa še ven se mi mudi-- lunch time. Popravljeno Oktober 14, 2003. Popravil lina
RAN Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Shit, js sem moški ujet v ženskem telesu :devil: Moški naprej, telo stoj ! :P
Thundercat Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Glede,da si intelektualno bolj sposoben bi loh moj ,,poiskus razmišljanja,, hitro razvozlal. pri tebi je težko razumet in ti sledit ker ne uporabljaš pravilne informaciske kulture(citati)...sicer pa daleč od tega da bi primerjal svojo intelektualno sposobnost s tvojo...ker ni pravi kraj za to pa tudi smisla ne vidim v tem....bom poskušal najti v naši knjižnici(fdv) kako raziskavo o tem da ti pokažem kaj sem v resnici poskušal pokazat....
Vale Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Ok TC in lina nehita z verbalnimi tle še vedno govorimo o oralnem ... ups .. :xx:
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 ...šit, od fafanja smo prišli na prepucavanje in tema je šla po zlu :cry: ...
lina Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 UFF, pravilna informacijska kultura---pa ne da ste spet moški postavl pravila??? Sicer je pa res, da mi je včasih težko sledit sem pač dvojček--po horoskopu namreč.
SiR Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 ...šit, od fafanja smo prišli na prepucavanje in tema je šla po zlu :cry: ... Thundercat does Lina ... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se