Skoči na vsebino

Oralno, analno DA/NE?

Priporočene objave

Objavljeno

Nobeno forumsko ne bi bilo možno brez nje :D

Objavljeno
Nobeno forumsko ne bi bilo možno brez nje :D

a zato vsi tako radi na forumska hitite.....pridem to sredo obvezno....!!! :o

Objavljeno

Kje že kam že??

olp, indian caffe, tromostovje...???

Objavljeno
Kje že kam že??

sej ne da bi imel kaj proti tvoji udeležbi....ampak česa se ti pravzaprav veseliš tukaj!!!! :lol1:

Objavljeno
Kje že kam že??

Pri Daveu the Waveu doma :D

Objavljeno

yst tud zraven!!!!!!!!!!!!!!!!

bi se naslajala nad moško neumnostjo.... :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

bi se naslajala nad moško neumnostjo.... :lol1: :lol1: :lol1:

ubistvu te moram razočarat...zadnjič sem nekaj sledil o tem da so na eni raziskavi ugotovili da moški dosegajo večje "intelektualne" rezultate kot pa nežnejši spol :D :D :o

Objavljeno
Kje že kam že??

Pri Daveu the Waveu doma :D

:blink: :blink: :blink: ...... sploh ni blblema, naredimo rock&roll do onemoglost :yea2: , popišemo rezultate :naughty: , pol pa se lahko izselim....... :(

Objavljeno

Veselim??-- Mogoče se pa izogibam al si tok poln sam sebe,da se ti zdi to nemogoče? :naughty:

Objavljeno

bi se naslajala nad moško neumnostjo.... :lol1:  :lol1:  :lol1:

ubistvu te moram razočarat...zadnjič sem nekaj sledil o tem da so na eni raziskavi ugotovili da moški dosegajo večje "intelektualne" rezultate kot pa nežnejši spol :D :D :o

intelektualne?!?!!!! :lol1: :lol1: aja, s spodnjo glavo?! :kva1:

drugače pa, če govorimo o navadni glavi:

tole si pa zihr kakšno šovinistično stran oz. raziskavo našu....KER TO ENOSTAVNO NI RES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:fight2: :grrr :grrr :grrr

Objavljeno

Aha, zdej ste prišli že do intelektualnega oralnega seksa ... zanimivo ... bom še probala mal tiho bit :xx:

Objavljeno

Intelektualni rezultati---zelooo širok pojem al so spet moški določili kaj se sem šteje? <_<

Objavljeno

ITAQ!!!!!!!

:lol1: :lol1: :lol1:

:grim :grim

:lol1:

Objavljeno

Mogoče sta mislile, da bodo z dvema glavama (glavico v ustih...ups :devil: ) ženske intelektualne sposobnosti za polovico večje:lol:, naša neumnost pa brez ene glave temu primerno večja :lol1: !

Objavljeno (popravljeno)

Za Vale

sej to je tipično moško ,,svet se vrti okol kurbarije in denarja in vse poti vodijo v rim---pardon v kurbarijo.

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
Veselim??-- Mogoče se pa izogibam al si tok poln sam sebe,da se ti zdi to nemogoče? :naughty:

Mrbit je poln tiste bele intelektualne tekočine :naughty:

Objavljeno

a obvladaš slovenski pravopis...a te niso naučili v osnovni šoli da če na koncu trditve uporabiš vprašaj(ali več) da izražaš skrb/vprašanje oziroma neposredno zanimanje v omenjeno trditev....jst tvojih misli ne morem brat po monitorju....zato je kdaj priporočljiva uporaba smeškov v informaciski izmenjavi podatkov ;)

Objavljeno
Za Vale sej to je tipično moško ,,svet se vrti okol kurbarije in denarja in vse poti vodijo v rim---pardon v kurbarijo.

Shit, js sem moški ujet v ženskem telesu :devil:

Objavljeno (popravljeno)

Glede,da si intelektualno bolj sposoben bi loh moj ,,poiskus razmišljanja,, hitro razvozlal.

Čeprav sploh ne vem kaj si mi hotu povedat---ženska pač, pa še ven se mi mudi-- lunch time.

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
Shit, js sem moški ujet v ženskem telesu :devil:

Moški naprej, telo stoj !

:P

Objavljeno
Glede,da si intelektualno bolj sposoben bi loh moj ,,poiskus razmišljanja,, hitro razvozlal.

pri tebi je težko razumet in ti sledit ker ne uporabljaš pravilne informaciske kulture(citati)...sicer pa daleč od tega da bi primerjal svojo intelektualno sposobnost s tvojo...ker ni pravi kraj za to pa tudi smisla ne vidim v tem....bom poskušal najti v naši knjižnici(fdv) kako raziskavo o tem da ti pokažem kaj sem v resnici poskušal pokazat....

Objavljeno

Ok TC in lina nehita z verbalnimi tle še vedno govorimo o oralnem ... ups .. :xx:

Objavljeno

...šit, od fafanja smo prišli na prepucavanje in tema je šla po zlu :cry: ...

Objavljeno

UFF, pravilna informacijska kultura---pa ne da ste spet moški postavl pravila???

Sicer je pa res, da mi je včasih težko sledit sem pač dvojček--po horoskopu namreč.

Objavljeno
...šit, od fafanja smo prišli na prepucavanje in tema je šla po zlu :cry: ...

Thundercat does Lina ... :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!