Skoči na vsebino

Oralno, analno DA/NE?

Priporočene objave

Objavljeno
Rock'n'roll 365 or 366 days /year :yea2: :OK: , teta s Krvavca se pa lahko pod nosom obriše :P !

:huh: Lastne iskušnje??

Da ni bil to eden od sester? :ph34r:

Objavljeno

3 tragedije v moškem življenju:

life sucks

job sucks

wife doesn't!

Objavljeno

Linca, Linca..., pa kaj si ti počela v osnovni šoli :? Poleg pouka slovenščine si "prešvicala" :zzz: tudi biologijo in spolno vzgojo :o ? Kaj ti ni mamica povedala, da mate teto s Krvavca samo punčke?

Tako, da...lastnih izkušenj s tem (za enkrat) še nimam :D :lol1: .

Objavljeno

:topic:

Zdej pa blazno resno sprašujem: ,,A se me res tok težko razume?,, Sej se v bistvu lohk bolj potrudim in bolj razumljivo pišem sam kaj,ko to tok časa vzame.

Res sem veliko špricala samo to zato,ker sem vse že vedla pa mi je bilo odveč pri pouku sedet.

A bo zdaj kdo svoje iskušnje napisal,ki se nanašajo na temo: oralno,analno DA ali NE??

Objavljeno
:topic:

A bo zdaj kdo svoje iskušnje napisal,ki se nanašajo na temo: oralno,analno DA ali NE??

A lahko demonstracija v živo ?? :D :P

Objavljeno

Draga lina, ja začni, očitno ti tvoj dragi včeraj ni prstov polomil... :)

Objavljeno

evo posebej za lino: DA.

....sam kaj DA?

...oralno..analno...on mene ali jest njega??....

Objavljeno

Ne ni mi nič polomil strinjal se pa tut ni :cry: Obratno bi šlo, sam tuki se pa jest ne strinjam :D

Ja Tejka zakaj smo se pa pol boril če ne za svobodo odločanja.

Lohk je vse DA :)

Objavljeno

A lahko demonstracija v živo ?? :D :P

Ran ti sam povej kje po performance pridem GLEDAT lohk pa še koga povabm (če boš karte prodajal)

Objavljeno

lahko je vse lahko je pa sam neki pa v bistvu noben ne ve....point ---> naše filozofiranje na forumu rabi veliko daodatne razlage če hočemo da nas bo kdo razumel.

BTW ..sym kero stevilko butt pluggov nosiš, da se dons mimgrede oglasim v red shopu. :naughty:

Objavljeno

Hmm, pa saj veste, kako je Paul aka Brando v filmu Ultimo tango a Parigi reku:

"Get the butter." :)

Objavljeno (popravljeno)

Lohk je vse DA  :)

Seveda lina, vse je lahko da ali ne. Če pa paše pa lahko vsak proba, do takrat pa lahko tipa v temi.

"Get the butter." :)

:lol1:

Popravljeno . Popravil dave the wave
Objavljeno
Seveda lina, vse je lahko da ali ne. Če pa paše pa lahko vsak proba, do takrat pa lahko tipa v temi.

V vsakem primeru se tipa v temi, a ti misliš, da obstajajo ritne luknje z lučko :devil: ?

Objavljeno
V vsakem primeru se tipa v temi, a ti misliš, da obstajajo ritne luknje z lučko :devil: ?

Na koncu vsakega temnega tunela sveti lučka :D

Samo ne vem, al je prišraufana v trebušno slinavko ali kam drugam O:-)

Objavljeno

Ke ti nimaš meglenk na a_10.gif............. :hmm:

Objavljeno
Ke ti nimaš meglenk

Majo tapravi dirkalni motorji na Grobniku luč montirano? :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

OK vem,da je vse stvar okusa in morale sam enkrat sem ujela en pogovor--moških seveda-- na temo analnega sex-a pa je tip reku ,,pa ne morem svoje žene v rit fukat,,. Pa se v bistvu strinjam s tem ne vem sicer zakaj to povezujem s spoštovanjem do ženske ampak men se nekak to zdi ma ne vem kako nej sploh povem (mešani občutki) tko neosebno tko brez ljubezni al ne vem kva.

Sem uredu zabluzila a ne? :huh:

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
Na koncu vsakega temnega tunela sveti lučka :D

Samo ne vem, al je prišraufana v trebušno slinavko ali kam drugam O:-)

Men se je že zgodilo, da sem z onejem to lučko razbil, pa je prišlo do kurcšlusa. Mater, oba naju je pošteno treslo.... :)

Objavljeno

Ja si. Vse je samo stvar dogovora med partnerji.... Če ja je ja, če pa ne pa je ne. Vzroki niso pomembni, ker so pri vsakem različni.

Objavljeno
OK vem,da je vse stvar okusa in morale sam enkrat sem ujela en pogovor--moških seveda-- na temo analnega sex-a pa je tip reku ,,pa ne morem svoje žene v rit fukat,,. Pa se v bistvu strinjam s tem ne vem sicer zakaj to povezujem s spoštovanjem do ženske ampak men se nekak to zdi ma ne vem kako nej sploh povem (mešani občutki) tko neosebno tko brez ljubezni al ne vem kva.

Ah, viš, NTS, ki je od Thundercata punca, se mi zdi, pa trdi nasprotno - da je "v ritko" pravzaprav vrhunec intime ... Mnenja so različna...

Pa ne vem, kaj bi blo s takim "rear entry sex" narobe... in zakaj ne bi človek svoje žene/ljubice/priložnostne dol_dajalke, če bi ona to hotela/pristala na to, tudi od zadaj poservisiral... saj tam notri ne živi kaka pošast, ali pač? :D Oz. nima tam notri družinskih draguljev skritih, da bi morala tako zelo ahtat na tisto lukno ... ? :D

Objavljeno (popravljeno)

fukanje v rito nima nobene veze s/z spoštovanjem/nespoštovanjem ženske.

to je nekako tako kot ce bi mož rekel...ne moja žena pa že ne bo nosila mrežastih nogavic s črto, ker to nosijo samo kurbe...meni to deluje kot odtujenost ne pa spoštovanje.

zdravo sexualni odnos med dvema partnerjema je lahko za tuje oči izredno neokusen in vulgaren....ampak tisti pravi sex v katerem se res uziva je itak vedno vsaj malo umazan :naughty:

Popravljeno . Popravil tejka
Objavljeno

Tejka, a pol ni pravi sex samo nežno božanje, pa kljunčkanje, kot smo se ga naučili pri 11. letih v osnovni šoli? :devil:

Objavljeno

Seronja!! :angry:

Tebe bo treba se mal našeškat! :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Uredu enim to nima nobene veze s spoštovanjem--enim pa ima. Sej smo različni mene nič ne moti in tudi pomislekov do takih nimam sam jest pač nebi. :huh:

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
............. Sej smo različni mene nič ne moti in tudi pomislekov do takih nimam sam jest pač nebi

sam tole je pa neki druzga kot :

......ne vem sicer zakaj to povezujem s spoštovanjem do ženske ampak men se nekak to zdi ma ne vem kako nej sploh povem (mešani občutki) tko neosebno tko brez ljubezni al ne vem kva.

:D:D:D:D

a miš da obstaja kakšna ki BI pa NE MORE??? :cry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!