dave the wave Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 a miš da obstaja kakšna ki BI pa NE MORE??? :cry: Jaz poznam nekaj takih afen, ki se tako visoko nosijo, kot da ne bi imele luknje v ritki. Mogoče je res nimajo..... :hmm:
Nagaya Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 :lol1: :lol1: :lol1: ...ne..... amapk resno ...... :mellow:
bubamara Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 a miš da obstaja kakšna ki BI pa NE MORE??? :cry: yap....obstaja, obstaja,.... :unsure: Bi, pa ne morem.... :lol1: :cry: ( pa ni problem v luknjici...pa tud ne v zadržkih.....) :rolleyes:
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Tejka mislila sem nekako takole (čeprov mi ni glih jasn kje si v protislovje hodm) Mam kolegice,ki prakticirajo analni sex pa jih zaradi tega nič čudno ne gledam in iskreno povedano nisem nikoli niti za hip pomislna,da so packe oz. da so ,,čudne,, oz. tudi kanček zgražanja me ni obšev.
dave the wave Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 a miš da obstaja kakšna ki BI pa NE MORE??? :cry: yap....obstaja, obstaja,.... :unsure: Bi, pa ne morem.... :lol1: :cry: ( pa ni problem v luknjici...pa tud ne v zadržkih.....) :rolleyes: :hmm: problem.......... aha :rolleyes: , probleme je treba reševat :wub:
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Majo tapravi dirkalni motorji na Grobniku luč montirano? :lol1: V blatu nimaš z "drkalnim" motorjem kaj iskat, tam pride v poštev samo krosarca, ampak tudi ta nima luči :naughty: ! Kar se pa spoštovanje Vs. analsex tiče, pa mislim, da tista dva, ki sta res intimna in predana drug drugemu, bosta to tudi probala, če ju oba zanima, tisti pa, ki kao "iz spoštovanja" nebi, bodo svoje spolne fantazije potešili na eni, ki je kao ne "spoštujejo" ali pa bodo fantazirali o tem. Žena bo pa doma pridno kuhala in pospravljala, pa enkrat na mesec, ko se to po dolžnosti mora, se bo ata spravo na mamo (v misionarskem položaju seveda, ker jo spoštuje :lol ) Kaj je potem bolj moralno oz. spoštljivo :?
bubamara Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Kar se pa spoštovanje Vs. analsex tiče, pa mislim, da tista dva, ki sta res intimna in predana drug drugemu, bosta to tudi probala, če ju oba zanima, tisti pa, ki kao "iz spoštovanja" nebi, bodo svoje spolne fantazije potešili na eni, ki je kao ne "spoštujejo" ali pa bodo fantazirali o tem. Žena bo pa doma pridno kuhala in pospravljala, pa enkrat na mesec, ko se to po dolžnosti mora, se bo ata spravo na mamo (v misionarskem položaju seveda, ker jo spoštuje :lol ) Kaj je potem bolj moralno oz. spoštljivo :? :OK: :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 lina jest ze vem kaj si hotla povedat....ampak vseeno je blo mal čudno povedano :) BTW mislis da bi te fant/mož/whatever kaj manj spostoval, ce bi te zelel (citiram symru) "hotel poservisirat od zadaj"? pa ne da zdej drezam nekam iz zlobe :D
dave the wave Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 pa enkrat na mesec, ko se to po dolžnosti mora, se bo ata spravo na mamo (v misionarskem položaju seveda, ker jo spoštuje :lol ) ....in po stari partijski navadi še ji bo dal pojšter na glavo pa Titovo sliko odspred...
RAN Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 A lahko demonstracija v živo ?? :D :P Ran ti sam povej kje po performance pridem GLEDAT lohk pa še koga povabm (če boš karte prodajal) Na, pa so me na hitr na stopnjo "kondukterja" dali. :huh: :angry:
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Jaz poznam nekaj takih afen, ki se tako visoko nosijo, kot da ne bi imele luknje v ritki. Mogoče je res nimajo..... :hmm: No že sama tema se je začela z neko mladostniško budalaščino pa sem se spet spomnila enega bralca Anteninih zaupnih besed: Ali je res, da lepotice ne kakajo, ker on ko je hodil s kakšno lepo je nikoli ni videl,da bi šla na sekret. Enkrat je pa le odšel pogledat in videl v školjki nekaj podobnega zajčjemu bobku. Sej je vsem jasno,da se je folk zajebavu in dal duška svoji domišljiji sam KAJ PA ČE JE VSE RES?? :kva1:
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 zajčji Bobek :OK: Zdja pa vemo, od kod je Bobo prišel :D
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Kar se pa spoštovanje Vs. analsex tiče, pa mislim, da tista dva, ki sta res intimna in predana drug drugemu, bosta to tudi probala, če ju oba zanima, tisti pa, ki kao "iz spoštovanja" nebi, bodo svoje spolne fantazije potešili na eni, ki je kao ne "spoštujejo" ali pa bodo fantazirali o tem. Žena bo pa doma pridno kuhala in pospravljala, pa enkrat na mesec, ko se to po dolžnosti mora, se bo ata spravo na mamo (v misionarskem položaju seveda, ker jo spoštuje :lol ) Kaj je potem bolj moralno oz. spoštljivo :? Ne pretiravaj in hočeš nočeš si mi zato,ker pač imam pomisleke glede analnega sexa, določil misjonarski položaj pa kuhanje in ata za moža. Nisem tok dolgočasna oz. sploh nisem dolgočasna. Pa ne bi sedaj o mojih posteljnih dogodivščinah. Glede spoštovanja---mislim,da on mene nebi manj ,,spoštovall,,( tako velika beseda) moja predstava same sebe-- uff kva pa vem-----sej sm že na začetku povedala, da mam mešane občutke NE VEM PA PIKA. Mogoče bom pa kdaj probala pa bom pol lohk kej pametnega povedala do takrat pa :xx:
bubamara Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 ...pa sem se spet spomnila enega bralca Anteninih zaupnih besed: Ali je res, da lepotice ne kakajo, ker on ko je hodil s kakšno lepo je nikoli ni videl,da bi šla na sekret. Enkrat je pa le odšel pogledat in videl v školjki nekaj podobnega zajčjemu bobku.... Anteno ( ali kakšno podobno revijo) bi ji dal za prebrat.....in po moje bi jo hitr pognal ..... :grim :grim
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Anteno ( ali kakšno podobno revijo) bi ji dal za prebrat.....in po moje bi jo hitr pognal ..... :grim :grim Hopla - najhitrejše sredstvo proti zaprtju. Pred uporabo se posvetujte s svojim odmaševalcem greznice :D
Nearrain Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Ne pretiravaj in hočeš nočeš si mi zato,ker pač imam pomisleke glede analnega sexa, določil misjonarski položaj pa kuhanje in ata za moža. Nisem tok dolgočasna oz. sploh nisem dolgočasna. Pa ne bi sedaj o mojih posteljnih dogodivščinah. Glede spoštovanja---mislim,da on mene nebi manj ,,spoštovall,,( tako velika beseda) moja predstava same sebe-- uff kva pa vem-----sej sm že na začetku povedala, da mam mešane občutke NE VEM PA PIKA. Mogoče bom pa kdaj probala pa bom pol lohk kej pametnega povedala do takrat pa :xx: ... :naughty: ...torej BI, ampak maš zadržke... :lol1:
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 ... :naughty: ...torej BI, ampak maš zadržke... :lol1: Ti kar provociraj. Jest ne vem če bi, ker baje zna poleg vseg tut bolet vsaj na začetku, v bistvu ne vidm razloga, da bi se na nekaj morala navajati, da bi mi zato pol lahko pasal pa še to ni zihr,da bi mi. Kake maš pa ti iskušnje NEARRAIN?
D-D Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Ti kar provociraj. Jest ne vem če bi, ker baje zna poleg vseg tut bolet vsaj na začetku, v bistvu ne vidm razloga, da bi se na nekaj morala navajati, da bi mi zato pol lahko pasal pa še to ni zihr,da bi mi. Sej verjetno, ko si prvič sexla te je tud bolel, pa verjetno se temu nisi odpovedala zaradi prve neprijetne bolečine.
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Pišuka ne bi rekla,da me je bolel.
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Poleg tega pa ,, Kaj se vsi name obešate? A bi kdo še kej o sebi povedal al glede na to, da me vsi prepričujete kok je to fino lohk sklepam, da vsi analno seksate? <_<
Nearrain Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 ... :naughty: ...torej BI, ampak maš zadržke... :lol1: Ti kar provociraj. Jest ne vem če bi, ker baje zna poleg vseg tut bolet vsaj na začetku, v bistvu ne vidm razloga, da bi se na nekaj morala navajati, da bi mi zato pol lahko pasal pa še to ni zihr,da bi mi. Kake maš pa ti iskušnje NEARRAIN? ...dokler je strah večji od radovednosti si ne morš pomagat z mojimi izkušnjami...ko pa bo radovednost prevladala, pol me pa še enkrat pobaraj... ;)
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Pišuka ne bi rekla,da me je bolel. Če ti ni v rito, ti ni treba, niti želet si ne rabiš... Samo to je menda ena najpogostejših moških fantazij, takoj za oralnim seksom in seksom nasploh. Če bi si recimo tudi tvoj o tem takole mal na skrivaj fantaziral, pa s teboj ne bi izživel fantazije, ali se vsaj ne bi probala v tem, bi si verjetno zaradi te fantazije morda lahko poiskal kakšno, ki je sicer ne bi spoštoval, bi pa k njej zahajal na analni rodeo .... hočem rečt - vsak po svoje. ... :D Tisto zgoraj pa je itak samo ekstremno teoretiziranje .
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Pa smo spet pri moških fantazijah. Pa poglej še iz druge strani--jest lohk fantaziram, da bi me nabrisu niger z xxxl kardanom --pa kaj naj zdej zaradi te ,,moje,, fantazije ob taki priliki skočim čez plot. Po moje ne bi nardila tega. Pa še to: to je zgolj primer in ne govorim-trdim,da je to MOJA fantazija.
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 nigrov je v lublani bolj mau... Danke pa se šetajo za vsakim voglom :D
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 No sicer pa ,,kjer ni foušije je za vse dost,,
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se