SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 pa še neki podobnga tistmu na začetku ...
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Symru Če bi tvoja fantazirala o obrezanem kardanu--bi ji ustregel?
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Symru Če bi tvoja fantazirala o obrezanem kardanu--bi ji ustregel? Hmm, bi se takrat odloču! Do takrat pa mravljinčarji zakon :D
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Sorry Lina, mojie pisanje ata/mama ni letelo direktno na tebe. Kar pa se mojega vedenja o analno/oralnem seksu tiče, vse skupaj se dosti bolj odvija v glavi, kot pa telesno. V glavi zato ker: najpogostejša moška fantazija, saj ima s tem moški občutek, da mu je ženska popolnoma predana in ji vse v zvezi z njim predstavlja nepopisen užitek :P ženska fantazija, ker je vsaka rada malo "dirty", saj bo s tem še dodatno zapalila svojega samca ali pa uživanje ob doživljanju nepopisne naslade svoje ljubljene osebe. Telesno zato ker: je "ritka" dosti ožja oz.je mišičevje, ki obdaja "rectus" dosti bolj čvrsto, zato je spolni ud pri penetraciji dosti bolj stimuliran z dražljaji. ženska pri analnem seksu poleg draženja "rectusa", ki je izrazito občutljiva točka, doživlja tudi dražljaje na notranjo vaginalno steno in s tem tudi na famozno "G" točko.
Thundercat Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 nigrov je v lublani bolj mau... Danke pa se šetajo za vsakim voglom :D ta je pa dobra.... no tle ni neke filozofije....pač analni seks je bolj razširjen kot pa si folk misli....ker zdaj se itak vse pove in ni več toliko zadržkov.... edino važno pri vsej tej stvari pri analnem/oralno in sploh pri seksu z eno ali več osebami je to... da si oba/vsi udeleženci v seksu to želijo oziroma se z aktom strinjajo....zdej bluzit zakaj radi tipi nabivamo v riti je odveč...in bluzit zakaj tipica noče dobit v rit tudi....pač njena odločitev in bašta.... še zdej pa ne vem ali je lina dobila v ritko včeraj zvečer...neki se je menla da bo povedala pa je kr tiho!Mogoče je dobila pa ji ni bilo všeč, ali pa obratno!
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Vsi govorite ,,tako na splošno,, jest pa naj bom spet osebna :grrr :grrr
Thundercat Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Vsi govorite ,,tako na splošno,, jest pa naj bom spet osebna :grrr :grrr sej si se sama ponudla da boš osebna...a te kdo sili v kaj.. a bi rada slišala osebno izkušnjo....ti jo povem če obljubiš da jo potem ti poveš....
lojzi Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Vsi govorite ,,tako na splošno,, jest pa naj bom spet osebna :grrr :grrr Pravzaprav vsi tuki neki teoretizirate, kaj bi, če bi, in zakaj bi, če.... Mi smo takim pred mnogimi leti rekli biseksualci. Oni bi, pa ne morjo, upajo, znajo, samo teorije bi širili, pa en drucga kurl. Pa dejte napisat že, kaj bi kdo rad, pa bomo borzo odprl (recimo kej tacga: Jest mojga, k ma 2,5 inčni premer pa bi analno zamenjam za en teden s tisto, ki mu nudi omenjeno uslugo in mi v povračilo lahko ponudi svojega mazohista. Ponudbe pod šifro: SEJNAMJELAHKOVSEMLEPO :yea2: :yea2: :yea2: ) :lol1: :lol1:
lina Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Nič se ne ponujam --sej nima veze Jest lohk vsem povem izkušnjo,za katero presodim --po mojih moralnih načelih--da ni preveč osebna, da je za vsaka ušesa. Za tiste osebne zadeve so pa prijatelji in mal drugač se je s človekom pogovarjat tko iz oči v oči kot objavljat poste.
Thundercat Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Ah, viš, NTS, ki je od Thundercata punca, se mi zdi, pa trdi nasprotno - da je "v ritko" pravzaprav vrhunec intime ... Mnenja so različna... da ti obrazložim zakaj tako misli....ker je analni seks tabu....ti ko boš šu zvečer v kra-Kra in spoznal eno fajn punco ti bo všeč in boš začel hoditi z njo....zdej pa vprašanje je kdaj bosta postala intimna....zdej je v modi(kot sem slišal) da punca/moški "da" 2. teden(citiram od kolega) ...ok 2. teden bosta intimna ampak do analnega seksa vama ziher še dost manjka...zakaj...ker tipice sploh ne poznaš dobro...ona ti ne bo na tretjem randiju govorila kako ji paše v rit pa pa kako jo vzburja ko ji govoriš da je prasica med seksom....ker si ne zaupata dovolj...ker se ne poznata...razlogov je več in ležijo v človeški moralni zavesti in podobnem sranju ko pa hodiš s punco nekaj časa(meje ne bom definiral) je pa stvar taka da se o tem začneš pogovarjat in slej ko prej ji zaupaš tudi svoje najbolj nore fantazije("Rad bi te zmerjal z KURBO med seksom") ko prideš do te točke pri razmerju ugotoviš kaj kdo hoče in pri čem sta....vendar pozor!! valjda da ti ona ne bo ustregla v vsem ...in valjda da moraš tudi ti prisluhnit kaj si kej ona želi... to misli moja punca NaTaSa s katero sva par že blizu 5 let
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 da ti obrazložim zakaj tako misli....ker je analni seks tabu....ti ko boš šu zvečer v kra-Kra in spoznal eno fajn punco ti bo všeč in boš začel hoditi z njo....zdej pa vprašanje je kdaj bosta postala intimna....zdej je v modi(kot sem slišal) da punca/moški "da" 2. teden(citiram od kolega) ...ok 2. teden bosta intimna ampak do analnega seksa vama ziher še dost manjka...zakaj...ker tipice sploh ne poznaš dobro...ona ti ne bo na tretjem randiju govorila kako ji paše v rit pa pa kako jo vzburja ko ji govoriš da je prasica med seksom....ker si ne zaupata dovolj...ker se ne poznata...razlogov je več in ležijo v človeški moralni zavesti in podobnem sranju ko pa hodiš s punco nekaj časa(meje ne bom definiral) je pa stvar taka da se o tem začneš pogovarjat in slej ko prej ji zaupaš tudi svoje najbolj nore fantazije("Rad bi te zmerjal z KURBO med seksom") ko prideš do te točke pri razmerju ugotoviš kaj kdo hoče in pri čem sta....vendar pozor!! valjda da ti ona ne bo ustregla v vsem ...in valjda da moraš tudi ti prisluhnit kaj si kej ona želi... to misli moja punca NaTaSa s katero sva par že blizu 5 let A pol odpade variante eno najdt na žuru in jo po domače "nažgat v rito," kot se temu tako med pivskimi bratci reče? Ah, ja, verjetno so to drugi časi ... Glej - analni seks je nekaterim tabu, drugim pa samo še ena ustaljena praksa... tko kot eni jejo meso, drugi pa tut usnjenih čevljev nočejo nosit ... al pa eni vozjo motor z Akrapovičem, drugi pa samo z biciklom okol plajtrajo... vsak po svoje ... samo hecno je, ko eni drugim pamet solijo češ kako narobe žvijo... al pa jim razlagajo, kako je "prav". ..
corser Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Ej. Kdo se je spomnu palčka fuka?
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 a tegale? http://www.palcek-smuk.com/ Klemen.
Nagaya Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 veste kaj? mal prevec filozofirrate okol tega kdo bo koga v rito in kdo bo komu prasica ipd.
Thundercat Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 (popravljeno) A pol odpade variante eno najdt na žuru in jo po domače "nažgat v rito," kot se temu tako med pivskimi bratci reče? Ah, ja, verjetno so to drugi časi ... zavidam tvoji generaciji..... ;) sicer pa tud sam ne vem kaj 15 letne punčke in fantje počnejo na žurih....lahko bi kdo kaj povedal....ZOK!!!!kje si ko te rabimo.... Popravljeno Oktober 15, 2003. Popravil thundercat
Nagaya Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 zok je pri pogovorih o sexxu neuporaben! zlgeda da ga je mama lepo vzgojila O:-)
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Thundercat, to bi ti mogu vedet, ko si socililog. A ne piše v knjigah? Ja, kwa počnejo na žurih? Zok ti bo reku, da prbijajo musko do konca, da vsak watt iztisnejo iz trafov... Kdo drug, ki pa dejansko ve, zakaj se tja hodi, bo povedal, da se dolčkajo ko angora zajci... Po pričevanjih kolegov, sam se namreč ne klasificiram kot pedofil, zgledajo te žurke tko, da se dobijo pr kom doma, že fajn okrepčani z E-ji, mal pomezijo, se zmenjo, kdo bo s kom in v kateri sobi, pol pa akcija do jutranjih ur... Vmes se še mal zamenjajo, obrnejo, ... Seveda pa obstajajo tudi drugačne tolpice, kjer teh dolčanj na žurih ni tolk - se sam recimo tretjina dolčka, drugi dve tretjini pa kao žurata... seveda se vmes zamenjajo, da s ene bi eni zmatrali od dolčkanja, drugi pa od žuranja ... :D
Thundercat Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Thundercat, to bi ti mogu vedet, ko si socililog. A ne piše v knjigah? (čeprav vidim v tvojem vprašanju rahlo drugačen smisel)v bistvu sociologija seksa o teh zadevah(zdajšnjih 15 letnikov in seksa) govori precej negativo oziroma se sprašuje če je tu res kaj pozitivnega.... kaj delajo zdej mulci sem pa tud jst nekaj na uho slišal sam sem še vedno v stadiju zanikanja... nej zok kej iz prve roke pove da ne mlatimo prazno slamo...
hotschko Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 A2M ... forever ... yeeehaaaa ... B) (a2m=asstomouth press)
dave the wave Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 A2M ... forever ... yeeehaaaa ... B) (a2m=asstomouth press) M2A....... to pa je skrivnost hitrega napredovanja v službi :lol1:
bubamara Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 M2A....... to pa je skrivnost hitrega napredovanja v službi :lol1: :huh: :blink: A to ti iz lasnih izkušenj?.... :kva1:
dave the wave Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 M2A....... to pa je skrivnost hitrega napredovanja v službi :lol1: :huh: :blink: A to ti iz lasnih izkušenj?.... :kva1: Ja, jaz sem bil šef.... B)
Zok Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Ja, kwa počnejo na žurih? Zok ti bo reku, da prbijajo musko do konca, da vsak watt iztisnejo iz trafov... Kdo drug, ki pa dejansko ve, zakaj se tja hodi, bo povedal, da se dolčkajo ko angora zajci... Po pričevanjih kolegov, sam se namreč ne klasificiram kot pedofil, zgledajo te žurke tko, da se dobijo pr kom doma, že fajn okrepčani z E-ji, mal pomezijo, se zmenjo, kdo bo s kom in v kateri sobi, pol pa akcija do jutranjih ur... Vmes se še mal zamenjajo, obrnejo, ... Seveda pa obstajajo tudi drugačne tolpice, kjer teh dolčanj na žurih ni tolk - se sam recimo tretjina dolčka, drugi dve tretjini pa kao žurata... seveda se vmes zamenjajo, da s ene bi eni zmatrali od dolčkanja, drugi pa od žuranja ... :D ja, vati so zlooo pomembni, decibeli pa se bolj - seveda pr frekvencah pod 150 Hz, da TTttrrrRRRrrrEEEEeeeSSSSsssEEEEeeEEEE!!!!! :kva2: :kva2: :devil: :yea2: :yea2: :yea2: :OK: kot bi reku moj sosolc ce mas pod 145 dB v avtu: kaki ljubki baseki... :kva2: :lol1: :lol1: no, tist o dolckanju - tega na nasih enodnevnih zurkah ni ravn na pretek, tega je vec na morju, ko te boli kurac za vse (pardon na izrazu, sam mi mamo rek "boli te kurac,s ej smo na morju") - tam je pa akcija nonstop, ravn zarad tega k je casa za zuranje na pretek, pa te pol ne skrbi nasledn dan ce bos sfukan pa ce bos mel mackonarja za vratom. pa Ejev tud v moji druzbi ni ravn na pretek - vec je OH skupin pa THCja. predvsem THC je zakon. smo bl raperji ko pa raverji. :D no, na splosno je v moji druzbi takega "akcioniranja" manj ko recimo pr kakih đankijih v kopru, kjer je to stalna praksa. js pa frendi smo ze bl ustaljeni, ze mamo resne punce, in se ne gremo vec "menjavanja". kar mislim, da je edino pravilno. itak da svoje tamale nubenmu neb posodu!! :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se