Bojč Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 V dodatnih kvalifikacijah za EURO 2004 se bomo klali s Hrvati. To bo pa še zanimivo. Moja malenkost trdi da bomo zmagali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metlca Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Kaj pa če bodo okrog njihovega gola uvedli izključno gospodarsko cono? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Potem pa mi sengensko mejo na polovico igrisca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 smo absolutni favoriti.. predvsem zato, ker za nami stoji celotna EU :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 mar je žrebanje že bilo ?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Še bo zanimivo ob Kolpi, Dravi, Piranskem zalivu..... A gre kdo na prvo tekmo na Hrvaško ?? 15. novembra - sobota ! Mislim, si kdo upa ? :naughty: Povratni obračun kod SLO Korala v sredo 19. novembra ! Če bo bežigrajska razvalina to vzdržala :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 mar je žrebanje že bilo ?? :hmm: TURČIJA : LATVIJA ŠKOTSKA : NIZOZEMSKA HRVAŠKA : SLOVENIJA RUSIJA : WELS ŠPANIJA : NORVEŠKA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 TURČIJA : LATVIJA ŠKOTSKA : NIZOZEMSKA HRVAŠKA : SLOVENIJA RUSIJA : WELS ŠPANIJA : NORVEŠKA hmmm "lepi" pari nikleša "velikih" :hmm: :hmm: no ja no kar se pa nas in hrvatov tiče.....moglo bit i gore :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 verjamem, da bo slovenska policija ocenila tekmo kot srečanje ¨nizkega rizika¨ in bo posledično tako kot na vaterpolistih izdelalo podobno rahel varnostni načrt :blink: hja, ta tekma ni mogla pridet ob lepšem medsosedskem času... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 To bo priložnost za poravnavo računov zadnjih mesecev in let z našimi sosedi (meja, ekonomska cona, pa še kaj bi se našlo). Mislim, lahko zelo poceni kupimo vse nazaj. En poraz in en remi, who the fuck cares???? :yea2: :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 verjamem, da bo slovenska policija ocenila tekmo kot srečanje ¨nizkega rizika¨ in bo posledično tako kot na vaterpolistih izdelalo podobno rahel varnostni načrt :blink: hja, ta tekma ni mogla pridet ob lepšem medsosedskem času... medtem pa viole kupujejo TANK :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 (popravljeno) Mislim, lahko zelo poceni kupimo vse nazaj. En poraz in en remi, who the fuck cares???? :yea2: :hmm: :lol1: Ti bi se kar prodal, a? :BUA: Za zmage se je treba borit :OK: Popravljeno Oktober 13, 2003. Popravil motomanijak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Jaz tud mislim tako kot Lojzi. Dejmo zgubit, da bodo mal svoj EGO popravili. Se bo dalo lažje kaj po pameti zment. B) Ko bo zaliv enkrat naš, pa jih nabrišemo za vse nazaj. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Viš RAN, naju je življenje v najinih letih pač izučilo, da ima vsaka stvar svojo ceno, za ideale pa ginu budale, se je drl Bora Ćorba pred dobrimi 20 leti. Sej, kurb je polno, sam dnarja ni :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Jaz tud mislim tako kot Lojzi. Dejmo zgubit, da bodo mal svoj EGO popravili. Se bo dalo lažje kaj po pameti zment. B) Ko bo zaliv enkrat naš, pa jih nabrišemo za vse nazaj. O:-) Vajine sanje - lepo stanovanje ! Za nazaj nikoli ni in ne bo veljalo NIČ ! Če bomo zgubili smo pač slabši v fuzbalu, ter seveda obratno kar je realno ! Slovenija bo šla v Portugalsko ! Verjeli ali ne ! Trije so na fuzbal placu ! Dve ekipi in sodniki ! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Bi vama kaj povedal, pa je :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Zdej sem se spomnil... Maš prav, Bora je rekel "Za ideale ginu budale", če se že na njega pozivaš si pozabil kaj je rekel za prodane duše. Prodane duše mogu da mi .... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Bi vama kaj povedal, pa je :topic: Nič ni off ! S fuzbalom je vse povezano ! Daj povej ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Zdej sem se spomnil... Maš prav, Bora je rekel "Za ideale ginu budale", če se že na njega pozivaš si pozabil kaj je rekel za prodane duše. Prodane duše mogu da mi .... :naughty: Vse vem, kaj je tud kasneje povedou, pa kaj je vse nazaj jemal. Jaz se samo sklicujem na njegovo prvotno obdobje, ko je bil (prvotno) umetnik, rimoklepec in legenda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Po moje bodo glede na rezultat tekme v EU odločili v korist katerega se bo končal spor glede "cone"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Ej tuđmani se bodo držali tiste njihove "lako ćemo" in popušili (upam da v zadnji minuti povratne tekme) še to cono kot pravi noise. Uzdaj se u svoje kljuse. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: LP Bojč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Hmnja, se zna zgodit da SLO navijače ne bodo pustili na Hrvaško ! Tako kot ne Angleže v Turčijo !!?? Pa da naj bi bila tekma v Splitu in ne Zagrebu ! Zaradi varnostnih razlogov ??!! Marsikaj se sliši v teh treh urah po žrebanju ! VROČA TEMA ! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 VROČA TEMA ! :devil: se malo bencina mogoce?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
barkafe Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 *to pa skor moramo zmagati, ker so hrvati že tako zelo naduvani (sej veste tisti Slovenci pa to), če pa zmagamo jih pa malce prizemljimo *pa še privoščil bi jim, da jih premagamo ravno mi :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 (popravljeno) Zanima me vaše mnenje : Kdo bo komu bolj fouš: Al Slovenci Hrvatom ko bodo šli na EP ali Hrvati Slovencom ko bodo šli Slovenci na EP. :devil: :devil: :devil: Popravljeno Oktober 13, 2003. Popravil motomanijak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se