pkoco Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 verjemi da je res sm nem se pa spuščal v fajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
susko Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 No fantje ne se kregat. Jaz sem mel svojga motorja na prvem servisu in odstranitvi blokad. Ko sem prišel po motorja, prižgem takoj sem opazil malce drugačen zvok, navijem in motor se zavrti tja do 6000-7000 vrtljajev. Pospeški so glede na prej fenomenalni, po števcu pa sem šel največ 96 km/h. Glede tega laganja števca vam ne dam prav. Peljal sem se mimo merilnika hitrosti, ki je postavljen pač da vam pove koliko vozite. Ko je pokazal 48 je bilo na mojemu števcu isto 48. Ali lažeta oba možno, ampk 10 km je mal prehuda, Jaz bi prej reku kakšnih slabih 5. No pa lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 96 dobro dobro :worship: :worship: moj gre komaj 75 :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
susko Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Lep pozdrav. Spet sem prišel z enim vprašanjem. In sicer, na lindi mpa sem prašal, če imajo mogoče na zalogi Leo Vince V6. Odgovorili so mi, da ga trenutno ni vendarle pa da ga lahko narocijo in pride v oktobru. Skrbi me le, ker so napisali, da je izpuh za motor, ki je letnik 2005, pa sprašujem poznavalce: Bi izpuh iz leta 2005 pristajal na motor letnik 2007? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
susko Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Morda sem se malo čudno izrazil. Izpuh je namenjen motorju letnik 2005, izpuh je nov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 lej najverjetneje ti paše tudi na svojega, ampak vseeno hodi na bikez.com pa si tam poglej dimenzije in obliko obeh letnikov pa boš videl :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 mislim da je isti že skos ja ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 sm skoraj 100% da ti bo pasal :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
many Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 zdravo prodajam malaguti drakon ker bi si kupo skuterja ce se kir zanima naj pove Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 jao kok se kregate zarad števcev...men laže za 15 kmh manj kot gre v resnici pa se nič ne pritožujem, itak ga skos do konca tiščim pa mi kaže 60 namesto 75.... drugač se mu pa enkrat na mesec pobliska pa kaže pravilno samo to so pač digitalni števci ki so za moje pojme bedni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djfixme Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 a je ta motor primern za zacetnike?... no sej neki izkusn ze mam.. šterke pa skutrji... ispit pa tut mam..xd a se kom ta motor zlo kvar??? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se