DAMI34 Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 Pravkar, Mavti pravi: Samo tistga znaka @ pa ne vidim @ tuki je Mavti 1
thumper Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 6 urami, Grut pravi: Spoštovani moderatorji, zakaj ne morem več popraviti, kar sem napisal? Hvala in lp. probej tolk kot dozdej zahtevnež.. pred 3 urami, Grut pravi: no,evo,poleg korone,hemeroidou in krćnih žil,doživu še en šok.Zdej smo se začel delit še na lepe in lepše.Somalskemu maratoncu na steroidih ( MAUSU ) iz srca prvošm vso njegovo lepoto in neizbećno romantičen šarm...ni in ne more bit vsak MAUS,... ampak reč je o tem,da sem v temi dumači lublenčki pod sliko od ale napisou iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jkutkoti namesto kjutkoti....po minuti sm hotu to popravit pa nism mogu več....včasih sm pa uhka....za kufe pa ni panike....,čeprou velji del mojih pisanj pišem v miže in popolni temi,imam še malo napak.Hvala in lp,JEST ples škoduje lepoti... pred 3 urami, Mavti pravi: To tudi meni ne deluje že kar nekaj časa v čem je fora Enostavno že takoj,ko objaviš ni več možnosti popravka pa @ znak za označit člana je tudi igzginil meni deluje občasno..jbiga potenca brez tablet.. če nekdo prebere in oceni tvoj post ne morš več popravljat ..men se to skoz dogaja.. pred 3 urami, Grut pravi: evo,točno tako....tud men nč več nč ne deluje ... tablete za prostato pa potenco bo treba .. Mavti in Grut 1 1
Grut Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 3 minutami, thumper pravi: probej tolk kot dozdej zahtevnež.. ples škoduje lepoti... meni deluje občasno..jbiga potenca brez tablet.. če nekdo prebere in oceni tvoj post ne morš več popravljat ..men se to skoz dogaja.. tablete za prostato pa potenco bo treba .. me nč ne skrbi - kmam stare kusti thumper 1
RobiRoberto Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 Ob 7. 12. 2020 ob 12:47, Grut pravi: Spoštovani moderatorji, zakaj ne morem več popraviti, kar sem napisal? Hvala in lp. Nisem moderator, še manj pa spoštovan ... Če me moj ubogi spomin ne vara, se je to tudi meni že dogajalo, in sicer ko sem svoje besedilo želel popraviti po tem, ko mi je kdo že dal všečka ... thumper in Grut 2
Darko3g Objavljeno Marec 28, 2021 Opozori Objavljeno Marec 28, 2021 Član Glade mi je poslal zasebno sporočilo, v katerem mi Anika sporoča, da se je razšla s fantom in me vabi, da si ogledam njene gole fotografije. Je to problem foruma (shekan profil) ali problem člana (če je Glade kak fake uporabnik)? thumper 1
Tex Objavljeno Marec 28, 2021 Opozori Objavljeno Marec 28, 2021 pred 3 urami, Darko3g pravi: Član Glade mi je poslal zasebno sporočilo, v katerem mi Anika sporoča, da se je razšla s fantom in me vabi, da si ogledam njene gole fotografije. Je to problem foruma (shekan profil) ali problem člana (če je Glade kak fake uporabnik)? Zakaj pa je to težava?? No, meni je sicer Fraxy oziroma Elsa pisala, je očitno rahlo pot**bna ... thumper in KARMEN1 2
Codeine Objavljeno Marec 29, 2021 Opozori Objavljeno Marec 29, 2021 pred 3 urami, Darko3g pravi: Član Glade mi je poslal zasebno sporočilo, v katerem mi Anika sporoča, da se je razšla s fantom in me vabi, da si ogledam njene gole fotografije. Je to problem foruma (shekan profil) ali problem člana (če je Glade kak fake uporabnik)? Fake user + scripta za pošiljanje sporočil.
Darko3g Objavljeno Marec 29, 2021 Opozori Objavljeno Marec 29, 2021 pred 9 urami, Tex pravi: Zakaj pa je to težava?? No, meni je sicer Fraxy oziroma Elsa pisala, je očitno rahlo pot**bna ... Ni težava, če dobim eno sporočilo, je pa problem, če jih začnem dobivati vsak dan več. KARMEN1 1
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2021 Opozori Objavljeno Marec 29, 2021 kar prijavite, pa se te profile blokira
maus Objavljeno Marec 29, 2021 Opozori Objavljeno Marec 29, 2021 men pa nubena nć maxxa, Grut, thumper in 1 other 3 1
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 29, 2021 Opozori Objavljeno Marec 29, 2021 1 hour ago, maus said: men pa nubena nć NIso motoristke..... KARMEN1 in maus 1 1
thumper Objavljeno Marec 29, 2021 Opozori Objavljeno Marec 29, 2021 pred 12 urami, Darko3g pravi: Ni težava, če dobim eno sporočilo, je pa problem, če jih začnem dobivati vsak dan več. zamenjaj geslo in ga ne povej svoji.. pred 9 urami, Roger G. Jagger pravi: NIso motoristke..... le je dobra je lohk tud potaplačka
Codeine Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 Ob 29. 3. 2021 ob 8:48, Darko3g pravi: Ni težava, če dobim eno sporočilo, je pa problem, če jih začnem dobivati vsak dan več. In koliko jih dobivaš vsak dan? thumper 1
Darko3g Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 Zaenkrat sem dobil le eno, dobivam pa precej drugega spama, zato sem tudi takoj javil. Pa nekako ne upam kliknit na povezavo gole Anike, da ne bi plačeval v bitcoinih. thumper 1
maus Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 pred 5 minutami, Darko3g pravi: Zaenkrat sem dobil le eno, dobivam pa precej drugega spama, zato sem tudi takoj javil. Pa nekako ne upam kliknit na povezavo gole Anike, da ne bi plačeval v bitcoinih. Če bi pa pisalo "goli moderatorji MS", bi pa zihr kliku thumper, Alla in DAMI34 3
thumper Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 pred 11 urami, Darko3g pravi: Zaenkrat sem dobil le eno, dobivam pa precej drugega spama, zato sem tudi takoj javil. Pa nekako ne upam kliknit na povezavo gole Anike, da ne bi plačeval v bitcoinih. pussy ..
Grut Objavljeno Junij 27, 2021 Opozori Objavljeno Junij 27, 2021 kvaj to....kak mojstr sm...v čem... 3nity in maxxa 2
KARMEN1 Objavljeno Junij 27, 2021 Opozori Objavljeno Junij 27, 2021 Mi ne morete skiniti te čvekalnice, ki se mi stalno odpira na desni strani? skalar36 in Spasku 1 1
thumper Objavljeno Junij 27, 2021 Opozori Objavljeno Junij 27, 2021 pred 38 minutami, KARMEN1 pravi: Mi ne morete skiniti te čvekalnice, ki se mi stalno odpira na desni strani? trp ženska .. Spasku in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 pred 13 urami, KARMEN1 pravi: Mi ne morete skiniti te čvekalnice, ki se mi stalno odpira na desni strani? A ti moram prav vse pokazat? ? Spasku, Alla, thumper in 4 others 7
izibajker Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 Kot kaže, se da čvekalnico samo skrit, ne pa tudi skinit. Ali je kje še kakšna skrita finta?
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 pod "tvojim profilom" zgoraj desno, je opcija (če klikneš puščico dol): turn member chat OFF potem se ne prikazuje ampak ostane "dol" KARMEN1 1
izibajker Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 pred 55 minutami, DAMI34 pravi: pod "tvojim profilom" zgoraj desno, je opcija (če klikneš puščico dol): turn member chat OFF potem se ne prikazuje ampak ostane "dol" Sem probal tudi to. Ampak ko npr. zapustiš forum, in se čez nekaj časa spet "prijaviš", tista čvekatornica spet skoči ven. pred 29 minutami, izibajker pravi: Sem probal tudi to. Ampak ko npr. zapustiš forum, in se čez nekaj časa spet "prijaviš", tista čvekatornica spet skoči ven. Še eno stvar sem preveril Ko se naredi ta sprememba v smisli "Turn member chat OFF", se je treba iz foruma odjavit (ni dovolj če ga samo zapreš). Potem ta sprememba ostane v veljavi...
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 sam kok problemov ena baba nardi ? KARMEN1, izibajker in Spasku 2 1
Spasku Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 17 hours ago, KARMEN1 said: Mi ne morete skiniti te čvekalnice, ki se mi stalno odpira na desni strani? Se da popolnoma skinit sam ti ne povem kako DAMI34 in KARMEN1 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se