Italjet Dragster Objavljeno Oktober 20, 2003 Objavljeno Oktober 20, 2003 Žan pošteno si naredu!! Vsa ti čast :yea2: :yea2: :yea2:
marem Objavljeno Oktober 20, 2003 Objavljeno Oktober 20, 2003 no glede tega izsiljevanja oz kratenje svobode motoristom na cesti. Sanda7 tko se je enkrat meni zgodilo v Italiji, mi je tip izsilu prednost lih d sm pržlajfu, pol je pa odpru šipo in me še nadru :huh: js pa nism vedu kaj pa sm bil tiho pa sm se začnu smejat :lol1: pa mi je primu za špeglco od motorja in mi jo zvil dol (tisto kjer je šipca je zasukou) :angry: :kva1: ajej, kukr d bi na stikalo prtisnu, sm dal u prvo, spelal u šus kar sm ga mel po njegovi špegli od ovta, tko je odletela po cesti d je blo veselje <_< :angry: :angry: pa bo po njegovem prekršku meni težil :? oooo ne, malo morgen :angry: ... :hmm: primitivizem....
SiR Objavljeno Oktober 20, 2003 Objavljeno Oktober 20, 2003 Arguing Over the Internet is Like Special Olympics: Even if You Win You Are Still Retarded. Hočem rečt - nehite se jezit in bit užaljeni, ker življenje gre naprej... oz. je že davno šlo naprej...
Priporočene objave