Guest zkuna Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Zdravo! A ima kdo kaj izkušenj s spletnim nakupom pnevmatik na: http://www.moto-gume.si/ za motorje oz. http://www.gume-direkt.com/ za avte ???
simonsi Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Baje isti šmorn, po pričevanju drugih brez problemov.
Guest zkuna Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Nihče nima pojma al'kaj?
Frips Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Jih dobim pri lokalnem vulkanizerju ceneje kot na www :D
canine Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Zdravo! A ima kdo kaj izkušenj s spletnim nakupom pnevmatik na: http://www.moto-gume.si/ za motorje oz. http://www.gume-direkt.com/ za avte ??? Že par kolegov je naročilo tam gume, pa ni bilo nobenih problemov. Lp
helmut Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 mi lahko svetujete kako je z gumami conti race ne vem med katerimi se naj odločim:supercorsa ali conti
Frips Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) Odvisn za kaj rabiš...enkrat treba riskirat in probat nekaj drugega ;) Kar se tiče conti-sport, sem bil zelo zadovoljen. Samo najvrjetneje ne morem primerjat moj način vožnje s tvojim :whistle: Popravljeno September 6, 2007. Popravil Frips
Fabo Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 A je kdo ze vozu Conti Force SM? najbrz ne?!...Aja pa goldentire slajke za supermoto me zanima kako se obnesejo?
_ales_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) - znamka in model pnevmatike:dunlop qualifier 160/60/zr17 - model motorja:suzuki sv650n l.2000 - prevoženi kilometri:cca 6000 - način vožnje: 70%agresivna-športna, 27% umirjena-potovalna, 3%dirkališče - vrsta ceste: lokalne-magistralne 90%, mesto 5%, avto cesta 5% -oprijem na mokrem: ocena 1 - 10 (6) - oprijem izven sezone: (12°-18°C) ocena od 1-10 (nisem sprobal) - oprijem v "sezoni" 20°C <+ ocena 1-10 (10) -način obrabe:celotna površina do indikatorjev .... - 10% km s sopotnico -CENA z montažo: ??? -komentar:zelo vredu guma, edino ob bolj športni vožni in v dvoje jo pobira ko puter :glare: Popravljeno September 9, 2007. Popravil PESHY BOY
triler Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 - znamka in model pnevmatike: Dunlop Qualifier 120/60 17 in 160/60 17 - model motorja: Suzuki sv 650s - prevoženi kilometri: 5800 - način vožnje: 50%agresivna-športna, 48% umirjena-potovalna, 2%dirkališče - vrsta ceste: lokalne-magistralne 90%, mesto 10%, avto cesta 0% -oprijem na mokrem: 6 - oprijem izven sezone: 8 (ni blo glih izven sam je blo pa 12 stopinj) - oprijem v "sezoni": 9 (spustila samo ene 2x ker sem pretiraval) -način obrabe: zadnja po celi povrsini skoraj do indikatorjev, razen levi rob je bil ze gladek. Prednje je ostalo se nekaj (kak mm do indikatorja na levi) - 25% km s sopotnico -CENA z montažo: 220€ -komentar: Super guma, le ce je gonis v dvoje jo pa res trga na kose. Opazil sem tudi, da jo moram v dvoje voziti na 3bare drugace se obnasa nekam cudno. Pri novi conti sport attack tega nisem opazil. Zmotilo me je se da gre prednja do roba, pri zadnji pa ostane okrog 1cm do roba. Sem probal do tacke in jo vseeno ostane.
helmut Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 sem že nabavil novo supercorso ,baje je še malo boljša od stare
PERO58 Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 ali mogoče gdo ve lje bi dobil sp.gumo 90-90-19"? :worship:
canine Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) A ima kdo viška kšne rabljene slick gume(za razumno ceno)?110 17 pa 160 17? :whistle: Kar na PM. :blush: Popravljeno September 10, 2007. Popravil canine
KeC Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Malce off topic ampak ko smo že pri slick gumah. Pravilna izgovorjava je: "slik" in ne "slajk". :whistle:
Motorist_ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ali mogoče gdo ve lje bi dobil sp.gumo 90-90-19"? :worship: Kupiš jih lahko tukaj lp
Jure Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Malce off topic ampak ko smo že pri slick gumah. Pravilna izgovorjava je: "slik" in ne "slajk". :whistle: To nam je pomoje vec ali manj usem jasno, je pa slajk slovenska narecna izpeljava, ki se zelo pogosto uporablja. In glede na to da nismo v USA ali v kateri drugi anglesko govoreci drzavi, ni nobenga problema. :)
KeC Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Narečje je slovenski jezik, ki se uporablja na določenem območju. "Slajk" je samo nepravilna izgovorjava angleške besede in nič drugega ;)
Jure Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Narečje je slovenski jezik, ki se uporablja na določenem območju. "Slajk" je samo nepravilna izgovorjava angleške besede in nič drugega ;) Veliko je besed, ki smo jih posvojili od tujcev, predvsem nemskih zaradi WW2, katerih izgovorjava se glede na narecja zelo razlikuje, v vsakem primeru pa npr sploh ni podobna originalu. Pa kaj, mene ne moti. Slajk je pac popacena izgovorjava slick in pri nas na kmetih v Cerknici in okolici je vsem jasno kaj hoce clovek povedat s to besedo in je za nas dovolj dobra :winkiss:
Frips Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Zdej pa dost :topic: malsemživčendanespress
KeC Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Še enkrat: "slajk" ni ne narečna beseda niti ni slengovska beseda. Ni problema, jaz te bom razumel če boš rekel "slajk", je pa res, da bo to tudi pokazalo določeno stopnjo poznavanja tujih jezikov. :rolleyes:
Jure Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Še enkrat: "slajk" ni ne narečna beseda niti ni slengovska beseda. Ni problema, jaz te bom razumel če boš rekel "slajk", je pa res, da bo to tudi pokazalo določeno stopnjo poznavanja tujih jezikov. :rolleyes: Sploh ni res. Upam si trdit, da je moja anglescina zelo dobra in tudi pravilno izgovorjavo vem brez skrbi, pa se vedno uporabljam izraz slajk, kot se mnogo drugih, to pa po domace povedano zato, ker se tu pri nas tako govori. Si lahko razgalas kakor hoces. :) BTW, ravno vceraj me je kolega, ki je eden bolj poznanih istruktorjev ang jezika tu okoli vprasal ce sem ze dobil "slajke" :rolleyes: Sedaj pa dovolj :topic: Povejte mi raje ce kdo ve kaj je razlika med Dunlop Slick KR106 in 108 Popravljeno September 11, 2007. Popravil DeX
KeC Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Če je slabo zate dovolj dobro tudi prav ;)
Jure Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Če je slabo zate dovolj dobro tudi prav ;) Zame je dovolj dobro samo zelo dobro :winkiss: :) Sicer pa nima veze odgovori mi raje na to, ker me res zanima. Prva je namrec KR106, zadnja pa KR108 Povejte mi raje ce kdo ve kaj je razlika med Dunlop Slick KR106 in 108
maus Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Zdej pa dost :topic: malsemživčendanespress Ti si živćan zaradi jutrišnjega dne.. ne zaradi gum :naughty: moje skoraj slajke zdržale že 7000 km.. še mal bodo :whistle: (raceattack)
KeC Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 KR106 je oznaka za prednjo in KR108 za zadnjo pnevmatiko. Pri dežnih so te oznake KR189 za prednjo in KR244 za zadnjo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se