Hasky Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Mene pa zanima, če je kdo že vozil Battlax BT-016, in kako se mu zdi? LP
simonsi Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 ima kdo kakšen komplet rabljenih standardnih 120 in 180 za prodat? Mora imet še nekaj profila, pa da ni kakšna slick. Lahko tudi samo zadnjo 180.
biker77 Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Mene pa zanima, če je kdo že vozil Battlax BT-016, in kako se mu zdi? LP vozil na gsxr 600 pri 10+ stopinjah na pisti..zelo dobra gsxr 600 in 750 pri 23 stopinjah..še vedno isto zadovoljen..tudi pista ogreje se hitro, drži, kako je s samo vzdržljivostjo na daljši rok pa ne bi vedel.. meni se je zdela malenkost slabša kot qualifier RR
Dadi Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 imam znanca, ki je naredil z continental motion na bmw skoraj 20000 :eek: , ni pa nek dirkač seveda, ampak me je pa vseeno na rit vrglo, ko mi je to povedal, verjamem pa mu, ker ni nek nakladač !
Hasky Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 vozil na gsxr 600 pri 10+ stopinjah na pisti..zelo dobragsxr 600 in 750 pri 23 stopinjah..še vedno isto zadovoljen..tudi pista ogreje se hitro, drži, kako je s samo vzdržljivostjo na daljši rok pa ne bi vedel.. meni se je zdela malenkost slabša kot qualifier RR Slabša glede vzdržljivosti ali glede na vožnjo, na oprijem??? LP
Hasky Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Katera guma je še v rangu BT-016, ker me zanima kaj dati za naslednjo sezono na motor in kaj se splača sploh kupit za ta denar??!! LP
k0ci Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 michelin pilot power, pireli diablo corsa, dunlop qualifier,...
biker77 Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Katera guma je še v rangu BT-016, ker me zanima kaj dati za naslednjo sezono na motor in kaj se splača sploh kupit za ta denar??!! LP odvisno od motorja in tvojega načina vožnje.. drugače pa je Q RR malenkost bolj športna guma od BT016, zato tudi malo bolj mirna pri višjih hitrostih..moj občutek pravi tako.. glede obrabe ti pa ne vem povedat..Q RR je zdržala od 5 do 6 tisoč kilometrov cestne vožnje
Hasky Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 odvisno od motorja in tvojega načina vožnje.. drugače pa je Q RR malenkost bolj športna guma od BT016, zato tudi malo bolj mirna pri višjih hitrostih..moj občutek pravi tako.. glede obrabe ti pa ne vem povedat..Q RR je zdržala od 5 do 6 tisoč kilometrov cestne vožnje Se pravi za bolj športno vožnjo q RR, drugače za turing je pa bolš BT-016. Ker dozdaj sem imel na 600 M. M3, zdaj me pa zanima kaj dat na 1000 za bolj umirjeno vožnjo. LP
Jure Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Katera guma je še v rangu BT-016, ker me zanima kaj dati za naslednjo sezono na motor in kaj se splača sploh kupit za ta denar??!! LP Qualifier RR :) Manj denarja, veliko muzike :D
m@dness Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 baba čula baba rekla... kolega vozi bt016 na gsxr1000 (l.07) do roba na cesti.. in je kot pravi full zadovoljen, pobira mu jo dokaj hitro ker pob ne špara z gasom, ima pa dober občutek, mu baje nič ne zdrsava in ima dober feedback. pomoje boljša od pilot power ali conti sport atacka, mogoče celo od m3.. v glavnem guma bila pohvaljena na večih testih, na nekaterih tudi kot zmagovalka.. ne moreš pa opredelit te gume kot touring ker to preprosto ni. Lp
m@dness Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 ...če bi rad gumo na sportaku za bolj umirjeno vožnjo pa ti bo pomoje najbolje pasala m3.. oprijem ni slab pa dosti km drži, mislim da nadpovprečno med "športnimi"
Hasky Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Kje bi se pa najceneje dobilo BT-016??
skofk Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 mene pa sam nek zanima kakšno zadnjo gumo naj dam na motor da bo v ovinkah fajn držala??? mere so pa 130/70/17 spredaj bo pa Qualifier(110/70/17)
simonsi Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 ima kdo kakšen komplet rabljenih standardnih 120 in 180 za prodat? Mora imet še nekaj profila, pa da ni kakšna slick.Lahko tudi samo zadnjo 180. Sem že dobil. Hvala, casper7. :OK:
Igorr Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 mene pa sam nek zanimakakšno zadnjo gumo naj dam na motor da bo v ovinkah fajn držala??? mere so pa 130/70/17 spredaj bo pa Qualifier(110/70/17) Zelo malo možnosti imaš za te dimenzije. :trance_33_sleep: - Bridgestone BT-45 (načeloma OK guma za cestno uporabo.. držijo že 10kkm, še kakšne 2-3kkm, pa bom moral menjati) - Metzeler Lasertec (trdo kot kamen- ne kupuj, če ne misliš strogo touring stila vožnje voziti.. zdržale 13kkm) Obe gumi sodita v visok cenovni razred za take mere. Za par BT-45 sem julija 2008 dal 240EUR s premontažo vred (B&F). Za par Lasertec pa maja 2008, 200EUR (Elisa). Za naslednjo preobutev, malo cincam med Pirelli Sport Demon in ContiTwist Sport SM. Ima kdo kakšne izkušnje?
AndiGS Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Prej BT 45 kot pa Metzeler(izkušnje na starodobnikih).
AndiGS Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 kaj je to touring??? za touring mam jest pohodne čevlje :P Malo za hec.Touring guma je tisti vibram podplat na tvojih pohodnih čevljih.Če bi imel SS podplat,bi opravil samo en vzpon na Triglav.Z ST podplatom gre pa večkrat. Hec in drobiž morta bit pr hiš.
skofk Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Prej BT 45 kot pa Metzeler(izkušnje na starodobnikih). sam baje da Bridgestone gume niso prov odlične so dunlop pa michelin bolše
dive Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 sam baje da Bridgestone gume niso prov odličneso dunlop pa michelin bolše Baje, da je Mercatorjev kruh boljši kot Šparov... :blink: Je pa Bridgestone bt-002 baje prov odlična guma. :P
666 Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 a ve kdo mogoče kolko stane zadnja guma: continental conti-twist 130/100 17. hvala za odgovore lp
suzuki Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 ...Je pa Bridgestone bt-002 baje prov odlična guma. :P Hola mojster, nič baje, sem jih zvozil vsaj 10 kompletov, na cesti in pisti, in lahko zagotovim da je to odlična guma :worship: She 1
matgo Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 sam baje da Bridgestone gume niso prov odličneso dunlop pa michelin bolše Ja Michelin so pa res No.1 :OK: sam po čem :naughty: ?? najbrž si mislu boljše po ceni :whistle: :whistle: ker še v življenju nism najdu oz. vozil dobre michelin gume na motorju :slap: :BUA:
DRVOWP Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Kaj pa naj dam na hornetko? Sem začetnik na motorju zato po priporočilu prijateljev razmišljam o Metzeler Z6. Zanima me kakšne izkušnje imate z temi gumami ter kje bi se jih dalo najceneje dobiti :whistle: . Hvala za odgovor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se