sesir Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Ravno v tem je fora :) Najbolje je isti rang! Če imaš zadaj navadno Qualifierco spred pa Supercorso pro, je sicer prednja višji rang, kar pa ni nujno ok. Po 2 ovinkih je Qualifier zagreta in daje dober filing, prednja pa še neogreta.. Pri enakem setu gum, če bi se lotil neogrete tiščat bi to prej na zadnji čutil.. Tako pa ne, zadnja deluje ok, prva pa spusti.. Če je ta rang dovolj visoko postavljen! No jz sem mel na Z1000 spedaj diablo corso,zadaj navaden Q,ker je pač bil gor. In mi je po recimo 5+ kilometrih že corsa bolj držala kot Q.Oz je bil spredaj dober občutek.Zadaj pa,če si v ovinku dodajal poln gas odnašalo zadnji del-cefraro profil. Moje mnenje je,da pirelli vedno drži bolj kot dunlop
Jure Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 (popravljeno) Moje mnenje je,da pirelli vedno drži bolj kot dunlop Povej to vsem dirkačem, ki na Grobniku postavljajo rekordne čase in dosegajo zmage na Dunlopu :rolleyes: Tja prot 1.30 ni Pirellija :D Sicer so cestne gume nekaj drugega, ampak mislim, da ni Dunlop (če primerjaš iste range) popolnoma nič slabši, razen v nižji ceni :) Popravljeno Marec 28, 2009. Popravil Jure
FrigoFrops Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Evo uredil gume Q RR, 120/180, 205 evrov skupaj z montažo. Mislim da je cena dokaj ugodna, DOT 3708, tak da mislim da je vse ok zaenkrat. Bomo vidl kok se bojo na cesti obnesle.
Jure Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 (popravljeno) To je zaston :D Jaz jih v dimenziji 120/180 za manj kot 210 nisem zasledil, pa poznam kar par opcij, kjer se splača Dunlopke kupovat :) Brez montaže! Kje pa so to vzel, če smem zvedet? :D Popravljeno Marec 28, 2009. Popravil Jure
FrigoFrops Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Protect servis Gabršek, sam to seveda ni redna cena, je kar nekaj rabata preko vez.
Jure Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 A potem pa druga zgodba, ker to je res poceni :)
FrigoFrops Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Sej to mi je že un sam povedu da je to podn cena z montažo vret, ker sem še hotu mal popusta met. Sam se ni dal :lol1: Upam da se bojo na cesti tud ok obnesle.
Barracuda Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 (popravljeno) Jaz mam na mojmu mopedu (glej avtar) Spredaj Bridgestone bt 012, zadaj pa bt 021. A bo dobra kombinacija??? Popravljeno Marec 28, 2009. Popravil Barracuda
P182 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 zanima me kako se obnese kombinacija S-prednja in M-zadnja pri GP racer?
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Jaz sem sicer imel zadnjo Gp Racer M sprednjo pa D209 GP soft in je bilo super, tako za na pisto kot za na cesto. Mislim da z Gp Racer soft ne bi smelo bit nič slabše. Trenutno imam gor pa Gp Racer M spredaj in zadaj, to pa zato ker je soft varianto lani bikerju77 na Marofu precej hitro požrlo, pa bomo probali z M :)
P182 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 koliko si pa kaj km-jev naredil z S+M kombinacijo to sprašujem zato, ker sem naročil obe v M trdoti, dobil pa sem sprednjo S in ne vem ali naj menjam ali naj zvozim tako kot je
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Zadnja M je še vedno gor in ima okoli 4k km če se ne motim, pa mislim, da jih bo zdržala še vsaj 1000.. Tako da dobrih 5k z zadjo M, od tega en dan Racelanda. Prvo S sem pa zamenjal čez zimo. Je imela pa slabih 4k km pri meni, od tega en Raceland, pa še kakšnih 1000km po cesti pri Mojgapu, s tem da jo je on vozil na Marofu in na Grobniku, pa še kupil ni nove, ampak je že takrat imela en trening na Grobniku za sabo :D Neuničljiva guma skratka. Ampak kot sem napisal, to je bla 209 GP ne GP Racer. Vendar pomoje tudi GP Racer soft bi morala zdržat vsaj zadnjo M, tako da jaz misli, da ni treba menjat..
biker77 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 koliko si pa kaj km-jev naredil z S+M kombinacijo to sprašujem zato, ker sem naročil obe v M trdoti, dobil pa sem sprednjo S in ne vem ali naj menjam ali naj zvozim tako kot je odvisno kje se boš vozil. za po cesti je definitivno prava izbira. Meni je prednjo S uničilo na Marofu, mislim pa da je bilo nekaj narobe naštelano. je pa držala do roba brez problema.
bojc84 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Tud jest sm bavil komplet Dunlop GP racer D209 medium, za komplet sem dal 248,5 oirou, brez popustov (pri Španu), DOT 1009 Se mi zdi kr vredu. Zdej pa sam še vreme pa gas
Dolenc™ Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Načeloma je ta kombinacija dobra, ker ponavadi gre tko in tko prej zadna guma, in če maš spredno mehkejšo gredo nekje isto.
suzuki Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 koliko si pa kaj km-jev naredil z S+M kombinacijo to sprašujem zato, ker sem naročil obe v M trdoti, dobil pa sem sprednjo S in ne vem ali naj menjam ali naj zvozim tako kot je odvisno kje se boš vozil. za po cesti je definitivno prava izbira. Meni je prednjo S uničilo na Marofu, mislim pa da je bilo nekaj narobe naštelano. je pa držala do roba brez problema. Hola, meni je prednjo S relativno hitro pobralo na cesti - tko nekako v špico, ker čist vsak ovinek pač ne gre do roba :P zato razmišljam da bom naslednjič, če bom še vozil GP Racer, vzel prednjo M in zadnjo E TommyP in She 1 1
P182 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) vsem se lepo zahvaljujem za odgovore :yes: bom probal kombinacijo ki jo imam, potem bom pa videl kako in kaj upam da se kaj kmalu na cesti srečamo :OK: Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil P182
Gizmo_ Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Živjo! kaj obut 600rri, za cesto, od tega približno 50% časa s sopotnico, čimbolj vsestranska guma,... Lani sem mel Conti Race attack, super guma, samo hitro jo požre... bt016, sport attack, Qualifire (rr)??
axilon Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 qualifier rr...pomojm razmerje kvaliteta/cena najboljša izbira. Pa še iz več plasti razlčnih trdot je sestavljena, tko de maš sredino tršo...in bo več zdržala ko se boš vozil v dvoje, kadar ponavadi ne izvajaš lih nagibov alla Rossi :)
biker77 Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Živjo!kaj obut 600rri, za cesto, od tega približno 50% časa s sopotnico, čimbolj vsestranska guma,... Lani sem mel Conti Race attack, super guma, samo hitro jo požre... bt016, sport attack, Qualifire (rr)?? zdej boš dubu cel kup različnih nasvetov.. men je Q RR držala 6k km bt016 so mi ble fajn ampak so ble na testnem motorju.. sam za cesto nekako ne rabiš po dražjih gumah posegat
bikez Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Meni je prednjo S relativno hitro pobralo na cesti - tko nekako v špico, ker čist vsak ovinek pač ne gre do roba :P zato razmišljam da bom naslednjič, če bom še vozil GP Racer, vzel prednjo M in zadnjo E Kolk si pa ti naredu z GP racer? Katera trdota je E :blush: ?
biker77 Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Kolk si pa ti naredu z GP racer? Katera trdota je E :blush: ? E je najtrša.. dela se pa okoli 5k km z M zadnjo ki je srednja trdota
suzuki Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Kolk si pa ti naredu z GP racer? Katera trdota je E :blush: ? Hola mojster bikez, jst sem naredil skoraj 6000 kmjev, pa je ostalo na uč še za en vikend izletek mesa na njej, se pravi še za ene 500, 600 kmjčkov E = Endurance, najtrša mešanica, tko kot je povedal že biker77 TommyP in She 1 1
pero79 Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Živjo!kaj obut 600rri, za cesto, od tega približno 50% časa s sopotnico, čimbolj vsestranska guma,... Lani sem mel Conti Race attack, super guma, samo hitro jo požre... bt016, sport attack, Qualifire (rr)?? Jst sem mel Michelin PilotPower 2CT, tud dost vožnje v dvoje sam so mal držje. Dobiš jih pri Španu za 250€
Prevtzer Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 A bi se tele gume splačal kupt, oz. koliko so vredne?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se