biker77 Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Jst, ko sem naročil M3 mi je Širnik rekel da je narejena iz dveh mas (po sredi trša, pri kraju mehkejša)!! Lp mogu bi ti pa rečt prva mehkejša in zadnja trša..
Stric Burek Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 mogu bi ti pa rečt prva mehkejša in zadnja trša.. Kar je verjetno pri večini kompletov sport gum...
Jure Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Jst, ko sem naročil M3 mi je Širnik rekel da je narejena iz dveh mas (po sredi trša, pri kraju mehkejša)!! Lp Ni mogu bi ti pa rečt prva mehkejša in zadnja trša.. Kar je verjetno pri večini kompletov sport gum... Tako je
ZdenkoK Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Evo prvi vtisi po prevoženih cca. 1000 km z Dunlop qualifier II - vožnja v dvoje - z cca. 30 kg prtljage. Guma drži precej bolje od D221 - pa že ta se mi je za moj način vožnje zdela OK. Se zelo hitro ogreje, občutek na zalivkah se mi zdi da je precej boljši kot na Z6 ali na D221. Prav prijetno me je presenetila danes v dežju, ko naju je zadnjih 90 km pralo, sem tu pa tam kar pozabil da je cesta mokra :naughty: - ni bilo zdrsavanja oz. spodnašanja na talnih označbah in zalivkah (vsaj tako izrazitega ne kot na prejšnjih gumah). Pač to je čisto moje mnenje - mogoče bi v drugačnih okoliščinah podal drugačno .... pa še slikca po cca. 500 km od tega skoraj 100km jadranske magistrale....kilometrina mislim da ne bo ravno visoka Lp, Z
Mihc007 Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 pozdrav. zanima me, v kateri trgovini se da najbolj ugodno kupiti Metzeler enduro gume (varianta LJ, primorska)
Banditt Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Sem bil pri Širniku... Res lepa tura do tja... Vztrajal je pri Metzeler M3, na koncu sem izbral Z6 za 250 EUR z montažo + 2 kavici... jej!!! Po 250km morm rečt da neke velike razlike med Qualifierco ni. Bomo vidl kaj bodo kilometri prinesli... bom poročal.
FrigoFrops Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 (popravljeno) Evo Qrr po 4800km, ne preveč lepe vožnje :evilgrin: , nimam pripomb na gumo razn danes je spustila v levem zavoju sam smo nekot ujel tak da je šlo brez posledic, drugič bom prej menjal da nebo česa podobnega več.LP Popravljeno Maj 31, 2009. Popravil FrigoFrops
FrigoFrops Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Evo pa se spet približuje tisti vikend, ko bo treba po nove gume. Sedaj sem se odločil za Gp racer, sam zanimajo me vaši predlogi glede trdote spredaj/zadaj?
Jure Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Ne vem, jaz imam oboje M.. Lahko pa daš spred S in zadaj M.. Po Endurance pa pomoje zadaj ni potrebe, ker tudi M naredi zelo lepo kilometrino. Jaz jo bom dal zdaj en dan dol po 5500km, pa je precej bolj ohranjena od tiste tvoje Q RR
FrigoFrops Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 (popravljeno) Ja tole Qrr ko sem mel nazadnje gor sem jo kr dober zdelal ja, mi je pa vulkanizer omenil da je že kar doskrat videl da je gp racer zdržala isto ali celo dlje od Qrr. To se pravi če dam S/M gor, pol pa deset km ogrevanja več kot pri Qrr bo to ok. Cena je pa itak ista, no skor, 220evrov. Popravljeno Junij 3, 2009. Popravil FrigoFrops
m@dness Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 frigo bodi dober in poročaj med razlikama ki jih boš opazi med obema gumama
FrigoFrops Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Ja ni problema, upam da se bojo ok obnesle tak ko so se sedaj Qrr.
biker77 Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 frigo bodi dober in poročaj med razlikama ki jih boš opazi med obema gumama Q RR se bolj prijazno pelje na cesti.. za norce seveda SUPERKORSA kilometri so tam tam, gp racer na marofu niso dobre, RR nisem probal tam.. jest bi za vožnjo po cesti vzel definitivno Q RR..
EAST Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Q RR se bolj prijazno pelje na cesti.. za norce seveda SUPERKORSA kilometri so tam tam, gp racer na marofu niso dobre, RR nisem probal tam.. jest bi za vožnjo po cesti vzel definitivno Q RR.. Ali pa za tiste, ki ne želijo biti na "boku". :naughty:
FrigoFrops Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Q RR se bolj prijazno pelje na cesti.. Mi lahka tole mal definiraš, ker morm do juter povedat ka bom uzel.
biker77 Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 . Mi lahka tole mal definiraš, ker morm do juter povedat ka bom uzel. lepše pobira luknje, zalivke in drseče črte.. se tudi prej segreje.. po mokrem je boljša.. je pa gp racer boljša če tiščiš na polno.. po tvoji zadnji nihajki sodeč nimaš neke zelo ljute mašine in sem 98% prepričan da se boš bolje počutil na Q RR.. meni je na cb1300 šla prva guma do roba.. tako da nekih dvomov o nekvaliteti ni..
FrigoFrops Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Sej pravim, sedaj sem vozil na Qrr in sem bil zelo zadovoljen, zdej bi pa probo neki novega, vidim pa da majo kr dost gp racer za po cesti. Upam da z njimi ne bom zgrešil, ti pa seveda verjamem ker predvidevam da gvoriš iz lastnih izkušenj. Sam upam da nebom kje motorja pobiral zaradi slabo ogretih gum.
biker77 Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Sej pravim, sedaj sem vozil na Qrr in sem bil zelo zadovoljen, zdej bi pa probo neki novega, vidim pa da majo kr dost gp racer za po cesti. Upam da z njimi ne bom zgrešil, ti pa seveda verjamem ker predvidevam da gvoriš iz lastnih izkušenj. Sam upam da nebom kje motorja pobiral zaradi slabo ogretih gum. ja..mene je mal presenetl enkrat na mokrem ko sem po avtocesti pri 140 gruntal zakaj mi iz prestave meče..no je le vrtilo zadnjo gumo.. tko da res mal več ogrevanja kot Q RR potrebuje..
FrigoFrops Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Ja nič bom probo juter dobit te gume trdoto M obedve če se bo dal pa bomo pol vidl kok bo, zdej ko bo poletetje pomoje nebo tak problem ogret razn če bo res kak dež. Čene bomo pa nazaj šli na Qrr. Hvala ti za info. Pa pol poročam kok se bojo kej odnesle.
AJ Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 Ima kdo kakšne izkušnje z Racetec K3? Sem zadovoljen s Q RR, pa bi vseeno rad probal še kaj drugega... LP
biker77 Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 sicer samo opažam.. ampak vidim da zdej nismo nič boljši kot ko smo bli otroc.. včasih je blo treba kolo ali radio ali nekaj mal "popravt", pa tut če je super delal.. zdej smo pa z gumami zadovoljni ampak bi vseeno še kej druzga probal.. večinoma čist tko..da bomo čez ride bolj po ušesu se peljal.. prov čudni smo.. o ja..tut jest
kuntakinte Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Ima kdo kakšne izkušnje z Racetec K3? Sem zadovoljen s Q RR, pa bi vseeno rad probal še kaj drugega... LP Vozil Racetec K2 in bil izjemno zadovoljen.
AJ Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Vozil Racetec K2 in bil izjemno zadovoljen. K2 skoraj nebi vzel, vseeno preveč po cesti prevozim, na cesti pa bi za moj stil vožnje ponavadi kar nekaj v rangu roadsmart zadostovalo Danes skočim do širnika, pa če bo imel K3 na zalogi, bom vzel, če ne pa ostanem na Q RR. Tnx za info vseeno. LP
Banditt Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 sicer samo opažam.. ampak vidim da zdej nismo nič boljši kot ko smo bli otroc.. včasih je blo treba kolo ali radio ali nekaj mal "popravt", pa tut če je super delal.. zdej smo pa z gumami zadovoljni ampak bi vseeno še kej druzga probal.. večinoma čist tko..da bomo čez ride bolj po ušesu se peljal.. prov čudni smo.. o ja..tut jest Js sm isti ej...
siks Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 sicer samo opažam.. ampak vidim da zdej nismo nič boljši kot ko smo bli otroc.. včasih je blo treba kolo ali radio ali nekaj mal "popravt", pa tut če je super delal.. zdej smo pa z gumami zadovoljni ampak bi vseeno še kej druzga probal.. večinoma čist tko..da bomo čez ride bolj po ušesu se peljal.. prov čudni smo.. o ja..tut jest nikol ni tk dobro, da ne bi moglo biti boljše.... iščemo pač...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se