Jure Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Q2 je naslednica nvadne Q, ne Q RR. Q RR naj bi bila bolj športna od Q2
FrigoFrops Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Pol sem imel pa napačne informacije, da bi nej Qrr prenehali prodajat. Spet sem v dilemi pred nakupom gum, ne glede firme ampak modela. Mal me je strah it iz gp racer na Q2 da nebo kej narobe šlo, sam za po cesti pomoje ne bi smel bit problema ker vidim da testi dober kažejo. Drugače sem bil z Qrr in gp racer zelo zadovoljen sam pa z njima nardim premal km. Do juter se bo treba odločit.LP
siks Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 ej stari.. pravim da sem jo vozil, par kilometrov, glede na to, kako opevana je za cestno vožnjo, se mi zdi čudno da je na prvem kamenčku spodrsnilo.. btw. z mojo se to ne dogaja (niti če je več peska)..zato sem rekel, da me živ bog ne prepriča da jo dam gor, sploh glede na to, da se za manjši denar dobi po mojem mnenju boljšo gumo (Q RR).. nisem pa nikomur rekel da je slaba ali da naj jo ne vzame.. bo dovolj razumljivo? sej te razumem. glede na to, da jo tooolko ljudi opeva bo že nekaj na tem. pa še iz lastnih izkušenj govorim. poleg tega mislim, da realne primerjave ne moreš dati po le nekaj kilometrih. če si se je pa odrekel zgolj zaradi par kamenčkov..... mislim, da na resnem šodru vsaka guma zdrsne. resno pa razmiljam o Qrr ali gp racer, samo če me je pa m3 tolko prepričala.....pa pred časom je bila dosti dražja kot sedaj. se pa strinjam, da če si z neko gumo zadovoljen ali nezadovoljen (pa čeprav zaradi neke malenkosti) to lahko precej vpliva na (ne)sprejemanje le te (predvsem psihično). ajd
GT4turb0 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 (popravljeno) Imam Q2, s katerimi pa sem naredil le kakšnih 400km. Po sredini se mi zdi enaka kot stara Q, ob strani pa mehkejša, je pa povsod bolj trda kot Q RR, kar sem predvsem opazil pri močnem bremzanju, s Q RR mi ni skoraj nikoli ni podrsalo. Guma je kar OK in upam da bom naredil bistveno več km kot z Q RR. Sem pa tudi jaz slišal te govorice da naj bi Q2 nadomestila poleg Q tudi QRR, kar pa se mi zdi malo verjetno zaradi same sestave. Če si imel prej gp racer verjetno hodiš na pisto, potem verjetno Q2 ni ravno najboljša izbira, nisem pa (ŠE) na pisti z njimi bil. Popravljeno Julij 20, 2009. Popravil GT4turb0
exe`FZS Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Kakšne pa imate kaj izkušnje z Continental Raceattack za po cesti za dokaj dinamično, sicer sem z dunlopkami zadovoljen, sam je ena ugodna varjanta umes prišla pa me zanima če so ok te gume. Pozdravljen. Mitja(VmasIna) je imel vsega skupaj, mislim da kar tri pare Raceattack, sedaj pa je menjal za Roadattack, ne zato, ker nebi bil zadovoljen z gumo, ampak ker jo je prehitro izrabil. Glede na to, da si videl, da jo na marofu ogreje v dveh krogih, pa tudi drugače ni nikoli imel težav z njo, pa sva res delala dolge ture pa tudi krajše skoke na MR. Najbolje, da ga kontaktiraš za obširnejšo razlago, vsekakor pa glede na to, kako je bil zadovoljen s temi gumami, mislim, da jih lahko brez problema obuješ na svoj motor. Edino kilometrina je tak tak, če se voziš v dvoje, sicer pa tudi naj nebi bil tak problem. Če je on naredil z SVjem skoraj 6k km, bi jih ti s fazerco moral prek 7k. lp
bikez Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Pozdravljen. Mitja(VmasIna) je imel vsega skupaj, mislim da kar tri pare Raceattack, sedaj pa je menjal za Roadattack, ne zato, ker nebi bil zadovoljen z gumo, ampak ker jo je prehitro izrabil. Glede na to, da si videl, da jo na marofu ogreje v dveh krogih, pa tudi drugače ni nikoli imel težav z njo, pa sva res delala dolge ture pa tudi krajše skoke na MR. Najbolje, da ga kontaktiraš za obširnejšo razlago, vsekakor pa glede na to, kako je bil zadovoljen s temi gumami, mislim, da jih lahko brez problema obuješ na svoj motor. Edino kilometrina je tak tak, če se voziš v dvoje, sicer pa tudi naj nebi bil tak problem. Če je on naredil z SVjem skoraj 6k km, bi jih ti s fazerco moral prek 7k. lp 6kkm je spodobna kilometrina. Jaz z delam z M3 od 5kkm pa mogoče do 6kkm, je pa res, da je ne šparam nč.
Jure Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Po sredini se mi zdi enaka kot stara Q, ob strani pa mehkejša, je pa povsod bolj trda kot Q RR, kar sem predvsem opazil pri močnem bremzanju, s Q RR mi ni skoraj nikoli ni podrsalo. Podrsalo pri zaviranju? To misliš, da je spustila oziroma, zablokirala prva guma? Če je to to, take gume sploh ne maram na svojem motorju. Meni ni še nobena športna guma nikoli blokirala spredaj, je vedno prej zadek v luftu. Razen popolnoma hladna, ali pa na zelo zelo gladki podlagi..
Frips Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Matr....eni bote celo doktorat iz teh gum naredil
GT4turb0 Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Podrsalo pri zaviranju? To misliš, da je spustila oziroma, zablokirala prva guma? Če je to to, take gume sploh ne maram na svojem motorju. Meni ni še nobena športna guma nikoli blokirala spredaj, je vedno prej zadek v luftu. Razen popolnoma hladna, ali pa na zelo zelo gladki podlagi.. Tako ja in je bila ogreta. Zgodilo pa se je na slabem asfaltu in zelo močnem zaviranju, na tistih delih tudi nisem spravil v enake pogoje ne Q RR ne Q, tako da ne morem objektivno primerjat, glede na to, da se mi zdi po sredini enaka stari Q pa tako slaba ne bi smela bit, ni pa to rang Q RR (upam da niti po narejenih km), bomo videli.
tombgo Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Matr....eni bote celo doktorat iz teh gum naredil Jaz bi si želel videt fotke zadnje gume vseh teh naših MS racerjev, ki majo razne SS gume gor :evilgrin: Fantje... tehnologija je šla toliko naprej, da mi zdaj bolje držijo PilotRoadke, kot pred par leti Pilot Sport in D208....
Dolenc™ Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 To pa zato ker so tudi slovenske ceste napredovale pri kvaliteti, marsikatere država se lahko pohvali da ima grob asvalt, pri nas so šli pa še dle, za dodaten oprijem so dali v cestišče vgradit lukne.
Igorr Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 (popravljeno) Fantje... tehnologija je šla toliko naprej, da mi zdaj bolje držijo PilotRoadke, kot pred par leti Pilot Sport in D208.... Res? Si sposoben še kakšen konkreten argument/podatek napisati zraven? Al bo ostalo pri gostilniški? Popravljeno Julij 21, 2009. Popravil Igorr
tombgo Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Res? Si sposoben še kakšen konkreten argument/podatek napisati zraven? Al bo ostalo pri gostilniški? lahko ti narišem
suzuki Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Hola, zgolj v vednost in ravnanje, Motorradov veliki letni test gum 2009, tokrat so imeli v paci 7 športnih in 5 ST gum She 1
Igorr Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 lahko ti narišem OK, torej ostane pri gostilniški.
biker77 Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 OK, torej ostane pri gostilniški. šele na petem mestu so
Igorr Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 (popravljeno) šele na petem mestu so Popravljeno Julij 21, 2009. Popravil Igorr
biker77 Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 gruntam mal..glede gum seveda..pa ne vem a naj jih grem na marof do konca znucat al na jadransko magistralo
Igorr Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 gruntam mal..glede gum seveda..pa ne vem a naj jih grem na marof do konca znucat al na jadransko magistralo Moj odgovor itak že poznaš. :naughty:
biker77 Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Moj odgovor itak že poznaš. :naughty: sobota eno, nedelja drugo?
Igorr Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 sobota eno, nedelja drugo? Da ne boš razočaran, če bo preveč prometa.
trebor Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Jaz jih bom jutri najbrž nucal po magistrali. LP robert
MatexDeLuxe46 Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Pozdrav, je že kdo preizkusil R01 in R04? mnenje? kakšna je primerjava z ostalimi gumami v tem rangu? Hvala, De Luxe*
biker77 Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Pozdrav, je že kdo preizkusil R01 in R04? mnenje? kakšna je primerjava z ostalimi gumami v tem rangu? Hvala, De Luxe* to o nekih slajkah govoriš najbrž?
MatexDeLuxe46 Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 to o nekih slajkah govoriš najbrž? Ja, Bridgestone serija. Si jih mogoče že sprobal? Rad bi kaj več informacij izvedel, ker ata google mi nič ne pomaga...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se