Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

FalcoR

Priporočene objave

Jest sem dal isto pri B&F na dolenjki. Gume so me v kompletu (Q2) prisle 205€ (je mal nazaj link). + montaza,pa me je prislo 260€ :unsure: Precej draga montaza.Sam sola za naslednjic,da se morm prej pozanimat,kolk kosta montaza. Ne pa da se pol za glavo drzim,k za racun slism...

Drgac sem pa zaenkrat zadovoln (po dobrih 300km :) ).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sam kaj pa češ nardit? a vi sami gume gor dajete al kako? raje dam tistih par 10€ nekomu, ki zadevo obvalda, kot da se bom sam "zafrkaval" s tem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to vrjetno drži, ampak dokler razlika ni nevem kakšna (za 10€ se ne mislim sekirat in skakt od enga do druzga, se raje samo pripeljem in odpeljem) nima smisla. bo pa treba pred naslednjo menjavo malo povprašat kok ma kdo kaj montažo ja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sem dal isto pri B&F na dolenjki. Gume so me v kompletu (Q2) prisle 205€ (je mal nazaj link). + montaza,pa me je prislo 260€ :unsure: Precej draga montaza.Sam sola za naslednjic,da se morm prej pozanimat,kolk kosta montaza. Ne pa da se pol za glavo drzim,k za racun slism...

Drgac sem pa zaenkrat zadovoln (po dobrih 300km :) ).

Kaj praviš,da si dal za montažo 55 eurov??? :drunk: ....
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sam kaj pa češ nardit? a vi sami gume gor dajete al kako? raje dam tistih par 10€ nekomu, ki zadevo obvalda, kot da se bom sam "zafrkaval" s tem.

Jp, jaz jih sam zamenjam in scentriram. Ampak za zamenjat zna bit malo muka če nimaš dostopa do montirke, scentirat ni pa noben problem, če nimaš stojala, lahko kar na motorju :)

to vrjetno drži, ampak dokler razlika ni nevem kakšna (za 10€ se ne mislim sekirat in skakt od enga do druzga, se raje samo pripeljem in odpeljem) nima smisla. bo pa treba pred naslednjo menjavo malo povprašat kok ma kdo kaj montažo ja.

No ja, glede na to, da je bila v Prodriverjevem primeru kot kaže 55€, potem razlika napram komu drugemu ni zanemarljiva.. Pri nas v Cerknici je bila menjava za obe gume letos spomladi 15 ali 16€. Pa pomoje je še vedno. S tem, da je Šega dober majster in naredi tako kot je treba, ni nič slabše zaradi nižje cene. Razlike je pa napram B&F kar 40€! To je pol prednje gume!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

L.P. a ima kdo izkušnje oziroma ali kdo vozi gume Continental Trail attack,zanima me namreč poreklo teh gum na spletu in testih so te gume proizvedene v Nemčiji ko jih pa naročiš je pa ena made in Germany(to je ok)druga je pa made in korea.Zanima me ali kdo ve kaj več o tem.Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@DINAMIK - na zalost je bla res tolk premontaza... :rolleyes: Zgleda,da so tam dobil razliko v ceni :)

No ja,tko k sm reku,sola za drugic... :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri nas v MS pri kao 'uglednem' vulkanizerju prvo eno uro čakaš da se spravi montirat, plačaš 35eur na koncu pa ga še moreš opomniti da ti da račun... :headbang::headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kakšne kolobocije glede montažeheadbang.gif..najbol bi blo da b se naučil popravil kar sami bo nejcenej in gotovo zihertrance_43_wavetowel2.gif.. ne pa ti vulkanizerji serviserji kmetavzarji k sm dnar vlečejo in se majo za hudo pametne z mnogimi papirnimi priznanji...slap.gifwacko.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kakšne kolobocije glede montažeheadbang.gif..najbol bi blo da b se naučil popravil kar sami bo nejcenej in gotovo ziher

Jaz to prakticiram že kar nekaj časa, tako glede menjave gum, kot tudi vseh ostalih posegov na motorju :D Tako sem vedno 100% prepričan, da je motor pravilno in skrbno servisiran, kar mi pa veliko pomeni..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem slišal, da naj bi šle Odlične GP racer iz prodaje...

ve kdo kaj več?

Popravljeno . Popravil P182
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem slišal, da naj bi šle Odlične GP racer iz prodaje...

ve kdo kaj več?

iz prodaje al iz proizvodnje?

če je to res bom hitr en komplet za cesto še naroču..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

iz prodaje al iz proizvodnje?

če je to res bom hitr en komplet za cesto še naroču..

nimam pojma, jih je kolega hotel naročiti pri tipu ki jih ugodno prodaja prek avtoneta in mu je rekel da se jih ne da več dobiti in da naj bi jih nehali delat

če jih kje dobiš, mi prosim sporoči kje, da si naredim zalogo :)

Popravljeno . Popravil P182
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

@ P182: :hmm: ... tudi če jih bodo res nehali delat jih bo najbrž zamenjal nov model, ki zihr ne bo slabši... misliš da bodo nove toliko dražje da se ti splača delat zalogo??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrjetno je mislu to ko pri dunlopu proizvodnjo samo enkrat zalavfajo in ko gredo zaloge se gum ne da več dobit.. Do naslednega leta :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!