Žorž Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 kaj, obe si dobil za 121€ ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 kaj, obe si dobil za 121€ ? Vzamem 2 kompleta TAKOJ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 kaj, obe si dobil za 121€ ? Seveda, z montazo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Seveda, z montazo.. seveda eno z montažo.. Klajba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlaZ1000 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Ah kje pa, zadnja brez montaže. Montaža da prideš tja z motorjem je pa 28€ :unsure: , tko da ne hvala. Lp, Blaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 jaz sem pri simčiču dal za obe + montaža 258€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Jest sem dal isto pri B&F na dolenjki. Gume so me v kompletu (Q2) prisle 205€ (je mal nazaj link). + montaza,pa me je prislo 260€ :unsure: Precej draga montaza.Sam sola za naslednjic,da se morm prej pozanimat,kolk kosta montaza. Ne pa da se pol za glavo drzim,k za racun slism... Drgac sem pa zaenkrat zadovoln (po dobrih 300km ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 ja sam kaj pa češ nardit? a vi sami gume gor dajete al kako? raje dam tistih par 10€ nekomu, ki zadevo obvalda, kot da se bom sam "zafrkaval" s tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 So tut cenejsi in ravno tako dobri vulkanizerji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 to vrjetno drži, ampak dokler razlika ni nevem kakšna (za 10€ se ne mislim sekirat in skakt od enga do druzga, se raje samo pripeljem in odpeljem) nima smisla. bo pa treba pred naslednjo menjavo malo povprašat kok ma kdo kaj montažo ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Jest sem dal isto pri B&F na dolenjki. Gume so me v kompletu (Q2) prisle 205€ (je mal nazaj link). + montaza,pa me je prislo 260€ :unsure: Precej draga montaza.Sam sola za naslednjic,da se morm prej pozanimat,kolk kosta montaza. Ne pa da se pol za glavo drzim,k za racun slism... Drgac sem pa zaenkrat zadovoln (po dobrih 300km ). Kaj praviš,da si dal za montažo 55 eurov??? .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 ja sam kaj pa češ nardit? a vi sami gume gor dajete al kako? raje dam tistih par 10€ nekomu, ki zadevo obvalda, kot da se bom sam "zafrkaval" s tem. Jp, jaz jih sam zamenjam in scentriram. Ampak za zamenjat zna bit malo muka če nimaš dostopa do montirke, scentirat ni pa noben problem, če nimaš stojala, lahko kar na motorju to vrjetno drži, ampak dokler razlika ni nevem kakšna (za 10€ se ne mislim sekirat in skakt od enga do druzga, se raje samo pripeljem in odpeljem) nima smisla. bo pa treba pred naslednjo menjavo malo povprašat kok ma kdo kaj montažo ja. No ja, glede na to, da je bila v Prodriverjevem primeru kot kaže 55€, potem razlika napram komu drugemu ni zanemarljiva.. Pri nas v Cerknici je bila menjava za obe gume letos spomladi 15 ali 16€. Pa pomoje je še vedno. S tem, da je Šega dober majster in naredi tako kot je treba, ni nič slabše zaradi nižje cene. Razlike je pa napram B&F kar 40€! To je pol prednje gume! Klajba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
varadero11 Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 L.P. a ima kdo izkušnje oziroma ali kdo vozi gume Continental Trail attack,zanima me namreč poreklo teh gum na spletu in testih so te gume proizvedene v Nemčiji ko jih pa naročiš je pa ena made in Germany(to je ok)druga je pa made in korea.Zanima me ali kdo ve kaj več o tem.Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 @DINAMIK - na zalost je bla res tolk premontaza... Zgleda,da so tam dobil razliko v ceni No ja,tko k sm reku,sola za drugic... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 no ja, če je 55€ montaža je res malo hudo ja . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 V Krškem montaža + centriranje + nov ventil = 11,60€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcv Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Pri nas v MS pri kao 'uglednem' vulkanizerju prvo eno uro čakaš da se spravi montirat, plačaš 35eur na koncu pa ga še moreš opomniti da ti da račun... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jocman Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 kakšne kolobocije glede montaže..najbol bi blo da b se naučil popravil kar sami bo nejcenej in gotovo ziher.. ne pa ti vulkanizerji serviserji kmetavzarji k sm dnar vlečejo in se majo za hudo pametne z mnogimi papirnimi priznanji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 kakšne kolobocije glede montaže..najbol bi blo da b se naučil popravil kar sami bo nejcenej in gotovo ziher Jaz to prakticiram že kar nekaj časa, tako glede menjave gum, kot tudi vseh ostalih posegov na motorju Tako sem vedno 100% prepričan, da je motor pravilno in skrbno servisiran, kar mi pa veliko pomeni.. Klajba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) sem slišal, da naj bi šle Odlične GP racer iz prodaje... ve kdo kaj več? Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil P182 Klajba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 V Krškem montaža + centriranje + nov ventil = 11,60€ Kje? To je za eno gumo? Feltne na motorju al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 sem slišal, da naj bi šle Odlične GP racer iz prodaje... ve kdo kaj več? iz prodaje al iz proizvodnje? če je to res bom hitr en komplet za cesto še naroču.. Klajba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) iz prodaje al iz proizvodnje? če je to res bom hitr en komplet za cesto še naroču.. nimam pojma, jih je kolega hotel naročiti pri tipu ki jih ugodno prodaja prek avtoneta in mu je rekel da se jih ne da več dobiti in da naj bi jih nehali delat če jih kje dobiš, mi prosim sporoči kje, da si naredim zalogo Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil P182 Klajba in Skauch 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Hola, @ P182: ... tudi če jih bodo res nehali delat jih bo najbrž zamenjal nov model, ki zihr ne bo slabši... misliš da bodo nove toliko dražje da se ti splača delat zalogo?? gandi, She in Klajba 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Vrjetno je mislu to ko pri dunlopu proizvodnjo samo enkrat zalavfajo in ko gredo zaloge se gum ne da več dobit.. Do naslednega leta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se