Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

FalcoR

Priporočene objave

Gp Racer-ke lahko jz zrihtam.....

Par 233€ z računom, samo jih je treba mal prej naročit ker jih nima na zalogi....

Lp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

@ P182: :hmm: ... tudi če jih bodo res nehali delat jih bo najbrž zamenjal nov model, ki zihr ne bo slabši... misliš da bodo nove toliko dražje da se ti splača delat zalogo??

sem mislil zalogo za letos=1 komplet :D

pri gumarjih pa nikoli ne veš, lahko preprosto ukinejo model brez zamenjave

Vrjetno je mislu to ko pri dunlopu proizvodnjo samo enkrat zalavfajo in ko gredo zaloge se gum ne da več dobit.. Do naslednega leta :)

upam da imaš prav :grim

Gp Racer-ke lahko jz zrihtam.....

Par 233€ z računom, samo jih je treba mal prej naročit ker jih nima na zalogi....

Lp.

OK, ti javim na PM :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gp Racer so kar hit pri Dunlopu, pa tudi po testih so zelo dobre, tako da pomoje ni straha, da bi jih nehali proizvajat, oziroma če jih bodo, bodo prišle ven prenovljene :)

Je pa res, da se pogosto dogaja, da pri Dunlopu v drugi polovici leta enostavno zmanjka gum, dokler se ne začne proizvodnja za naslednjo sezono.. Imajo malo hecno poštimano to, bi lahko še več prodali, če bi bile gume na voljo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na vstromu imam zadnjo gumo potrebno menjave, sprednja je ok. Gor so še org. gume Bridgestone Trail Wing. Sedaj bi dal gor Metzeler Tourance EXP ali pa Metzeler ROADTEC Z6 INTERACT. Je priporočljivo zamenjati obe pnevmatiki naenkrat, al je lahko zadnja nova v tem primeru Metzeler spredaj Bridgestone?Sprašujem zato ,da me ne bi zradiralo v kakšnem ovinku.

Še to. Katere od teh vzet? Do zdaj je bila samo cestna vožnja.

Hvala

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnja Roadsmartka (gor sem jo dal konec februarja) se je po 13000 km "dotaknila" indikatorjev... :whistle:

Koliko bo kilometrov "tole" zdržalo, oziroma kaj "nataknit" za september in oktober, glede na to, da gre pol moped "od hiše"?

Najcenejša je baje Continentalova (...motion - 100€)... mal mi je butasto, dajat nekaj "boljšega" gor... :closedeyes: ...bo pa še kakih 3 - 4000 km letos padlo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene bo ta forum čisto zmešal. Odločen sem že bil ,da vzamem Metzeler Tourance EXP za v-stroma, sedaj sem bral na tujih forumih in prekleto hvalijo Continental trail attack.

Tak ,zdaj pa vedi kaj vzet? Cena je nekje enaka.

Mnenja prosim :)

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene bo ta forum čisto zmešal. Odločen sem že bil ,da vzamem Metzeler Tourance EXP za v-stroma, sedaj sem bral na tujih forumih in prekleto hvalijo Continental trail attack.

Lp

Najbolj, da vprašaš nekoga, ki ga poznaš in ki vozi isti motor. Drugače pa, testiraj kot testiramo mi, nažalost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.......testiraj kot testiramo mi, nažalost.

Zadaj imam novo Roadsmartko, spredaj pa že kakšne pol leta in ni kaj, da ne pohvalim gum. Dobro držijo, sprednja po pol leta ne kaže kakšnih posebnoh znakov obrabe, za zadaj bomo pa videli v prihodnosti :yea1:

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men continental ni čisto nič všeč. Verjetno je čisto v redu guma, ampak bi bila bolj zadnja izbira. Predsodki pač.

Jst sm mel od continentala sport attack gor in so se gume super obnesle, tud ostale continentalove gume niso slabe, je pa res da med motoristi vsaj zaenkrat niso tok razširjene...če jih dobim ugodno bojo spet na motorju...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zvozu komplet continentalk race attac in bil zadovoljen BP, ampak brez piste

sedaj obul v M3 bomo vidli prvi utis super!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.......Zadaj imam novo Roadsmartko, spredaj pa že kakšne pol leta in ni kaj, da ne pohvalim gum. Dobro držijo, sprednja po pol leta ne kaže kakšnih posebnoh znakov obrabe, za zadaj ..............

lp

Izjemno koristna informacija :)

Popravljeno . Popravil Kölm
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lp

Moje mnenje: ne beri preveč forumov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moje mnenje: ne beri preveč forumov.

Tule ni kaj dosti razmišljat. Conti ne moreš primerjat z Metzeler. Ne da je Conti slab ampak je Metzi tako dober. Preizkušeno boš z Turance zelo zadovoljen. Verjetno govorimo o dim. spredaj 110 in zadaj 150.

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

iščejo se d211 gp (medium)

če ima kdo kaj pametnega pm.. (2 para 120 - 190)

Ti je sila, ha??....se 3.9. bliža?? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa zanimajo vaše izkušnje z michelin sirac gumami klik, kako se obnesejo na mokrem, ali zagotavljajo dobr oprijem itd...

Lp!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če še sam nekako pohvalim svoje copate;s svojo Roadsmart sem na svoji xtx zelo zadovoljen-guma drži in daje dober filing v ovinki tud ko ga orenk prgonim,edin o kilometrini bi se dal debatirat.Glede na komentarje tule sem pričakoval da bo trajala dlje,naredu pa sem prbl.2500 km,pa ne vem če bo še za 1 taužnt-govorim o zadnji.Gonim ga ne glih na mile jetre,res pa da ma motor navor,ko šaltam v nižjo včas orenk potegne špuro.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To pa skor ni mogoče, da bi ta guma po 2500 bila že tako na koncu, če ne delaš ne vem kaj z njo.. Pri forumašu brembotu je bila na Yamahi XT po 8k km še skoraj kot nova. Ajde to ravno ne, ma v zelo zelo dobrem stanju, videl na lastne oči.

A pa to je enakomerno obrabljena, al si jo samo po sredini skuril? Ker tako mala kilometrina na Roadsmart je lahko samo posledica škart gume, ali pa imaš popolnoma neprimeren stil vožnje za ST gumo in jo pač radira, ker je to preveč zanjo. V tem primeru je bolje, da si omisliš kakšne bolj športne gume, bo grip boljši, pa še bolje prenašajo hujše obremenitve..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom sliku en dan,je pa kr enakomerno obrabljena,večinoma vozim po ovinkih.Mam pa na aprilii nove qualifier rr,s kterimi sm naredu 100 km(tud zadovoljen) pa bom še vidu kako bo z obrabo-pozna se jim že. :whistle::hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tule ni kaj dosti razmišljat. Conti ne moreš primerjat z Metzeler. Ne da je Conti slab ampak je Metzi tako dober. Preizkušeno boš z Turance zelo zadovoljen. Verjetno govorimo o dim. spredaj 110 in zadaj 150.

Lp

bučke....si vozil obe gume, da lahko podajaš takšno mnenje?

osebno metzelerja ne dam več gor (preslaba za motor - R1200C), dočim se mi Conti Trail Attack na R1200GS super obnese.....z metzelerjem na R1200GS niso preveč zadovoljni fantje, saj naj bi jih preveč pobiralo.

Popravljeno . Popravil bmw
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kako se pa qualifier RR obnesejo v hladnejšem vremenu, 10-15 stopinj? Se da sigurno peljat ali ves čas drsi in je treba kot po jajcih?

Popravljeno . Popravil simonsi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!