trojan69 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Kupujem gume za Jawo 350. Sprednja 3,25;18 zadnja 3,50;18. Vožnja bi bila večina po cesti na relacije, kdaj pa kdaj tudi kakšen kolovoz. Zelo pomembno pa je da se guma dobro drži mrzlega in mokrega asfalta, tudi kakšen sneg nebi smel bit problem. Motor uporabljam predvsem kod delovno živinče tko da ni nekega velikega tiščanja v ovinke itd. (konckoncev ga ta moped niti ne omogoča). Ktere gume mi bi priporočal?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ja vprasal sem ker je ena redkih izbir za sprednjo 16 in zadnjo 18 col gumo .) jaz bi še enkat uzel metzeler lasertech. zgledajo tako-tako, mal retro, ampak najbrž najbolše gume kar sm jih vozil 16/18 kot praviš. u 12ih sezonah jih je blo kar precej različnih. @trojan69: to je širina 90, mislim, nism pa 100% de ima jawa enaka obroča spredej in zadej. najbrž lahko zmontiraš mal širšo tud spredej. ko sm jez mnal surfal je edino avon delal eno kao road enduro gumo 90/90 18. 8sm fantaziral de bi jawo najdu in obul v enduro gume ša se pelal na elefanttreffen) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kolk cenovno pa so OK Qualifire RR? za komplet. za obe z montažo sem dal 230eur. Mogoče jih kje dobiš tudi ceneje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 No sej bridgestone BT45 se jih sploh ne dobi... Sem klical zastopnika. Zanima me, če lahko pri hondi vfr400 dam sprednjo gumo širine 110 namesto 100? Zdaj sem vse potelefoniral in me zanimajo naslednje gume: dunlop arrowmax gt501 F, dunlop D251, michelin pilot sporty F in michelin pilot GT. F pomeni sprednja guma. To so vse gume, ki se jih dobi v Sloveniji za VFR400. Posebej bi povprašal, kakšne gume so michelin pilot sporty in michelin pilot GT, saj so edine povsem originalnih dimenzij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kdo pa v Ljubljani in okolici zastopa metzeler ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 mene pa zanima, če je kaj ceneje it recimo na izlet v Zagreb in sproti zamnejati gume... Metzeler... in kje.. Hvala LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eagle13 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 za obe z montažo sem dal 230eur. Mogoče jih kje dobiš tudi ceneje... Sprejemljiva cena. Mi poveš še kje si jih zamenjal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 mene pa zanima, če je kaj ceneje it recimo na izlet v Zagreb in sproti zamnejati gume... Metzeler... in kje.. Hvala LP Na Marofu sm enkat padu v debato o gumah z nekim Hrvatom in je reku, da majo skoraj za polovico višje cene kot pri nas. Poglej malo po njihovih oglasih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 mene pa zanima, če je kaj ceneje it recimo na izlet v Zagreb in sproti zamnejati gume... Definitvno ni, ker potem ne bi Hrvati hodili knam po gume Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 mene pa zanima, če je kaj ceneje it recimo na izlet v Zagreb in sproti zamnejati gume... Metzeler... in kje.. Hvala LP Definitvno ni, ker potem ne bi Hrvati hodili knam po gume Frips, jaz sem ga drugače razumel, sicer bi bil isti odgovor... seveda se splača iti v Zagreb na izlet, vendar sproti (recimo v Krškem ali Brežicah) menjaš gume. Nikjer ni omenjal, da bi na Hrvaški strani menjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Viš vraga.....maš prav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Viš vraga.....maš prav hehehe.. mislil sem nabavit v HR.. brez davka ipd... zgleda, da bomo kr v brežicah/krškem menjal... spomlad lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Hmmmmm, a že kdo ve kaj več o tem?? Pirelli Diablo Rosso Corsa. ZdenkoK, roko, MihaJ in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Hmmmmm, a že kdo ve kaj več o tem?? Pirelli Diablo Rosso Corsa. Eee,PO MOJE ful (pre)švoh za motosvetofce guma MihaJ in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Za motosvet more imet kje v imenu skrito besedo super malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Za motosvet more imet kje v imenu skrito besedo super ...ni nujno, Metzeler K3 Interact nima napisano nikjer "super"... carmagedon, MihaJ, halls in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Hmmmmm, a že kdo ve kaj več o tem?? Pirelli Diablo Rosso Corsa. HAHAHAHAHA, a mi morda zna kdo tukaj povedat, zakaj sem za to vprašanje dobil 2 minusa?!?!? JAAAAAAOOOOO bože mili, je na tem forumu CEPCEV.... Aja, pa sorry za , hehehe!! biker77, special749, MihaJ in 13 others 2 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 HAHAHAHAHA, a mi morda zna kdo tukaj povedat, zakaj sem za to vprašanje dobil 2 minusa?!?!? JAAAAAAOOOOO bože mili, je na tem forumu CEPCEV.... Aja, pa sorry za , hehehe!! Je blo nekaj strani nazaj govora o teh pnevmatikah. Pirelli je naredu en velik bum bam, na primerjalnih testih se pa ne obnesejo najbolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Meni pa ni uspelo nič najti o teh gumah, tud na uradni strani ni nič o tem. Si siguren da obstajajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 HAHAHAHAHA, a mi morda zna kdo tukaj povedat, zakaj sem za to vprašanje dobil 2 minusa?!?!? JAAAAAAOOOOO bože mili, je na tem forumu CEPCEV.... Aja, pa sorry za , hehehe!! na pa maš 8 minusov........... letos vozil conti supersport.....nisem šparoven voznik in ne prizanašam gumi moji občutki po 5k kilometrov s to gumo zadnja super guma(vendar jo bo treba zamenat cca 1mm prrofila na sredini vendar še vedno mehka sprednja mi pa ni dajala tapravga občutka pri zaviranju...sploh kadar sm se postavil na sprednjo kolo je rada zdrsela in zacvilila med ovinki super tako pri hitrih kot počasnih ovinkih...rabi nekaj časa da se ogreje potem je o.k. na črtah rada drsi... Grem nazaj na dunlop...letos zamenu 2 para gum prvi par sem imel dunlop 5k km potem pa conti 5k km...in po mojem mnjenju imam bolši občutek na dunlop gumah........ sami presodite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Je blo nekaj strani nazaj govora o teh pnevmatikah. Pirelli je naredu en velik bum bam, na primerjalnih testih se pa ne obnesejo najbolje. Nene, na par straneh nazaj je bilo govora o Diablo Rosso, jaz pa sem vprašal za Diablo Rosso Corsa. :naughty: P182 in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Grem nazaj na dunlop...letos zamenu 2 para gum prvi par sem imel dunlop 5k km potem pa conti 5k km...in po mojem mnjenju imam bolši občutek na dunlop gumah........ Probaj še recimo Metzeler,Michelin ali Pirelli pa potem povej na katerih imaš boljši občutek. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Nene, na par straneh nazaj je bilo govora o Diablo Rosso, jaz pa sem vprašal za Diablo Rosso Corsa. :naughty: vzemi GP racer odlična cena, odličen grip v vseh pogojih, najboljša stvar pa je kilometrina moj komplet je že presegel 7K, naredile pa bodo še slabega tisočaka svobodnaptica01, AJ in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 (popravljeno) vzemi GP racer odlična cena, odličen grip v vseh pogojih, najboljša stvar pa je kilometrina moj komplet je že presegel 7K, naredile pa bodo še slabega tisočaka 8000 kilmetrov ti bo zdržala GP racer?!?!? Huh, KRASNA kilometrina!!! To imaš v mislih to gumo? http://dunlop-tires.com/dunlop_dede/tyre_range/motorcycles/on_road/race/sportmax_gp/index.jsp Popravljeno November 4, 2009. Popravil Demon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 8000 kilmetrov ti bo zdržala GP racer?!?!? Huh, KRASNA kilometrina!!! To imaš v mislih to gumo? http://dunlop-tires....ax_gp/index.jsp to ja..jest jo mam cca 2.500 km, dva marofa je dala čez, za ene 500-1000 bo še.. vendar pa marof kar pobere..no, pa tudi drugače ni bila preveč šparana.. glede na ceno je odlična izbira.. casper7 in tomazinjo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se