bajsi Objavljeno Avgust 24, 2005 Deli Objavljeno Avgust 24, 2005 Ja na D220ST zadnja, sem imel podobno zarezo, nisem je "odpiral" in je zdržala dokler nisem zvozil gume in je ni bilo več videti LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 24, 2005 Deli Objavljeno Avgust 24, 2005 jaz sem mel tudi ene par zarez, sem šel do vulkanizerja vprašat, če treba menjat gumo, pa je rekel, da dokler ni platno poškodovano ni sile Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 24, 2005 Deli Objavljeno Avgust 24, 2005 mene pa nekaj zanima. včeraj sm se fural pa sm prišo domov in mi je guma spustla.dans zjutraj pa sm jo pregledal in sm videl 4 zareze v gumo not (gume pa so brez zračnice spodaj) in zaj me zanima če js nesem to k vulkanizerju a se da to kak popravit- zalit al pa kaj da nei rabo nove gume kupovat kr profil je še čist ql. pa če je možno to popravit kolk kaj stane popravilo??LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 ... odmontiraj in nesi vulkanizerju ... ... guma na motorju (pod pogojem, da je platišče dobro - beri okroglo) ne bi smela brez razloga spustiti ... ... osebno ne priporočam nobenega "neprofesionalnega" posega v gumo ... ... je lahko življenje prekratko ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Eross Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 dajte mi povedati ali je varno malo narezati gumo mislim poglobiti profil to mi je predlagal kolega zdaj pa se ne morem odločiti ← Uf, ne igraj se s tem, enega izmed mojih kolegov zaradi takšne neumnosti ni več med nami.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 ko je na gumi na sredini že videti drate, koliko km lahko še z gumo naredim? sem opazil, da je na sredini 15 cm dolga zareza kjer je že drat videt.. gre za D220 z 11k km-ji..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 ko je na gumi na sredini že videti drate, koliko km lahko še z gumo naredim? sem opazil, da je na sredini 15 cm dolga zareza kjer je že drat videt.. gre za D220 z 11k km-ji..... ← Lahko mogoče še enga, lahko pa tudi ene 100 ali celo 500 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 ko je na gumi na sredini že videti drate, koliko km lahko še z gumo naredim? sem opazil, da je na sredini 15 cm dolga zareza kjer je že drat videt.. gre za D220 z 11k km-ji..... ← Ce si noces kaj narest al pa motorju rajsi zamenjaj gumo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 ko je na gumi na sredini že videti drate, koliko km lahko še z gumo naredim? Če te policaj ustavi, morš kako diverzijo nardit, da ne gre gledat zadnje gume (še bolš pa da kar mim peleš). Pa na meji pazi kako in predvsem kje ustaviš. Ni pa nobene panike, pod drotom je še guma, tako da brez skrbi... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 problem pri taki gumi so tudi ostri kamenčki... pa zdi se mi da je pod dratom samo še (mehka) guma ki skrbi za to da zrak ne uide ven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 ko je na gumi na sredini že videti drate, koliko km lahko še z gumo naredim? sem opazil, da je na sredini 15 cm dolga zareza kjer je že drat videt.. gre za D220 z 11k km-ji..... ← Kar prični šparat za novo gumo, to bo še najboljša varjanta :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Koliko profila morajo imet gume, da so sploh še "legalne"? :whistle: :naughty: 2mm morda... ← pr nas je spodnja meja 1mm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 znancu je gumo ki je kazale te nitke kr razneslo... in to pri počasni vožnji... ..... bil je brez opreme...... samo do soseda se je peljal.... posledic ne bi omenjal... :doze: ... samo na kakšen kamenček da zapelješ in lahko se zgodi....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 nova guma se že išče..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 nova D220 je že doma.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 ne vem, če je že blo omenjeno, če je že blo naj moderatorji zbrišejo. preko strani www.mynetmoto.com je možno naročiti gume, imajo veliko zalogo modelov in dokaj ugodne cene. pa tudi novosti v zvezi z gumami in teste objavljajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 kako je pa s temi continental??? a je že kdo probal.. se jih dobi pri nas..???? CONTINENTAL moto.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 kako je pa s temi continental??? a je že kdo probal.. se jih dobi pri nas..???? CONTINENTAL moto.. ← ej tud jst sem glih to hotu vprašat, pa še kr ugodne cene so Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 kje si vidu cene??? kdo jih prodaja?? kolko stanejo??? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 profil zgleda zanimiv, za avte so dobre gume... mah, jutri grem po nove powerke :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 mah, jutri grem po nove powerke :grim ← hudič pa če bi probu D209 :hmm: kaj pravte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 probat ni greh.. jst dunlop edino še zastonj vzamem...... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 hudič pa če bi probu D209 :hmm: kaj pravte :) ← bos moral pocakat do spomladi :trance_33_sleep: probaj diablo corsa pa porocaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 bos moral pocakat do spomladi :trance_33_sleep: ← Kaj spomladi :blink: dej mi $ ti jih jutre dostavim na dvorišče če češ .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Kaj spomladi :blink: dej mi $ ti jih jutre dostavim na dvorišče če češ .) ← ze, ampak so GP ki pa niso homologirane za na cesto, pa tud ne vem kaj bos z njimi delal na cesti :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se