zagor Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 širnik Radlje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 Jaz sem dobil Dunlop 404 (za čoperja) zelo poceni na www.pocenigume.net (Vulkanizerstvo Vovk Trebnje). zyabo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 (popravljeno) a maš kakšen link od testa žal ne, sem pa skeniral dve strani iz revije ki podajo največ uporabnih informacij. Upam da tebi in še komu pomagajo do odločitve. Kvaliteta je bolj tako tako Men je test prišel kot naročen ker so testiral na istem motorju kot ga imam. Popravljeno April 30, 2012. Popravil fasttrack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 Kje pa kupte vi gume? Jst sm jih mislu naročit prek spleta na superguma.si ali pa na motorjet.com sm tuki zgleda nimajo nč zaloge k ne morm niti v košaro dat da bi naroču. Rabu bi: 110/70 17 150/60 17 Katere mi priporočate? za tvoj mopi sigurno le Pirelli diablo corsa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schila Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 sem iskal po netu pa ne najdem kako bi zvedu kakšna zmes so gume dunlop D 211 po oznaki na gumah primer: dunlop sportmax D 211 200-55-17 trdota gume 7712 katera zmes je (M-medium,S-soft.....) 6680 hvala za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax46 Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 sem iskal po netu pa ne najdem kako bi zvedu kakšna zmes so gume dunlop D 211 po oznaki na gumah primer: dunlop sportmax D 211 200-55-17 trdota gume 7712 katera zmes je (M-medium,S-soft.... .) 6680 hvala za odgovor 6680 je Hard Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schila Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 6680 je Hard hvala a se da dobit kje tabelo teh raznih trdot ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 (popravljeno) Rabil bi rabljeno gumo roadsmart ali sportsmart ali qualifier2 dimenzij 180/55/17 da bi še bila za kakšne 2-3k km. če pride v poštev menjava lahko dam zadnji amortizer za suzuki gsxr 600/750 k1-k3. če ima kdo kaj ugodnega naj me kontaktira na pm. guma naj ne bo starejsa od 2 leti:D LP Popravljeno Maj 1, 2012. Popravil Dejanx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 sem iskal po netu pa ne najdem kako bi zvedu kakšna zmes so gume dunlop D 211 po oznaki na gumah primer: dunlop sportmax D 211 200-55-17 trdota gume 7712 katera zmes je (M-medium,S-soft.... .) 6680 hvala za odgovor 6680 je trdota iz leta 2010 za trdo gumo. Dunlop ima vsako leto nove oznake zmesi, letos so pa na tržišču še D212, ki imajo spet svoje zmesi. Za l.2011 imaš sledeče trdote; 6681 kvalifikacijske 7827 soft 7813 medium 7712 medium hard 6854 hard 6838 strong m@dness 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 6680 je trdota iz leta 2010 za trdo gumo. Dunlop ima vsako leto nove oznake zmesi, letos so pa na tržišču še D212, ki imajo spet svoje zmesi. Za l.2011 imaš sledeče trdote; 6681 kvalifikacijske 7827 soft 7813 medium 7712 medium hard 6854 hard 6838 strong samo so s temi oznakami zmesi rest čisto mimo.. kot da je težko napisat hard ali pa medium gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 samo so s temi oznakami zmesi rest čisto mimo.. kot da je težko napisat hard ali pa medium gor to bi blo preenostavno Sicer pa, če hočeš enostavno voziš Pirellija/Metzeler. SC2 (K2) spredaj in zadaj, dela pri vseh temp, na vseh podlagah in se vedno lepo obrablja. bajsi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Se pravi, po Dunlop Sportsmart, kam? Mislim glede na ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Ali kdo ve kje na mariborsko prekmurskem koncu bi lahko dobil Mitas ali Heidenau gume? Jutri grem za 1 teden na Goričko in bi po poti menjal gume ker so moje tourance že obrabljene do konca. Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Zdravo! Danes je fant ugotovil, da ima moja zadnja guma v "sebi" nekaj kovinskega. Bom šla do vulkanizerja in v kolikor je zadeva "velika" in se je guma poškodovala, potem bom menjala gume. Sedaj imam gor Qualifier RR. Odločam se za Dunlop GP Racer D211. Katere naj vzamem? Mehke, srednje ali trde oz. kaj priporočate oz. kako dolgo "zdržijo" ene in druge? A bi bilo vredu, če spredaj pustim Qualifire RR, zadaj pa dam novo gumo? Vem, da boste rekli, da je boljše, če menjam obe, vendar me zanima, kako se obnese takšna kombinacija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ko Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Dimenzije: 110/80-17 in 130/70-18 Zanima me, če obstaja kakšen primerjalni test pnevmatik v tem rangu: Dunlop Arrowmax, Metzeler Lasertec, Bridgestone BT45F, Michelin Pilot Activ .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Odločam se za Dunlop GP Racer D211. Katere naj vzamem? Mehke, srednje ali trde oz. kaj priporočate oz. kako dolgo "zdržijo" ene in druge? A bi bilo vredu, če spredaj pustim Qualifire RR, zadaj pa dam novo gumo? Vem, da boste rekli, da je boljše, če menjam obe, vendar me zanima, kako se obnese takšna kombinacija. Največ vozijo(mo) spredaj "M", zadaj pa "E". QRR in GP Racer D211 sta si podobni gumi...mislim istega - podobnega ranga, zato ne bi smelo biti nobenih problemov. Jaz bom naslednjo kombinacijo najverjetneje izbral spredaj GP Racer "M", zadaj pa Sportsmart...ker zadnej čase se hoče moja kar naprej z mano vozit, pa Racerka ni preveč navdušena nad tem....Sport Smart pa zna ene 2 jurja več naredit....tudi v dvoje... rosse20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Največ vozijo(mo) spredaj "M", zadaj pa "E". QRR in GP Racer D211 sta si podobni gumi...mislim istega - podobnega ranga, zato ne bi smelo biti nobenih problemov. Jaz bom naslednjo kombinacijo najverjetneje izbral spredaj GP Racer "M", zadaj pa Sportsmart...ker zadnej čase se hoče moja kar naprej z mano vozit, pa Racerka ni preveč navdušena nad tem....Sport Smart pa zna ene 2 jurja več naredit....tudi v dvoje... hvala! bom upoštevala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Največ vozijo(mo) spredaj "M", zadaj pa "E". QRR in GP Racer D211 sta si podobni gumi...mislim istega - podobnega ranga, zato ne bi smelo biti nobenih problemov. Jaz bom naslednjo kombinacijo najverjetneje izbral spredaj GP Racer "M", zadaj pa Sportsmart...ker zadnej čase se hoče moja kar naprej z mano vozit, pa Racerka ni preveč navdušena nad tem....Sport Smart pa zna ene 2 jurja več naredit....tudi v dvoje... Koliko km pa nardiš takole po cestah z Racerko ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Koliko km pa nardiš takole po cestah z Racerko ? ...hja... to je pa relativno. ene 4 kkm...odvisno kako, pa kje, pa zakaj, pa s kom... Imam pa dvovaljnika 1000ccm , pa še toliko bolj papca gume... s CBR 600 boš sigurno precej več naredil (spet relativno..od stila vožnje)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Koliko km pa nardiš takole po cestah z Racerko ? Jst sm jih lansko leto z zadnjo medium naredil 7k km tahudi dirkači jo pa bojda skurjo tud pri 1500 km Jure, gsxf750 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Večkrat preberem katere gume hvalite ampak še dobro, da imam za moj motor na voljo le dve opciji (240/45-17) Pirelli ali Conti. :grrr Lažja odločitev, le cena je auch. Zivnorc in fasttrack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Ce koga zanima "nova" nerabljena (z original nalepko in premazom, ter pravilnim skladiscenjem) guma Dunlop Qualifier RR, izdelana 19 teden 2009, za 120€, naj pove in jo lahko "zrihtam". Jaz bi jo porabila zase, vendar jo bi imela za cca. 3 leta, potem pa bi ze bila prevec stara. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Ce koga zanima "nova" nerabljena (z original nalepko in premazom, ter pravilnim skladiscenjem) guma Dunlop Qualifier RR, izdelana 19 teden 2009, za 120€, naj pove in jo lahko "zrihtam". Jaz bi jo porabila zase, vendar jo bi imela za cca. 3 leta, potem pa bi ze bila prevec stara. Aja. Pozabila sem omenit... 180/55-17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Ce koga zanima "nova" nerabljena (z original nalepko in premazom, ter pravilnim skladiscenjem) guma Dunlop Qualifier RR, izdelana 19 teden 2009, za 120€, naj pove in jo lahko "zrihtam". Jaz bi jo porabila zase, vendar jo bi imela za cca. 3 leta, potem pa bi ze bila prevec stara. ... ....nč bat... ne bo prestara... Drugo je, če bi bila 5 let stara na motorju.. tko pa kot praviš, da je vse kot "mora bit"...pravilno skladiščena..itd. ..3 leta?? hmm... pa jo prej skuri 120€ ...kr mal velik, se mi zdi, če je iz stare zaloge... pa nima veze, če je še vedno "iskana" guma od posameznikov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Ok. Bom se se pogajala za ceno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se