biker77 Objavljeno Julij 29, 2012 Deli Objavljeno Julij 29, 2012 že nekaj časa opažam da, ko se guma segre je občutek kot bi bila guma prazna! sicer v ovinek gre super nič ne zdrsne tut pri ornk dodajanju gasa iz ovinka, ampak vseen čudn občutek. Jasno mi je da, ko se guma segreje se raztegne...........Ima še kdo podobne izkušnje? ne.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Julij 29, 2012 Deli Objavljeno Julij 29, 2012 že nekaj časa opažam da, ko se guma segre je občutek kot bi bila guma prazna! sicer v ovinek gre super nič ne zdrsne tut pri ornk dodajanju gasa iz ovinka, ampak vseen čudn občutek. Jasno mi je da, ko se guma segreje se raztegne...........Ima še kdo podobne izkušnje? mogoče pa ni problem v gumi.lahko da je v vzmetenju. ko je vroče je olje v amortizerjih bolj redko tako ima manj blaženja motor deluje bolj mehko in mogoče zato malo bolj neroden nvm??saj pravim mogoče. ker pri gumi se dogaja da bolj je vroče večji je pritisk v njej tako da nia smisla da bi delovala bolj prazno. pri meni se prej obratno zgodi da ko so gume neogrete so nerodne kot da so premalo napolnjejne z zrakom ko pa se segrejejo pa postane ok. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinhood Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 (popravljeno) Mene pa zanima, ali je že ta guma zrela za zamenjavo? Sem bolj nov motorist, to pa je moja prva pnevmatika, zato nimam nekega jasnega občutka, kdaj je gumo potrebno menjat. Je pa leva stran na določenih delih že skoraj brez profila, na desni pa je še nekaj profila. http://shrani.si/f/1...BJaMMs/guma.jpg Popravljeno Julij 30, 2012. Popravil robinhood Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 Mene pa zanima, ali je že ta guma zrela za zamenjavo? Sem bolj nov motorist, to pa je moja prva pnevmatika, zato nimam nekega jasnega občutka, kdaj je gumo potrebno menjat. Je pa leva stran na določenih delih že skoraj brez profila, na desni pa je še nekaj profila. http://shrani.si/f/1...BJaMMs/guma.jpg mal se mim policajev vozi pa ti bojo povedal..napisal na listek celo thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 Menjaj čimprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinhood Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 Hvala za odgovor in opravičilo za butasto vprašanje. Že zmenjen...konc tedna menjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GDII Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 (popravljeno) mogoče pa ni problem v gumi.lahko da je v vzmetenju. ko je vroče je olje v amortizerjih bolj redko tako ima manj blaženja motor deluje bolj mehko in mogoče zato malo bolj neroden nvm??saj pravim mogoče. ker pri gumi se dogaja da bolj je vroče večji je pritisk v njej tako da nia smisla da bi delovala bolj prazno. pri meni se prej obratno zgodi da ko so gume neogrete so nerodne kot da so premalo napolnjejne z zrakom ko pa se segrejejo pa postane ok. hvala. Ne me zdaj vsi grajat kaj sprašujem bedarije pač jbg. spoznavam motor...... Torej, če imaš prav in glede na to da drugi nimajo podobnih problemov bi bilo treba k serviserju, drugo olje??? Popravljeno Julij 30, 2012. Popravil GDII Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 Amm mogoče bi ga pa mogu naštelat samo na svojo težo . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GDII Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 Amm mogoče bi ga pa mogu naštelat samo na svojo težo . to sem že tut mislu ampak sem si reku da to verjetno ne bo, ker se zadeva pojavi ,ko je motor ogret. Kaj veš mogoče kak more bit zadeva nastavljena spredaj in zadaj ali kje bi lahk našel navodila za nastavitve? imam pa cca 70 kg Pardon za offtopic!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 kere metzelerke pa vozis? Kako nastaviš vzmetenje maš opisano v temi -Vse o vzmetenju- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Julij 31, 2012 Deli Objavljeno Julij 31, 2012 to sem že tut mislu ampak sem si reku da to verjetno ne bo, ker se zadeva pojavi ,ko je motor ogret. Kaj veš mogoče kak more bit zadeva nastavljena spredaj in zadaj ali kje bi lahk našel navodila za nastavitve? imam pa cca 70 kg Pardon za offtopic!! Serijske nastavitve imaš pa v service manualu napisane. Drgač je tudi ena spletna stran, samo ko sem jaz primerjal št. obratov na spletni strani s tistimi iz service manuala se niso lih ujemali tako, da raje probi najt na netu za svoj letnik manual in tam not ti piše kolk mora bit. Drgač pa se naj bi vzemtenje štelalo pri ogretem motorju t.j. ko je olje manj viskozno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GDII Objavljeno Julij 31, 2012 Deli Objavljeno Julij 31, 2012 kere metzelerke pa vozis? Metzeler sportec M3 Kako nastaviš vzmetenje maš opisano v temi -Vse o vzmetenju- Serijske nastavitve imaš pa v service manualu napisane. Drgač je tudi ena spletna stran, samo ko sem jaz primerjal št. obratov na spletni strani s tistimi iz service manuala se niso lih ujemali tako, da raje probi najt na netu za svoj letnik manual in tam not ti piše kolk mora bit. Drgač pa se naj bi vzemtenje štelalo pri ogretem motorju t.j. ko je olje manj viskozno. hvala za info Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dobravec Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 zdravo. na mojem mopedu sm zamenjal obe gume, prej imel sportsmart ( zdržale dobrih 7500km), zdej imam pa obe gp racer M, pa me zanima na kolko jih pumpate za na cesto? lp martin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 ...isto kot sportsmart..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 zdravo. na mojem mopedu sm zamenjal obe gume, prej imel sportsmart ( zdržale dobrih 7500km), zdej imam pa obe gp racer M, pa me zanima na kolko jih pumpate za na cesto? lp martin Jaz cca 2.3 spredaj, 2,6 - 2,7 zadaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax46 Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 zdravo. na mojem mopedu sm zamenjal obe gume, prej imel sportsmart ( zdržale dobrih 7500km), zdej imam pa obe gp racer M, pa me zanima na kolko jih pumpate za na cesto? lp martin 2,5 in 2,8, pa dela, brez problema v vseh pogojih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 7, 2012 Deli Objavljeno Avgust 7, 2012 Kere Danlopke so dobre za "rakitno" ? Carp in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 7, 2012 Deli Objavljeno Avgust 7, 2012 Kere Danlopke so dobre za "rakitno" ? GP Racer 211 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Iščem ugoden nakup novih pirelli st angel, pa me zanima , če kateri ve za kakšno najcenejšo varianto. Pravijo, da ima Širnik v Radljah najugodnejšo, pa me zanima še drugo mnenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 (popravljeno) Nekaj let že vozim gume RoadSmart s katerimi sem običajno naredil v povprečju cca 9000km (zadnja guma). Opažam, da gume ne zdržijo niti približno več te kilometraže (5500-6500km). Ima kdo podobne izkušnje? Popravljeno Avgust 8, 2012. Popravil Wilson Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 ... mogoče je pa vsako leto desno zapestje čedalje bolj gibčno... TBoxer in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 GP Racer 211 ...odlične gume... tut v maline se da iti z njimi pogledat..... cikadina in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiKi Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Dunlop Gp Racer D211... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Evo jih battlax BT-023 trenutno imam z njimi 12.000 km. Pa še v Bosno grem z njimi, pol pa menjava zadnje... Super guma, lepo se drži ni pa za neko dirkanje glih Prejšnje sem vozil malenkost več kot 15.000km.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 SiKi... ta je pa že zanič. S tako se ne smeš vozit.... thumper in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se