SiKi Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 to se je zgodlo tipu pri cca 180-200 kmh na avtocesti.. predstavljaj si kaj se je pol zgodlo.. enostavno se je guma odlepla oz profil, guma stoji v delavnici že eno leto in je še zmeraj napumpana.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Kere so pa mal slabse od Gp ? Vidim da so slabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Dunlop Gp Racer D211... a niso ble to gp-jke ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strajnarR Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Kere so pa mal slabse od Gp ? Vidim da so slabe Skoraj vse gume so dobre, odvino od namena uporabe. Tukaj imaš tabelo glede na to kakšne potrebe in želje imaš (supersport, sport, touring... itd.) http://www.dunlop.eu/dunlop_sisl/mc/tyres/on_road/index.jsp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Dunlop Gp Racer D211... To niso GP Racer 211 ampak GP 211. In o tem primeru je tudi ena tema tu na Motosvetu, zadeva se rešuje po sodni poti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 ...odlične gume... tut v maline se da iti z njimi pogledat..... To se da pa žal z vsakimi.. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 (popravljeno) Kere Danlopke so dobre za "rakitno" ? Obvezno morjo bit črne, pa če imajo na zalogi tiste okrogle, jih kr vzem, ker te ta kvadratne lesene bl rukajo. (bi bil odgovor primeren temu vprašanju) Popravljeno Avgust 8, 2012. Popravil svobodnaptica01 hp2, cikadina, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 lool Awsome Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 en komplet sportsmart k ne tresejo (120/70 in 190/55) zadnja na pol obrabljena prednja praktično nova mam za prodat..ker mam druge za gor dat..če je kak interesent.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Jest pa eno sprednjo GP racer 211, nova. Je super okrogla, nič ne trese kot ostale kvadratne(te kvadratne neki PI skisa ponavad, pa so potem težave). Pravilno skladiščena, v temi na pravi temperaturi, DOT je 2011, tedna ne vem. Še eno zadnjo nekje uloviš, pa bo za na rakitno super. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vinjetka Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Imam transalp XL700V. iščem nove gume, pravkar sem imela dunlop trail max, pa izbiram med medzeler in bridgestone (nočem imeti michelin anaked 2, pa continental super attack). v zadnjem primeru bi še enkrat vzela trail max. Prosim, kaj predlogov?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 (popravljeno) Imam transalp XL700V. iščem nove gume, pravkar sem imela dunlop trail max, pa izbiram med medzeler in bridgestone (nočem imeti michelin anaked 2, pa continental super attack). v zadnjem primeru bi še enkrat vzela trail max. Prosim, kaj predlogov?? zakaj bi menjala če so ti ble fajn? Popravljeno Avgust 8, 2012. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Trenutno sem naročil RoadSmart-2, in če bo isti k...c s kilometražo gre drugo leto battlax gor. Ajd Evo jih battlax BT-023 trenutno imam z njimi 12.000 km. Pa še v Bosno grem z njimi, pol pa menjava zadnje... Super guma, lepo se drži ni pa za neko dirkanje glih Prejšnje sem vozil malenkost več kot 15.000km.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Imam transalp XL700V. iščem nove gume, pravkar sem imela dunlop trail max, pa izbiram med medzeler in bridgestone (nočem imeti michelin anaked 2, pa continental super attack). v zadnjem primeru bi še enkrat vzela trail max. Prosim, kaj predlogov?? continental .. trail attack. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 To se da pa žal z vsakimi.. Zakaj žal? S kakšnimi kramparcami na primernem ali pa tudi neprimernem motorju je po malinah prav veselje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 šel med maline.....pregovorno , zletel z ceste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hp2 Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Nekaj let že vozim gume RoadSmart s katerimi sem običajno naredil v povprečju cca 9000km (zadnja guma). Opažam, da gume ne zdržijo niti približno več te kilometraže (5500-6500km). Ima kdo podobne izkušnje? jst ne vem kako enim zdržijo gume 9000km..jst sm naredu z zadnjo 4000 pa je že za menjat ,pa se vozm vedno sam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 jst ne vem kako enim zdržijo gume 9000km..jst sm naredu z zadnjo 4000 pa je že za menjat ,pa se vozm vedno sam.. ja ti maš bolj mehko zapestje kot un ki delajo 9000 hp2 in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 jst ne vem kako enim zdržijo gume 9000km..jst sm naredu z zadnjo 4000 pa je že za menjat ,pa se vozm vedno sam.. men so roadsmartke 2 zdržale 14000 km. pa nism ravn lepo z njo delu. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Poglej par postov nazaj... Battlax bt-023 z vsakim setom sem do sedaj naredil med 13.000 in 15.000 km. Vsakovrstna vožnja, samo ker vozim v dvoje se mi sredina prej znuca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 To velja za zadnjo gumo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 (popravljeno) Če misliš moj post, da. Sprednjo in zadnjo sem menjal hkrati, zadnja je že kar zgonjena, sprednji pa nič ne fali tako da bo zdržala še kar nekaj časa... Sem pa delal neumnost in sem gume menjal kar vedno obe, in sprednjo in zadnjo, zdej bom pa tako, da 2 zadnji in 1 prednja... Ker ne vem zakaj bi jo menjal hkrati z zadnjo, če ji nič ne fali.. Popravljeno Avgust 9, 2012. Popravil GregaSLO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 @stuhec če se nanašaš na oba predhodnika... Iz profilov sodeč,motorja sta bolj lahko kategornika in zato tudi ob morebitni bolj "divji" vožnji lahko delata tudi take kilometrine. Če pa vozita umirejno pa je to še mala kilometrina. (moje mnenje) lp basbas 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Vidiš, vzet "lahkokategornika" se najbolj splača; malo žre pa gume maš dolgo gor Sicer odvisno od voznika, samo na ridah recmo se takim motorjem, govorim lahko za svojega s temi gumami, brez problema vozim za večino SS raket brez velikega zaostajanja (ok razen ravnina, tam pa konji odigrajo oz. odvlečejo svoje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 11, 2012 Deli Objavljeno Avgust 11, 2012 Ok, sam 15 t km se mi vseeno zdi zelo velik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se