SharpNinja Objavljeno Avgust 26, 2012 Deli Objavljeno Avgust 26, 2012 Vozi kdo PIRELLI DIABLO ROSSO CORSA ? Jaz jih imam trenutno cca 2.000 km gor in moram rečt, da do sedaj nobenih problemov, niti na pisti (mičken bl turistično od resnega dirkanja), niti na cesti. Po mokrem jih nisem še testirala in upam, da jih tudi ne bom, po suhem pa držijo odlično, ogrejejo se hitro. V bistvu sem jih vzela iz firbca, ker me zanima, koliko dlje bodo zdržale v primerjavi s supercorso, glede na to, da imajo po sredini tršo zmes in je kdaj pa kdaj do doma treba it na AC. Drugače je pa motor tudi z njimi še vedno zelo lepo vodljiv in gre lepo v ovinek, mi ni treba tlačit ga dol. Jaz sem jih vozil na Fazerci - fenomenalna guma (najboljša kar sem jih probal) na suhem! Na mokrem ni preveč prepričljiva. Wix malo dvomim, da si jih, ker je guma šele od lani, verjetno si vozil navadno Rosso. fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno Avgust 26, 2012 Deli Objavljeno Avgust 26, 2012 Joj, sem preveč nahitro prebral... Pirelli Diablo Super Corso sem vozil... se opravičujem :S fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Avgust 27, 2012 Deli Objavljeno Avgust 27, 2012 (popravljeno) Jaz jih imam trenutno cca 2.000 km gor in moram rečt, da do sedaj nobenih problemov, niti na pisti (mičken bl turistično od resnega dirkanja), niti na cesti. Po mokrem jih nisem še testirala in upam, da jih tudi ne bom, po suhem pa držijo odlično, ogrejejo se hitro. V bistvu sem jih vzela iz firbca, ker me zanima, koliko dlje bodo zdržale v primerjavi s supercorso, glede na to, da imajo po sredini tršo zmes in je kdaj pa kdaj do doma treba it na AC. Drugače je pa motor tudi z njimi še vedno zelo lepo vodljiv in gre lepo v ovinek, mi ni treba tlačit ga dol. Kul, tak feedback sem rabu:) Predvsem na pisti me zanima, se kej pregrejejo, grip, pritisk na pisti.... Ker zgleda da ma ta guma specifikacijo za mene (cesta, track day... .) bom za drugo sezono verjetno namontiru. Predvsem na pisti me zanima, se kej pregrejejo, grip, pritisk na pisti. Mokr grip me ne zanima, po dežju se ne grem vozit, sploh pa ne noret...Hvala ! Popravljeno Avgust 27, 2012. Popravil fasttrack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Avgust 27, 2012 Deli Objavljeno Avgust 27, 2012 Joj, sem preveč nahitro prebral... Pirelli Diablo Super Corso sem vozil... se opravičujem :S Hehe... kolk KM je služla ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 28, 2012 Deli Objavljeno Avgust 28, 2012 Kul, tak feedback sem rabu:) Predvsem na pisti me zanima, se kej pregrejejo, grip, pritisk na pisti.... Ker zgleda da ma ta guma specifikacijo za mene (cesta, track day... .) bom za drugo sezono verjetno namontiru. Predvsem na pisti me zanima, se kej pregrejejo, grip, pritisk na pisti. Mokr grip me ne zanima, po dežju se ne grem vozit, sploh pa ne noret...Hvala ! Kar se piste tiče, meni se niso pregrele, kljub temu, da sem pustila "cestni" pritisk, ampak kot sem rekla bolj kot ne turizem po pisti (ampak nasvaljkal jih je pa dobr :grim ) in tud občutek je bil tudi v nagibu, da drži kot treba. Za ornk trackday priporočam, da spustiš pritisk, da ne bi blo presenečenj, ker konec koncev je le bolj cestna guma. Bi ti pa vseeno svetovala Supercorso v kolikor planiraš kaj več kot turističen obisk piste. Sem jih zvozila 4 komplete pres Rossicami in je top guma, sploh za pisto....ravno tiso malo več kolikor rabiš na pisti. Ampak temu občutku, da drži v piko, je primerna tudi življenjska doba, s supercorso več odšvoh 4 jurjev nisem prilezla (dvovaljni gumodžer pač, čeprav pazim, da imam po ravnem lahko roko), glede na obete računam vsaj dobrega jurja več z Rossicami. fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Hvala,hvala... eh , zdej si me pa čist za supercorsa zapalla ... good work Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno September 3, 2012 Deli Objavljeno September 3, 2012 Zanima me, če ima kdo izkušnje glede starosti gum, da so še primerne za vožnjo. Je letnik gum 08 že prestar za naslednjo sezono? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 3, 2012 Deli Objavljeno September 3, 2012 (popravljeno) Če so bile pravilno skladiščene in če jih boš v naslednji sezoni porabil, so čisto ok. Popravljeno September 3, 2012. Popravil svobodnaptica01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno September 3, 2012 Deli Objavljeno September 3, 2012 Pozabil sem napisat, da gre za rabljene z cca 4mm profila. Bile so do nedavnega na motorju. Dobim jih pač po eni simbolični ceni, drugače sploh nebi spraševal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno September 4, 2012 Deli Objavljeno September 4, 2012 Koliko pumpat Dunlop GP212 Pro spredaj in zadaj GP211GP NTEC....uporaba po cesti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 4, 2012 Deli Objavljeno September 4, 2012 (popravljeno) Koliko pumpat Dunlop GP212 Pro spredaj in zadaj GP211GP NTEC....uporaba po cesti? jz sem pumpo 2.0 max in zadaj 1.8 ali obe 1.8 Popravljeno September 4, 2012. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno September 4, 2012 Deli Objavljeno September 4, 2012 Za Dunlop GP tlak pod 2,0 (sploh sprednja) po cesti je sprejemljiv samo pri zelo zelo hitrem tempu in dost odprtim trasam ( recimo Kočevje-Dvor ) sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robertox Objavljeno September 5, 2012 Deli Objavljeno September 5, 2012 lp imam eno uprašanje glede gum in sicer gledam metzeler enduro 3 sedaj sem imam metzeler tourance exp in sem z njo narediv dobrih 6k km pa je hin rabil bi gumo ki zdrži ene 2k km več da mi zdrži celo sezono kakšne imate kaj izkušnje in kaj predlagate gre pa za hondo transalp 650 lp hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno September 5, 2012 Deli Objavljeno September 5, 2012 Dober dan! Zanima me za gp racer zadnjo pnevmatiko E, koliko marofov bi morala približno zdržati? V dveh tednih sem bil 2x na marofu in še kakšnih 1000km po cesti in guma je že tričetrt porabljena ampak samo po robovih? na robovih ni videti da bi bila nepravilno obrabljena ni raztrgana, pojavlja se samo rahlo svaljkanje. pumpal sem pa jo na 1.4 bar na marofu po cesti pa 2.6. prejšnja M mi je zdržala samo po cesti 4k km. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 5, 2012 Deli Objavljeno September 5, 2012 lp imam eno uprašanje glede gum in sicer gledam metzeler enduro 3 sedaj sem imam metzeler tourance exp in sem z njo narediv dobrih 6k km pa je hin rabil bi gumo ki zdrži ene 2k km več da mi zdrži celo sezono kakšne imate kaj izkušnje in kaj predlagate gre pa za hondo transalp 650 lp hvala S tourance navadnimi sem na Varaderi naredil 12 tisoč. Z michelin anakee je na vstromu 1000 narjenih cirka 6tisoc, pa jih bo se vsaj tolk; tko da, al manj po AC nabijat al pa ne vem kva narobe delaš, precej premal km je to ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robertox Objavljeno September 5, 2012 Deli Objavljeno September 5, 2012 Saj mogoce kaksnega tisocaka jih se bom ampak vec pa ne:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mamkabozja Objavljeno September 5, 2012 Deli Objavljeno September 5, 2012 lp imam eno uprašanje glede gum in sicer gledam metzeler enduro 3 sedaj sem imam metzeler tourance exp in sem z njo narediv dobrih 6k km pa je hin rabil bi gumo ki zdrži ene 2k km več da mi zdrži celo sezono kakšne imate kaj izkušnje in kaj predlagate gre pa za hondo transalp 650 lp hvala Navadne Turance. Sicer je na velikih endurah drugačna zmes gume in so gume trpežnejše. Na Tigru sem naredil 20.000km pa je bilo na zadnji gumi še 3mm profila. Trenutno sem na Pirelli Trail in imam 7000km; zadnje gume je še 4,5 mm. Ta guma je predvsem za asfaltno vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robertox Objavljeno September 5, 2012 Deli Objavljeno September 5, 2012 Sem glih gledal teste od navadne tourance in je bilo na testu narejenih 12 k km z exp pa dobrih 6 km ravno toliko jim imam js je pa res da motor ni biv nikoli na ac gre pa gdaj pa gdaj po zadnem kolesu in ga ne sparam pride do stopalke v kaksnem uvinku ampak se mi useeno malo zdi 6 k km:) Sem glih gledal teste od navadne tourance in je bilo na testu narejenih 12 k km z exp pa dobrih 6 km ravno toliko jim imam js je pa res da motor ni biv nikoli na ac gre pa gdaj pa gdaj po zadnem kolesu in ga ne sparam pride do stopalke v kaksnem uvinku ampak se mi useeno malo zdi 6 k km:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 6, 2012 Deli Objavljeno September 6, 2012 Exp nisem nikoli dal gor, pač so mi priporočil navadno in sm bil z njimi zadovoljen. Probaj navadne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zeco Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 Zdravo, na banditu imam standardne dimenzije gum 120/60/17 in 160/60/17. Trenutno imam gor dunlop qualifier II. Ker se dosti peljem po AC, opažam, da mi predvsem zadnjo gumo kar precej pobira po sredini. Za leto bodo še brez problema, drugo leto pa bi verjetno zamenjal. Katere gume gor namontirat, da se pri vožnji po AC ne bo toliko radirala sredina? Hvala,Tomaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 Gume ki imajo tršo zmes na sredini. Jaz vozim Metzeler Z8, in sem zadovoljen. Jih ne pobira preveč, kljub sopotnici in polno naloženem motorju. Govorim za avtocesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 Prav tako Dunlop Roadsmart 2 zdržijo hudiča in pol. Drugače pa načeloma naj bi bila vsaka ST guma primerna za tak način vožnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bentley Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 Je kdo, ki je vozil dunlop sportsmart in continental sport attack 2, ce bi napisal eno primerjavo? Moram menjat pa continentalk se nisem vozil. Prevdsem me zanima glede voznih lastnosti, oprijema, kilometrina ni tako pomembna. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 Dunlop sportsmart imam že nekaj časa na motorju. Za moj način vožnje je zelo dobra guma. Zdrži precej kilometrov, čeprav sem z zadnjo, ki sem jo menjal prejšnji teden naredil samo 8255 km, s prvo pa 11 tisoč in drobiž. Za continentalke ti pa žal ne vem povedati :grrr LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno September 8, 2012 Deli Objavljeno September 8, 2012 Conti sport attack2 mam jst trenutno. naredu že cca 5000 km pa jo je še kar nekaj. Zlo zadovoljen z njo. Drži k prilimana. Vozil z njo tudi po hudem nalivu po cestah v Istri in ni blo panike . Res pa da sem vozu zlo počas ker je voda drla v potokih in ceste so ble penaste. Računam na ene 10 000 km z njo. Z Roadsmart 2 sem naredu 14 000. Dons jo grem pa še na jadranko sprobat trebor in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se