sesir Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 Sportsmart kaj pa vem malo premal kilometrov z njo naredim sem imel roadsmart. Mislim da se mi ne splača za moj način vožnje dajat sportsmart. Nevem pač moje razmišlanje ker je sportsmart še vedno bolj športna guma kot roadsmart, moj način vožnje pa ni niti malo podoben športni vožnji. to sem si mislu-zato sem tud mislu na roadsmart-sori ušlo ime gasperX 1
biker77 Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 zivinorc: kawasaki zx6r 636 ,...bed ker imena ne morem spremeniti -.- lahko spremeniš..mal poišči..naprimer iskalnik je zlo dobra stvar..
NinjaRider04 Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 (popravljeno) lahko spremeniš..mal poišči..naprimer iskalnik je zlo dobra stvar.. ne najdem nikjer Popravljeno Januar 30, 2013. Popravil Aprilia rs 125
biker77 Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 ne najdem nikjer http://www.motosvet.com/tabla/topic/2432-a-se-da-spremeniti-nick/ sesir 1
sand66 Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 Sportsmart kaj pa vem malo premal kilometrov z njo naredim sem imel roadsmart. Mislim da se mi ne splača za moj način vožnje dajat sportsmart. Nevem pač moje razmišlanje ker je sportsmart še vedno bolj športna guma kot roadsmart, moj način vožnje pa ni niti malo podoben športni vožnji. Ampak nikoli reci nikoli, mogoče pa sprobam. Mislim da bi bil kr mal šok zame ker sem z roadsmart, roadatack naredil 10000km, z sportsmart nebi toliko prevozil. Sportsmart preko7000km ,solidno za moj način vožnje in 96kg...,supercorsa pol manj...metzeler m5 razočaran...
TakeALookAround Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 GasperX, zakaj pa ne Roadsmart II? Js jih mam gor, pa zdrzijo lih ene 10 jurjev ja...Js sm cist zadovoljen.
TakeALookAround Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 ne najdem nikjer Pa ne si dat spet ime motorja ane Da naus spet menu cez 2 let cikadina in gasperX 2
NinjaRider04 Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 Pa ne si dat spet ime motorja ane Da naus spet menu cez 2 let hvala ti =),..sem dal tako ime kot treba bit..mejal bom itak če bo dnar..samo bom vzel to znamko ki mam zdaj
gasperX Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 GasperX, zakaj pa ne Roadsmart II? Js jih mam gor, pa zdrzijo lih ene 10 jurjev ja...Js sm cist zadovoljen. Za enkrat me firbec matra kakšne so, kaj bom dal pa takrat ko bo treba gor pa nevem.. Bi pa jih probal zakaj pa ne...
motozajebant Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 ker sem bolj zelenko pri motorjih, bom tut jaz vprašal za nasvet pri nakupu gum... sem ZELO turističen voznik torej, nič žaganja po cesti, no ja sem in tja ga mal odprem, ampak to je za vas še vedno turizem..... način vožnje? to da lahko v miru opazujem okolico in "čiliram" med vožnjo torej, kaj mi priporočate za ene gume.... Trebor je rekel Roadsmart? vprašam zato, ker se tudi približno ne sopznam na te zadeve, tko da mi bo vsak odgovor prav prišel in hvala vsakemu že vnaprej lp,mz
alen1 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Roadsmart II na XJR in to 85% vožnje v dvoje, kdaj pa kdaj tudi odprem predvsem ko sem sam. Zdržale so mi presenetljivih 15.500km in še bi se lahko vozil. Je bilo potrebno menjati obe, ker je bila tudi prva po robovih precej pobrana. Pas po sredini gume tako prednje kot zadnje je namreč trši. igorkr 1
DAMI34 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Men je roadsmart2 naredila 10000km, 60% vožnje v dvoje.
blabla Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Roadsmart 2 je odlična guma,vendar je izraženo slabenje upravljivosti in natančnosti po določenih kilometrih. Je pa pravi maratonec,kar se tiče kilometrine. Priporočal bi Metzeler Z8 interact(sprednja z oznako M,zadnja O-zelo pomembno,ker je to izboljšana verzija). Pa tudi Bridgestone battlax T30,ki komaj prihaja,bo po mojem vrhunska,če ne v sami špici. No, to so gume,kjer ne moreš zajebat,če je vožnja vsesstranska in ne preveč dirkaška,govorimo pa o cirka 150evrih za zadnjo in 100 za sprednjo,pač klasika.
aleksandergabriel Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Z8 interact, je super guma. Priporočam.
TINY35 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 (popravljeno) Kaj pa Dunlop sportsmart in pa qualifier, jaz se tudi še zmeraj odločam, nekako sem se zagledal v Metzeler m5 pa tle gor ni nekaj najboljš napisan o teh gumah, sem pa z enmu govoril k ima isto Aprilio rsv jih ima gor jih ni mogel prehvalit.. Mnenje za sportsmart in qualifier? Popravljeno Januar 31, 2013. Popravil TINY35
sesir Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Aprilio rsv jih ima gor jih ni mogel prehvalit.. ta bi hvalu tud kamne,ker ima motor.da se vidi
TINY35 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 A to pa ne vem oglas je bil na bolhi pa sem opazil ravno te gume gor na aprilii, pa sem vprašal...
sesir Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 A to pa ne vem oglas je bil na bolhi pa sem opazil ravno te gume gor na aprilii, pa sem vprašal... RSV je mopi in ni za počasno vožnjo
TINY35 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Kaj s tem hočeš povedat da m5 niso za njo al kako
sesir Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Kaj s tem hočeš povedat da m5 niso za njo al kako za moje pojme morajo biti na RSV-ju pirelli vsaj diablo corsa ali supercorsa Demon 1
TINY35 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Pirelli Diablo dobim ugodno set, samo se baje hitro znucajo, a se pri Pirelli da tudi trdoto izbirati
sesir Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Pirelli Diablo dobim ugodno set, samo se baje hitro znucajo, a se pri Pirelli da tudi trdoto izbirati seveda.jz vozim spredj S zadaj M Demon 1
TINY35 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Kolk kilometrov nardiš recmo z bolj normalno vožnjo, ampak večina ovinkasta cesta
sesir Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Kolk kilometrov nardiš recmo z bolj normalno vožnjo, ampak večina ovinkasta cesta JZ MALO.DRUGI,KI VOZIJO KOT SI NAPISO Z ZADNJO OKOL6 DO 8JURJEV
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se