nxyz Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Kolk kilometrov nardiš recmo z bolj normalno vožnjo, ampak večina ovinkasta cesta Čez Črnivec, če boš vozil tako kot z atv-jem, bolj malo :closedeyes:
TINY35 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Hahaha nxyz, sj sem se čist čedno vozil
Demon Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 JZ MALO.DRUGI,KI VOZIJO KOT SI NAPISO Z ZADNJO OKOL6 DO 8JURJEV Z zadnjo Supercorso med 6 in 8 tisoč kilometrov??!!??!!?? Tega pa NE verjamem...
sesir Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Z zadnjo Supercorso med 6 in 8 tisoč kilometrov??!!??!!?? Tega pa NE verjamem... ne supercorso ampak s CORSO....
Demon Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 ne supercorso ampak s CORSO.... Ja pa tudi s Corso se mi zdi toliko OGROMNO. Jaz s Supercorso M naredim tam do 3500, z SP pa cca 4000 pa je ni več... :/
sesir Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Ja pa tudi s Corso se mi zdi toliko OGROMNO. Jaz s Supercorso M naredim tam do 3500, z SP pa cca 4000 pa je ni več... :/ jz jih delam še manj....prijatelji pa delajo s corso od najmanj 5500 do 8500 na 636ninji a brez divjanja v prvih dveh in nič avtoceste skozi ovinke pa peljejo ok
Demon Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Ja meni nikakor ne znese taka kilometrina, je pa res, da sploh ne polagam pažnje na gumo in če mi je, ga stisnem tudi v prvi in drugi tako kot se spodobi. Kaj pa vem, ko bom začel paziti na obrabo gume, si bom kupil skuterčka. TakeALookAround in sesir 2
MihaJ Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 GP Racerka iz prejšne strani je dobila novega lastnika, jaz pa bom kmalu naročil Pirelli Diablo Rosso Corsa in potem napišem vtise, ko bom napravil kak kilometer. cikadina, Demon in suzuki 3
TINY35 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Pa gp racer mam tudi v igri.... Je dobra a
sesir Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 DP racer zadnja ni slaba in kilometrov zdrži.a pirelli enakomerno popušča-racer pa kr naekrat na pune spusti.prednja pa je pirelli veliko boljša
biker77 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 vsak ma svojo teorijo o tem kaj je boljše
igorkr Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 (popravljeno) Sportsmart kaj pa vem malo premal kilometrov z njo naredim sem imel roadsmart. Mislim da se mi ne splača za moj način vožnje dajat sportsmart. Nevem pač moje razmišlanje ker je sportsmart še vedno bolj športna guma kot roadsmart, moj način vožnje pa ni niti malo podoben športni vožnji. Ampak nikoli reci nikoli, mogoče pa sprobam. Mislim da bi bil kr mal šok zame ker sem z roadsmart, roadatack naredil 10000km, z sportsmart nebi toliko prevozil. 11.700 s sportsmart Vzemi priporočam Popravljeno Februar 1, 2013. Popravil igorkr MARE 65 1
biker77 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 (popravljeno) moja izkušnja s sportsmart..odlična če na cesti tišiš k zmešan..če se pelješ na izi je pa kr nekej.. nikol več.. aja, prodam en komplet mal ponucanih Popravljeno Februar 1, 2013. Popravil biker77 cikadina 1
NinjaRider04 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 moja izkušnja s sportsmart..odlična če na cesti tišiš k zmešan..če se pelješ na izi je pa kr nekej.. nikol več.. aja, prodam en komplet mal ponucanih tudi jaz mam eno za prodat..po sredini še je uredo
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 moja izkušnja s sportsmart..odlična če na cesti tišiš k zmešan..če se pelješ na izi je pa kr nekej.. nikol več.. aja, prodam en komplet mal ponucanih očitno vsi ugotavljamo isto cikadina 1
TINY35 Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Kaj pa Pirelli Diablo brez rosso in corsa oznake tale http://www.motorcycle-usa.com/545/119/Motorcycle-Article/Pirelli-Diablo-Tires-Review.aspx rosso pridejo cca 280 eur komplet tele diablo pa okol 180 eur komplet ...
sesir Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Kaj pa Pirelli Diablo brez rosso in corsa oznake tale http://www.motorcycle-usa.com/545/119/Motorcycle-Article/Pirelli-Diablo-Tires-Review.aspx rosso pridejo cca 280 eur komplet tele diablo pa okol 180 eur komplet ... te sem jz mel na R1 in so mi ble ok
honda2000 Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Kaj pa Pirelli Diablo brez rosso in corsa oznake tale http://www.motorcycle-usa.com/545/119/Motorcycle-Article/Pirelli-Diablo-Tires-Review.aspx rosso pridejo cca 280 eur komplet tele diablo pa okol 180 eur komplet ... Si to gledal tule gor? http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5038205 Sicer pa tud mene zanima ravno ta model, ker so cenovno med najugodnejšemi.
TINY35 Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Si to gledal tule gor? http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5038205 Sicer pa tud mene zanima ravno ta model, ker so cenovno med najugodnejšemi. Ja pri širniku gledam, ta set je 183 eur gume so 2011... Sploh ne vem več že ves zmeden katere gume vzet, naslednji mesec pomoje grem kar do njega in se tam odločim, so pa zdaj diablo prve v vrsti..Po vsem kar sem prebral.. sesir 1
urkoman Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 He, men so se podobne stvari dogajale s sportsmartko. Ocitno vozim prepocasi. Bojda, da pilotpower3 neunicljive in da se kar drzijo ceste. Zadnjo bo treba letos definitivno menjat, razmisljam o michelinu. malakai 1
likalexsey Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Michelin Pilot Power, 10 000km, pa še kakšne 1000 bo zdržala zadnja, sploh niso slabe gume, pa cenovno so bolj ugodne od večina ponudb.
GDII Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 (popravljeno) lansko sezono sem mel GP race medium obe dve, letos pa bom dal iste le da bo sprednja SOFT.... Sem pa razmišljal da bi dal zadnjo GP race prednjo pa pirelli corso ali supercorso ampak nekateri ne priporočajo dveh različnih gum?? Aja pa z zadnjo sem naredil 5k ampak je bilo že več drotov kot gume!!! Popravljeno Februar 2, 2013. Popravil GDII sesir 1
MihaJ Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Ljudje, pa kaj se nimate nič radi, da se vozite do dratov? Pa ni osamljen primer, sem že večkrat to tule prebral... Kaj pa policaji, vas nič ne skrbijo? Jaz sem se samo nekaj dni vozil z bolj znucano gumo, še vedno se je videlo nekaj profila, pa jasno me je ravno takrat ustavil in me masiral, k sreči me je spustil...
TakeALookAround Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Ja ce gres proti koncu gume 500km prevozt, k dam prids loh tut drat vn gleda. :grim
sesir Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Ja ce gres proti koncu gume 500km prevozt, k dam prids loh tut drat vn gleda. :grim proti koncu gre samoMAX narisat ne pa peljat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se