sesir Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 KOLK sem jz ugotovil z leti je pirelli zakon a kilometrina trpi.... Lani pa sem iskal kompromis kilometrine in drže....spredaj dunlop Ntec soft zadaj GP Racer M....Če pa nisi nek divjak in bi rad vredi gumo pa spredaj diablo S zadaj pa roadsmart....men žal mora guma ful džati in nudit neke povratne info pri čem pa je pirelli supercorsa svetlobna leta pred vsemi.Razen metanja motorja skozi zaprte ovinke,kjer je Ntec soft prednja le za odtenek boljša
urkoman Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 sportattack2 je bila zelo dobro ocenjena. Drzi dobr, a gre hitr.
jozexj6 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Drzi dobr, a gre hitr. DRži,drži. Kolk gre pa hitr je pa tud od motorja odvisno. Men je zadnja na XJ6 zdržala dobrih 9000km. Sprednja je pa na 1/2.Zlo zadovoljen . Tudi z obrabo, glede na to kakšen grip ima in kako sem jo vozu.Nič kaj nežno
gsxf750 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 KOLK sem jz ugotovil z leti je pirelli zakon a kilometrina trpi.... Lani pa sem iskal kompromis kilometrine in drže....spredaj dunlop Ntec soft zadaj GP Racer M....Če pa nisi nek divjak in bi rad vredi gumo pa spredaj diablo S zadaj pa roadsmart....men žal mora guma ful džati in nudit neke povratne info pri čem pa je pirelli supercorsa svetlobna leta pred vsemi.Razen metanja motorja skozi zaprte ovinke,kjer je Ntec soft prednja le za odtenek boljša Ne bo šlo :grrr , N-TEC karkasa je pri Dunlopu izkjučno pri zadnji gumi. Sicer bi prednje pumpal 1,1 hladno na Grobniku???
sesir Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 (popravljeno) Ne bo šlo :grrr , N-TEC karkasa je pri Dunlopu izkjučno pri zadnji gumi. Sicer bi prednje pumpal 1,1 hladno na Grobniku??? ja sej vem a bi drugače mogu točno pogledat oznako na mopi-važo,da se ve zakaj gre...mislim,da jz pumpal okol 1.5...mislim al 1.8 ne vem več Popravljeno Februar 7, 2013. Popravil sesir
gsxf750 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 ja sej vem a bi drugače mogu točno pogledat oznako na mopi-važo,da se ve zakaj gre...mislim,da jz pumpal okol 1.5...mislim al 1.8 ne vem več Verjetno je bilo mišljeno GP. Pumpanje priporočeno : 1,9 hladno
ankh Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 (popravljeno) Baje so kar dobre po testih.... me zanima kaka bo cena... SPORT FORCE (rang Qualifier II): 120/70/17 - 89,00 EUR 160/60/17 - 109,00 EUR naslednji teden..... Popravljeno Februar 7, 2013. Popravil ankh
TINY35 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 180-55-17 pa pise sele junija...
Urban K. Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Živjo, Ali so za letos še predvidene D211 GP ali jih je že nadomestila D212 GP? Koliko trenutno pri nas stane komplet (D211 GP oz. D212 GP) z dimenzijami 120/70/17 in 200/55/17? Lep pozdrav.
TINY35 Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Gledam na avtonetu QUALIFIER RR ugodna cena...samo nikjer opisa te gume...mater je teh modelov gum, a kdo pozna to gumo
SEBA33 Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Tine,sam zate http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/tehnika/pnevmatike/dunlop-sportmax-qualifier-rr-in-gp-racer
Erik Objavljeno Februar 16, 2013 Opozori Objavljeno Februar 16, 2013 (popravljeno) http://motorrad.rieger-ludwig.de/meweb/start.asp#1 verjetno za vse po mal koristno ....vse znamke, vsi modeli in namen uporabe Popravljeno Februar 16, 2013. Popravil Erik Prix 1
TINY35 Objavljeno Februar 16, 2013 Opozori Objavljeno Februar 16, 2013 Zanimivo... sam je ful označenih auslauf..kao potekle...ni več..kako ne če so še na prodaj.. whtfk
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 16, 2013 Opozori Objavljeno Februar 16, 2013 Zanimivo... sam je ful označenih auslauf..kao potekle...ni več..kako ne če so še na prodaj.. whtfk naprodaj je še stara zaloga. Ne pričakuj pa gum mlajših od 2010.
jant90 Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 prihaja čas ko bo treba pred začetkom sezone zamenjat gume na moji cbfki 600, pa me zanima kaj mi priporočate glede na to da letno delam bol malo kilometrov pa še to bolj turistične vožnje v dvoje. Malo sem pobrskal po netu pa sem našel dunlop qualifier pa me zanima kakšne mate kaj vi izkušnje s temi gumami, in ali mi priporočate kakšne druge pnevmatike za dokaj sprejemljivo ceno
Lencdo Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 prihaja čas ko bo treba pred začetkom sezone zamenjat gume na moji cbfki 600, pa me zanima kaj mi priporočate glede na to da letno delam bol malo kilometrov pa še to bolj turistične vožnje v dvoje. Malo sem pobrskal po netu pa sem našel dunlop qualifier pa me zanima kakšne mate kaj vi izkušnje s temi gumami, in ali mi priporočate kakšne druge pnevmatike za dokaj sprejemljivo ceno Moj fotr ma na fazer 1000 dunlop sportmax 2, pa prav da je odlična guma z zadnjo je naredil 10k BP. Večinoma se vozi v dvoje. Če sm ti s tem kej pomagal. lp
Stafuc Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Pozdravljeni! Zanima me ali so dobre pnevmatike, če so letnik 2010 in so pravilno skladiščene ter nikoli uporabljene. Na avto.netu sem kar nekaj tovrstnih oglasov zasledil, in me zanima če so take gume še dobre ali raje dam 50€ več in imam 2012/2013 letnik gum. hvala lp!
Frips Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 (popravljeno) Nič jim ne manjka. Guma naj bi tako ali tako morala odležati preden pride v prodajo. Popravljeno Februar 25, 2013. Popravil Frips urkoman 1
OrangePower Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Čas za nove gume.... Kaj vozite na 2 cilindrih z dobrim občutkom.... Vem da z d211 nimam kaj zgrešit (edina guma katera mi ni nikol spustila tako na zalivkah, belih črtah, zelo vročem asvaltu...), samo vseno bi rad kakšno gumo da nardi malo več kilometrine....
Lencdo Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Čas za nove gume.... Kaj vozite na 2 cilindrih z dobrim občutkom.... Vem da z d211 nimam kaj zgrešit (edina guma katera mi ni nikol spustila tako na zalivkah, belih črtah, zelo vročem asvaltu.. .), samo vseno bi rad kakšno gumo da nardi malo več kilometrine.... Vsa leta sem vozil Dunlop in bil z njimi zelo zadovolen. Lansko leto sem kupil pireli SC. Z njimi sem naredil 3,5-4k kilometrov ( na grobniku 200km) 2k po Bosni, skratka odlična guma, letos jo dam spet gor! upam da sem kaj pomagal lp sesir in Demon 2
MARE 65 Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Nič jim ne manjka. Guma naj bi tako ali tako morala odležati preden pride v prodajo. Se kar strinjam, sicer na motorju to še nisem sprobal, sem pa za avto enkrat dobil pri kolegu vulkanizerju 3 leta stare gume (normalno skladiščene) za dobro ceno, sem rekel za eno sezono bodo dobre pa sem jih vozil 4 leta brez problema (pa ne glih penzionistično).
OrangePower Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Vsa leta sem vozil Dunlop in bil z njimi zelo zadovolen. Lansko leto sem kupil pireli SC. Z njimi sem naredil 3,5-4k kilometrov ( na grobniku 200km) 2k po Bosni, skratka odlična guma, letos jo dam spet gor! upam da sem kaj pomagal lp Kolko km si pa z dunlop naredu? Kere SC si vzel (0,1,2,3)?
Lencdo Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Kolko km si pa z dunlop naredu? Kere SC si vzel (0,1,2,3)? z Dunlop sm naredu med 3-4k km ampak brez dirkališča...nekak se je dunlop bolj neenakomerno obrabljala kot pireli...še enkrat pa povdarjam, da je to moje subjektivno opažanje. Moj stil vožnje je zelo agresiven! Obe gumi sta odlični vsaj zame, da nebo pomote. Imel sem SC1, dubu sm jo pa po smešni ceni zato sm jo tudi uzel. Pravjo "fantje" da je bla SC2 v "k***u" da pa je 3. spet tko k morebit. Spet povdarjam da tko sm slišu. lp
sesir Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Čas za nove gume.... Kaj vozite na 2 cilindrih z dobrim občutkom.... Vem da z d211 nimam kaj zgrešit (edina guma katera mi ni nikol spustila tako na zalivkah, belih črtah, zelo vročem asvaltu.. .), samo vseno bi rad kakšno gumo da nardi malo več kilometrine.... če d211 tolk drži...na desni roki se da gas
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se