DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 Aha pa še nekaj, kar se kilometrine tiče, so lahko razlike tudi do 30% in to pri istem tipu gume. Sploh pri meni ker se vozim tudi pozimi in v hladnem. Kot opažam jih vročina neprimerno manj žre kot pa mraz.
BenX Objavljeno Avgust 10, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 Še dobr, da je tolk vroče, da se Gp-ke fajn segrejejo ...a to skoz vozič dirkalne gume za po cesti? ne, na grobniku sem bil pa je gor in ker ta mesec grem spet na grobnik je kar gor ostalo.
ICEHOT Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Hej, Zanima me vaše mnenje katero gumo izbrat? izbiram med: Dunlop Sport smart in Dunlop QUALIFIER II. Vozim Hondo cb 600f Hornet (08, ABS). Vozim se kar dosti, predvsem po lokalnih cestah, bil sem en dan na grobniku (kako uro), nameravam pa tudi obiskat Pannonia Ring za en dan, mal za dušo sprostit. zdej mam gor pa gume: Dunlop QUALIFIER (še od prejšnega lasnika)
biker77 Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Hej, Zanima me vaše mnenje katero gumo izbrat? izbiram med: Dunlop Sport smart in Dunlop QUALIFIER II. Vozim Hondo cb 600f Hornet (08, ABS). Vozim se kar dosti, predvsem po lokalnih cestah, bil sem en dan na grobniku (kako uro), nameravam pa tudi obiskat Pannonia Ring za en dan, mal za dušo sprostit. zdej mam gor pa gume: Dunlop QUALIFIER (še od prejšnega lasnika) jest bi na tvojem mestu vzel gp racer.. sploh če misliš it na pisto tut.. drgač pa zdele na enem motorju vozim pirelli corsa rosso.. res fajn guma..
Hudoba Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Kam v Ljubljani ali bliznji okolici po continental?
gsxf750 Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Logatec, Pit Stop, sam trenutno dopust
Hudoba Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Logatec, Pit Stop, sam trenutno dopust Vem da je Rumeni na dopustu, zato pa sprasujem .
gsxf750 Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 premontirat se da v Ljubljani v Črnučah sportstil od mosta čez Savo proti Črnučam, sam ni prodaje, je treba s seboj prnest .)
Rokic Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 110/80 R19 (prednja) motor: v-strom 650 Mnenje o Dunlop TR91? Kako se obnese v primerjavi s sedajšnjo Bridgestone BW501? Obraba/oprijem/stabilnost oz. občutljivost na nepravilnosti na cesti?
ICEHOT Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Zanima me še, če je kaj zakonsko omejeno, da mora biti spredaj in zadaj ista pnevmatika? ( isti proizvajalec in profil)?
Hudoba Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 110/80 R19 (prednja) motor: v-strom 650 Mnenje o Dunlop TR91? Kako se obnese v primerjavi s sedajšnjo Bridgestone BW501? Obraba/oprijem/stabilnost oz. občutljivost na nepravilnosti na cesti? Mnogo boljsa. Po osebnih izkusnjah in po testih. http://www.motorradonline.de/motorradreifen/enduroreifen-im-reifentest-2013-endwertung/454797?seite=6
tintin Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 ker slavospevov novi savini gumi ni ne konca ne kraja sem se jo odločil sprobat.. toda problem... ni moje dimenzije zadne gume :/ je mc50 kaj podobnega kot sportforce, da bi recimo poskusil slednjo? LP
TakeALookAround Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Zanima me še, če je kaj zakonsko omejeno, da mora biti spredaj in zadaj ista pnevmatika? ( isti proizvajalec in profil)? Ne.
motofrik Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Kolega iz kluba ima motor registriran v Nemčiji in je seveda šel gor na tehničnega. Pa ga je TUV preglednik vrgel, češ da ima gor 11 let stare gume. Kupil pa jih je aprila letos.... Dunlop. Danes piše na forumo to zadevščino in mi ni dalo miru, sem šel gledat svoje (isto Dunlop). Štirimestna številka je 5698.. :eek: Torej bi bile 56 teden 98 leta... Leto pa ja nima 56 tednov, križ božji... :hmm: Ima Dunlop kakšen svoj sistem označevanja, oziroma kaj naj bi pomenile te štiri številke, ker starosti ne morejo..
Mavti Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Uf,sem šel takoj gledat na skuter pa tam datum štima, sem pa približno pred šestimi leti imel na kombiju podoben primer kjer številke novih gum po nobeni logiki niso ustrezale datumu proizvodnje tako, da to tudi mene zanima kako do tega pride , pa tiste gume takrat glede na znamko,renome in ceno so bile glede oprijema cestišča katastrofa oziroma zanič. :jezen
krucymucy Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Po 4800km sem izmeril profil na CTA2 (conti trail attack 2) ob vgradnji ga je bilo 9mm na sredini, sedaj ga je še 6mm. Tko da mislim da zna bit kar dobra touring guma, res pa je da jaz ne pospesujem in zaviram naglo.
NinjaRider04 Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Zanima me še, če je kaj zakonsko omejeno, da mora biti spredaj in zadaj ista pnevmatika? ( isti proizvajalec in profil)? ja je ..zgoraj v avstriji..če nimaš obe isti gumi dobiš lepo kazen.. ..tak da ja..priporočam da obe isti kupišš
motofrik Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 Nemci imajo tudi zakon, da morata obe gumi biti iste firme. Celo firma je napisana v homologaciji, katera je dovoljena...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 A ne gre to tko, da more motor ustrezat predpisom drzave v kateri je registriran?
Zivnorc Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 Kam v Ljubljani ali bliznji okolici po continental? http://www.conti-moto.si/ poskusi tukaj.
ICEHOT Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 Hvala za koristne informacije! K je imel kdo mogoče od dunlopa sport smart ali qalifier 2? in koliko km ste naredili?
Zivnorc Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 Hvala za koristne informacije! K je imel kdo mogoče od dunlopa sport smart ali qalifier 2? in koliko km ste naredili? SportSmart 5.500 km SUZUKI SV 1000 (V2 125KM)
krucymucy Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 (popravljeno) Hvala za koristne informacije! K je imel kdo mogoče od dunlopa sport smart ali qalifier 2? in koliko km ste naredili? SportSmart 4.500km. Z1000. Pa ni zelo dobra, zato sem jih imel samo enkrat. Popravljeno Avgust 13, 2013. Popravil krucymucy cikadina 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se