_THUNDER_ Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 (popravljeno) dobil novo qualifier za spredaj...danes namontiram jutri sprobam.... :OK: naredil caa 600km z dunlop qualifier... odlična guma... brez enega samega zdrsa, pa sem vozil že v vseh pogojih (dež, mraz+mokra cesta)...... zaenkrat sem fuuuullllll zadovoljen... :OK: Popravljeno April 7, 2006. Popravil pizdek 69
Travis Pastrana Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 ziujo mene pa zanima kdaj se more menjat gume? moje imajo ze cez 10.000km. a jih morma menjat aja pa zacele so se kr ureznine delat k d bo guma usak cs razpadla pol popoldne bom dal gor sliko in bost vidl ( a so ureznine mogoce od kamenckou) B)
Frips Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 (popravljeno) mene pa zanima kdaj se more menjat gume? sorry ampak :kva2: :slap: menjaj ko: ....ni dovolj profila (no o tem bi se dal debatirat :grim ) ....ko je guma bilo kako poškodovana (presekana,predrta,itd........) ....če je stara (čas tudi vpliva na gumo) Popravljeno April 7, 2006. Popravil Frips
simonsi Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 ko se razlepiš zaradi zanič gume :grim
Thundercat Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 ziujo mene pa zanima kdaj se more menjat gume? malo glej tudi na starost gume...z leti guma slabi....
SiR Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 :doze: Kaj pa Z6 :slap: Z6 je boljša :blush: ziujo mene pa zanima kdaj se more menjat gume? moje imajo ze cez 10.000km. a jih morma menjat aja pa zacele so se kr ureznine delat k d bo guma usak cs razpadla pol popoldne bom dal gor sliko in bost vidl ( a so ureznine mogoce od kamenckou) B) če je že zlo zlo zlo znucana, zna bi, da se bo zdejle pokazalo platno (guma se razsloji in začnejo odpadat še zadnje molekule gumene plasti)... eni po platnu celo še nekaj km vozijo, ampak ni priporočljivo ... tveganje je veliko
MARE 65 Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 (popravljeno) Prijatelj je kupil Kawasaki Z 750 z gumami Maxxis Supermaxx Radial. Vem, da obstaja tema o teh gumah pa tam nisva našla nič pametnega o, zato še tukaj sprašujem, če ima kdo izkušnje s temi gumami. Kakšne so, kakšen je oprijem itd.? :? Popravljeno April 9, 2006. Popravil MARE 65
rebel Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Prijatelj je kupil Kawasaki Z 750 z gumami Maxxis Supermaxx Radial. Vem, da obstaja tema o teh gumah pa tam nisva našla nič pametnega o, zato še tukaj sprašujem, če ima kdo izkušnje s temi gumami. Kakšne so, kakšen je oprijem itd.? :? sprobal maxxis ... so kr dobre gume.. malo dlje rabijo da se segrejejo pol pa drži kot druge .. slabost je v obliki ki je preveč okroglega preseka .. bolj športne gume imajo elipsast in motor lažje pade v ovinek .. za povprečno rabo so skratka odlične .. še posebno zaradi cene ..
kaciga Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 rad bi zamenjal sprednjo pnevmatiko. zadaj imam Michelin Anakee in sem z njo zadovoljen. kaj priporočate, možnih je več opcij tako, da z besedo na plan. sprašujem pa za bmw f650.
Lego Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Če kdo želi gumice D 220 ali BT 020 za 50.000 obe (lahko tudi samo eno), naj mi maila za GSM vulkanizerja - je iz okolice Bleda.
rebel Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Mogoče veš ceno? točne cene ne vem .. sportmaxxis.. moj vulkanizer mi jo da za 21- 22.000 ...če ne mislim da je 100€ skupaj s prvo pride okrog 38.000 ... s popustom ;)
march Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 dobil gumo 160/60-17 D208 za 26.000sit z računom, naslednjič bom reku če mi da brez računa in bom dal za njo 22.000sit:: kar ugodno kaj :OK: lp
Frips Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 dobil gumo 160/60-17 D208 za 26.000sit z računom, naslednjič bom reku če mi da brez računa in bom dal za njo 22.000sit:: kar ugodno kaj :OK: lp Če cena brez računa drži, je preveč ugodno ;). Mi pošlješ na PM ime tega Vulkanizerja?!
hrčo Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Jaz sem dobila komplet D208 za 46 čukov ... z računom :OK:
SiR Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Jaz sem dobila komplet D208 za 46 čukov ... z računom :OK: te gume sem jaz lani prav sovražil ... skos je nekaj zdrsovalo sem in tja :angry:
simonsi Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Še posebej če si v prvi fajn gas odpiral, a? :naughty:
SiR Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Še posebej če si v prvi fajn gas odpiral, a? :naughty: nope - ne upam :blush:
Saint Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Mene pa zanima... ja spet en izmed stotih... a naj menjam tele gume. Gume so Metzeler Tourance moped pa Aprilia Caponord, vozim se bolj ali manj turistično (se vidi po sliki zadnje gume :blush: ), se pravi lepi dnevi, sam, 100-200 km max, brez Grobnika, Rid, Tirolske... Posledica je, da so gume še lepe za pogledat, z dovolj profila, ampak po moje že mal stare, saj sem jih nucal dve sezoni, ki pa res nista bili kaj prida glede na vreme. :angry2: Sprednja je stara 17 teden 2003 zadnja je stara 21 teden 2003 slike so pa priložene. Meni se sicer zdi da je profila dost, ne vem, pa kako je kaj glede starosti. lp Rudi
Ni3ous Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Na prvi pogled so verjetno videti v redu, vendar jih še enkrat podrobno preglej od blizu, če vidiš na gumah mikro razpoke(dolge morda le po nekaj mm in zelo ozke), potem je čas na teh gumah naredil svoje, struktura gume se je toliko spremenila da so nastale razpokice. Tako gumo brez zadržkov zamenjaj.
Jure Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Pomoje so za letos še ok. Malo jih preglej, ampak pomoje ne bi smelo bit panike, ni še taka grozna starost.
Ice Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 @ saint: sicer redko, a dogaja se. :) dokler niso gume stare ca. 5 let, nimajo vidnih mehanskih poskodb (mikrorazpoke s prostim ocesom ne bos videl .) ) in imajo se dovolj profila jih pri tvojem stilu voznje se ne bi menjal. pocakaj da sovpade en ali vec zgoraj nastetih dejavnikov skupaj in potem menjaj. ce pa totalno ne zaupas vec gumam menjaj, to je tvoja subjektivna odlocitev. kako izgleda stran res stare gume poglej na kasni stari prikolici za traktorje. taksne slike na tvojih gumas noces videti, :grrr
simonsi Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Ti jih kar lepo vozi, samo v hladnejših dneh in ob hladnih gumah malo pazi. Z zadnjo gumo pa probavaj koliko ima še kaj oprijema.
Saint Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Hvala za odgovore, danes sem registriral motor in zapeljal en malo daljši (100 km :OK: ) krog z motorjem. Gume delajo ok tudi na mokri cesti, razpok nisem videl, tako da mislim, da bodo zdržale še nekaj km. lp Rudi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se